ΑρχικήSmartphonesΤο Google Store δίνει εκπτωτική προσφορά για το Pixel και Pixel XL

Το Google Store δίνει εκπτωτική προσφορά για το Pixel και Pixel XL

Το Google Store δίνει εκπτωτική προσφορά για το Pixel και Pixel XL, προσφέροντας επίσης ένα δωρεάν ακουστικό προβολής Daydream View.

Ήταν αργά το περασμένο έτος, όταν η Google αποκάλυψε τα νέα της κινητά τηλέφωνα, το Pixel και το PIxel XL . Ενώ η σχεδίαση ήταν λίγο παρωχημένη, χωρίς να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στο αγοραστικό κοινό, η απόδοσή της, ειδικά όταν ήρθε στην κάμερα, αναγνωρίστηκε άμεσα από τους ειδήμονες του είδους και επικροτήθηκε δεόντως.

Τώρα, σχεδόν δέκα μήνες μετά την αποκάλυψή τους, η εταιρεία προσφέρει μια έκπτωση, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους ακόμα την ευκαιρία να αποκτήσουν τις συσκευές σε μία λογική τιμή, κάνοντας τα προσιτά στο ευρύ κοινό που επιθυμούσε να τα αποκτήσει διακαώς.

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι βέβαιο αν και οι δύο τιμές θα μειωθούν μόνιμα ή αν είναι προσωρινές, οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μπορούν τώρα να κατευθυνθούν στο Google Store ούτως ώστε να αγοράσουν το Pixel ξεκινώντας από $ 524 και το Pixel XL ξεκινώντας από $ 569.

Εκείνοι που θέλουν να πάρουν τις μεγαλύτερες παραλλαγές με 128GB εσωτερικής αποθήκευσης θα ξοδέψουν επιπλέον $ 100. Για να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο γλυκά, σας δίνεται η δυνατότητα επίσης να πάρετε ένα δωρεάν ημερολόγιο VR της Google Daydream με την αγορά, απλά το μόνο που έχετε να κάνετε κατά την αγορά είναι να το προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας και αυτό θα σας πιστωθεί δωρεάν αμέσως, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης είναι επιτακτική ανάγκη να τονίσουμε πως δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα έρθουν οι νέοι διάδοχοι του Pixel και του PIxel XL, πάντως η Google έχει δηλώσει πως θα έρθουν στα τέλη του χρόνου που διανύουμε.

Κρίνοντας από τις ότι εικόνες των διαδόχων που έχουν διαρρεύσει πρόσφατα, το μοντέλο που φέρει την κωδική ονομασία Taimen θα έρχεται σαν πακέτο με ένα ακουστικό που φαίνεται μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να διατηρήσει παρόμοιο ύφος με με τους προκατόχους του, χωρίς να αποκλείει ιδιαίτερα της πορείας του.

Όσο για τη μικρότερη παραλλαγή, αυτό θα μοιάζει λίγο πιο παρόμοιο με αυτό που προσφέρεται τώρα, διατηρώντας μεγαλύτερες τις στεφάνες γύρω από την οθόνη , αλλά κάνοντας πιο λειτουργικές αλλαγές, όπως διπλά ηχεία, καλύτερη κάμερα και επανατοποθέτηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αν και συναρπαστικό, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για την επίσημη αποκάλυψη. Η Google αναμένεται να ανακοινώσει τα τηλέφωνα τους προσεχείς μήνες.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο κόσμος δεν εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα με αυτά τα smartphones, διότι στην κατηγορία που ανήκει οι ανταγωνιστές του, δίνουν καλύτερες συσκευές σε αρκετούς τομείς, επιπλέον η υπερκοστολόγηση τους δρα σαν αποτρεπτικός μοχλός για την πλειοψηφία των καταναλωτών και έτσι προφανώς έχουν μείνει στα αζήτητα και η εταιρεία τώρα ψάχνει να βρει τρόπους να τα προωθήσει, αφού ξέμειναν στα ράφια.

 

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166