Επιχορήγηση ενδιάμεσων φορέων του ΕΠΑΝ

Την επιχορήγηση πέντε ενδιάμεσων φορέων διαχείρισης, με το συνολικό ποσό των 5,3 εκατ. ευρώ, αποφάσισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, προκειμένου αυτοί να προβούν στις απαραίτητες πληρωμές προς τους δικαιούχους των προγραμμάτων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ).

Το έργο και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι Ενδιάμεσοι Φορείς Διαχείρισης αφορούν την υποστήριξη των υπηρεσιών του υπουργείου Ανάπτυξης για την αξιολόγηση των προτάσεων των υποψήφιων επενδυτών, την υπογραφή συμβάσεων με τους τελικούς αποδέκτες (επιχειρήσεις), την παρακολούθηση, τον έλεγχο και την πιστοποίηση των χρηματοδοτούμενων έργων, καθώς επίσης και ενέργειες πληροφόρησης και δημοσιότητας του Προγράμματος.

Στους Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης συμμετέχουν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων (επιμελητήρια, σύνδεσμοι), της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.λ.π. Πρόκειται για τη τέταρτη παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης για την ενίσχυση ιδιωτικών επενδύσεων στον τομέα της εξοικονόμησης, συμπαραγωγής, υποκατάστασης συμβατικής ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Προηγούμενο άρθροΜετάθεση… χρέους
Επόμενο άρθροH αγορά και η δημοκρατία
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας