ΑρχικήΔιαδίκτυοΗ Apple άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, αλλά μόνο για να μοιραστείτε

Η Apple άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, αλλά μόνο για να μοιραστείτε

Η Apple άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, αλλά μόνο για να μοιραστείτε τα στοιχεία του iPhone σας.

Οι χρήστες Instagram, οι οποίοι τυγχάνουν επίσης να είναι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Apple, μπορούν τώρα να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους εταιρεία στο κοινωνικό δίκτυο. Αλλά μην περιμένετε να δείτε πάρα πολλές φωτογραφίες που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τα εκπληκτικά μυστικά της Apple. Αντίθετα, ο επίσημος λογαριασμός @Apple Instagram θα δημοσιεύσει μόνο φωτογραφίες και βίντεο που έχουν τραβήξει άλλοι χρήστες με τα iPhones τους.

Τώρα αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο μπήκε στη διαδικασία η Apple ανοίξει λογαριασμό στο instagram, πολύ απλά θα χρησιμοποιήσει αυτό το μέσο κυρίως για την προώθηση των συσκευών της και θα συμπεριληφθεί στην ευρέως αναγνωρισμένη διαφημιστική καμπάνια “Shot on iPhone” της Apple.

Έχετε δει ίσως όμορφες φωτογραφίες στις διαφημίσεις “Shot on iPhone” της Apple απ’ όλο τον κόσμο. Επομένως, έχει νόημα να βλέπεις την Apple να φιλοξενεί μερικές από αυτές τις εικόνες σε έναν επίσημο λογαριασμό της Instagram, δεδομένης της αυξημένης εστίασης της στην εμπορία του iPhone ως τη μόνη συσκευή που θα χρειαζόταν να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο.

Όπως εξηγεί το Mashable , για να εμφανίζονται οι φωτογραφίες σας στον επίσημο λογαριασμό της Apple, πρέπει να τις επισημάνετε με το hashtag #ShotOnIphone. Η Apple δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ φωτογραφίες κάποιου χωρίς την άδειά της, δήλωσε η εταιρεία. Επιπλέον, δεν θα περιλαμβάνει εκθέσεις προϊόντων, διαφημιστικά μηνύματα ή άλλο εμπορικό σήμα εταιρείας στο λογαριασμό της.

Επί του παρόντος, η Apple έχει περισσότερους από 11,200 οπαδούς στο Instagram και μόνο εννέα δημοσιεύσεις, αλλά είναι πιθανό ότι ο αριθμός των οπαδών και των φωτογραφιών θα αυξηθεί σημαντικά στο εγγύς μέλλον.

Η νέα πρωτοβουλία φαίνεται να είναι μέρος του ενδιαφέροντος της Apple να εξουσιοδοτήσει τους χρήστες του iPhone να κάνουν περισσότερα πράγματα με τις συσκευές τους.

Η Apple ξεκίνησε πρόσφατα τις εκδηλώσεις της “Today at Apple” στο Apple Stores, σκοπός των οποίων είναι να κάνουν τα καταστήματα λιανικής ακόμα πιο ελκυστικά στους πελάτες.

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι τα συμβάντα φωτογραφίας που σχετίζονται με το iPhone περιλαμβάνονται στην εμπειρία “Today at Apple”. Επομένως, έχει νόημα μόνο μια ισχυρότερη κοινωνική παρουσία, ειδικά στο τμήμα φωτογραφίας.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166