Πολυγλωσσική δυνατότητα στις εφαρμογές της ORBIT

Τη δυνατότητα επιλογής γλώσσας για όλες τις εφαρμογές της, ανακοίνωσε η ORBIT Εφαρμογές Πληροφορικής Α.Ε.. Συγκεκριμένα οι χρήστες των προγραμμάτων της, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν σε κάθε σταθμό εργασίας τους συγκεκριμένη γλώσσα γιά τα μενού και γενικότερα το user interface κάθε εφαρμογής.

Με τον τρόπο αυτό γίνεται ευκολότερη η ενσωμάτωση των προιόντων της ORBIT σε επιχειρήσεις με ξένους και έλληνες εργαζόμενους, ενώ ανοίγουν επίσης και οι δυνατότητες γιά χρήση των προιόντων της εταιρίας από επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Η ORBIT κατασκευάζει 32-bit C.R.M. συστήματα σε απλές βάσεις δεδομένων και RDBMS συστήματα, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε οργάνωση Τμημάτων Πωλήσεων & Marketing, Μεσιτικών Γραφείων, Δικηγορικών Εταιριών & Γραφείων, Ναυτιλιακών Εταιριών, Πρακτόρων & Διαμεταφορέων, Εμπορικών Τμημάτων Media, Οφθαλμολογικών Χώρων κ.α.

Μέσα στα 10 χρόνια της λειτουργίας της η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην κατασκευή λογισμικού και συγκεντρώνει την εμπειρία ειδικής εντιμετώπισης ενός μεγάλου πλήθους εταιριών κάθε μεγέθους.