10 πιο συνηθισμένες επιθυμίες των ανδρών

10 πιο συνηθισμένες επιθυμίες των ανδρών

Άρθρο της Θέτιδας Παπαδοπούλου.

Έχεις την πεποίθηση ότι τον ξέρεις καλά, αλλά είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τις εμμονές του στο κρεβάτι; Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σου εξηγήσουμε τι είναι αυτό που θα κάνει τον έρωτα μαζί του αξέχαστο.

Το ξέρεις ότι ο φίλος σου δυσκολεύεται με τις συζητήσεις, καθώς και με το να σου ζητάει πράγματα. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί μερικές φορές διστάζει να μιλήσει μαζί σου για κινήσεις, κόλπα και παιχνίδια που θα του άρεσαν στον έρωτα ή που θα ήθελε να δοκιμάσει, έτσι για αλλαγή. Εσύ όμως θέλεις να μάθεις. Και για να μη σε βάλουμε στην κουραστική θέση να του τα αποσπάσεις με τη μέθοδο του προβολέα, κάναμε όλη τη βρόμικη δουλειά της έρευνας εμείς. Έτσι, μαζέψαμε τις 10 πιο συνηθισμένες επιθυμίες των ανδρών σε έναν πολύτιμο οδηγό πλοήγησης. Καλοφόρετος.

Χαίρεται όταν μπορείς να βαλεις ένα χεράκι στο δικό σου ερεθισμό

Το ξέρεις κι εσύ ότι σου παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο για να βρεθείς στη σωστή διάθεση για έρωτα, το ξέρει κι εκείνος (κι αν δεν το ξέρει, ήρθε η ώρα να το μάθει), γι’ αυτό συγκρατείται με νύχια και με δόντια προκειμένου να παρατείνει τα προκαταρκτικά σας. Αλλά υπάρχει τρόπος να διευκολύνεις τη ζωή σας και να τον κάνεις χαρούμενο. Ακολούθησε την τακτική που πιάνει πάντα όταν είσαι μόνη και αυτοϊκανοποιείσαι. Κλείσε τα μάτια και σκέψου την αγαπημένη σου φαντασίωση, χάιδεψε τον εαυτό σου στα σημεία όπου ξέρεις ότι ερεθίζεσαι περισσότερο και ύστερα δώσ’ του το πράσινο φως για να σε χαϊδέψει κι εκείνος με τον ίδιο τρόπο. Φυσικά και επιτρέπεται να φαντασιώνεσαι κάποιον άλλο αν θέλεις (απλώς μην του το ομολογήσεις). Επίσης, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, κι όταν την ξεκινάς με σέξι εσώρουχα, το μυαλό σου μπαίνει πάντα στο σωστό δρόμο για το βράδυ.

Θέλει η ερωτική πράξη να έχει πλάκα

Όχι σε επίπεδο stand-up comedy, μην ανησυχείς. Το θέμα είναι να μπορείτε να γελάτε με τις ατυχίες που ο νόμος των πιθανοτήτων και της βαρύτητας λέει ότι θα σας συμβούν. Ο έρωτας μεταξύ κοινών θνητών, εκτός πλατό, περιλαμβάνει κράμπες, περίεργους θορύβους, αμήχανες κουτουλιές και στάσεις που δεν πάνε τόσο καλά όσο περίμενες. Αντί να κοκκινίσεις και να φύγεις τρέχοντας ή να κάνεις ότι δεν μουδιάζει το πόδι σου, μια χαρά περνάς δεμένη σαν φιόγκος, μπορείς απλώς να γελάσεις. Αν αντιμετωπίζετε τις ατυχίες σας με άνεση, θα είναι πιο εύκολο να ξανατολμήσετε κάτι καινούριο. Επίσης, θα είναι πιο εύκολο να του ζητήσεις πάγο για το καρούμπαλό σου.

Το γέλιο όχι μόνο θα σώσει την κατάσταση και τη διάθεσή σας, αλλά μπορεί να σας τη φτιάξει κιόλας, διώχνοντας το άγχος των επιδόσεων. Μπορείτε μάλιστα να το προκαλέσετε επί τούτου με κάποιο χαζό παιχνίδι που θα παίξετε γυμνοί στο κρεβάτι με χαρτιά (όχι μπιρίμπα, καλύτερα μουντζούρη): Ορίστε ως κανόνα ότι ο χαμένος θα γίνεται αμέσως σκλάβος του άλλου και νιώσε ελεύθερη να του ζητήσεις ό,τι θες όταν έρθει η σειρά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξηγήσει στο κλίμα του παιχνιδιού. Τυχαία νομίζεις βγήκε η φήμη ότι οι άνδρες μένουν για πάντα παιδιά;

Χρειάζεται τις οδηγίες σου

Ξέρεις γιατί οι άνδρες έχουν αδυναμία στις γυναίκες-Μπάρμπι; Επειδή έρχονται με οδηγίες χρήσης που συνήθως είναι απλές και κατανοητές. Όταν όμως ερωτεύονται μια πιο περίπλοκη έκδοση, σαν κι εσένα, χάνουν τον έλεγχο και χρειάζονται βοήθεια. Ειδικά στο κρεβάτι. Απόφυγε τις διαταγές και τις οδηγίες παρκαρίσματος, για να μην τσακίσεις την αυτοπεποίθησή του, και ενθάρρυνέ τον με επιφωνήματα ενθουσιασμού όταν βρίσκει το στόχο του.

Επίσης μπορείς να αλλάζεις διακριτικά τη στάση του σώματός σου (όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό), και αν δεν πιάσει το υπονοούμενο, πιάσε εσύ το χέρι του πολύ ευγενικά και τρυφερά και φέρ’ το στο σωστό δρόμο. Και μην ντραπείς να του ζητήσεις προφορικά αυτό που θες ή να του θυμίσεις κάτι που έκανε και που ποτέ δεν το επανέλαβε, ενώ εσύ το περιμένεις πώς και πώς. Είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό, ειδικά σε δημόσια μέρη, όταν ξέρει ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο μέχρι να βάλει σε εφαρμογή το πλάνο.

Προτιμά την εικόνα από τις χίλιες λέξεις

Όσο και να του λες πόσο καλός εραστής είναι, θέλει να το δει με τα μάτια του. Και αυτοί που θα του το δείξουν είναι ο οργασμός σου και ο καθρέφτης. Για τον οργασμό σου ξαναδιάβασε προσεκτικά την προηγούμενη συμβουλή. Όσο για τον καθρέφτη, είναι εύκολος: Κάνοντας έρωτα μπροστά στο είδωλό σας (και με τον ανάλογο φωτισμό, που θα σε αφήνει κι εσένα να το χαρείς, χωρίς να φρικάρεις με πράγματα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί όπου βρίσκονται), εκείνος μπορεί να βλέπει το πρόσωπο και το σώμα σου σε όλες τις στάσεις και να απολαύσει τη δική του εκδοχή του «άρτος και θέαμα».

O μόνος κίνδυνος που διατρέχεις σ’ αυτή την περίπτωση είναι να αφοσιωθεί στους δικούς του τρικέφαλους και να τους καμαρώνει περήφανος, το οποίο λύνεται με μια αλλαγή στάσης. Ή με ένα αστείο, όπως μόλις έμαθες. Εκμεταλλεύσου την αδυναμία του στην οπτική απόλαυση και όταν είσαι εσύ από πάνω, χαϊδεύοντας τον εαυτό σου ή «ξεχνώντας» να βγάλεις όλα τα ρούχα. Και όχι, δεν εννοούμε την μπλούζα που κρύβει την κοιλίτσα, αλλά τις κάλτσες ή κάτι εξίσου σέξι. Και ναι, μιλάμε για κάλτσες με σιλικόνη και δαντέλα, όχι με καρδούλες και Hello Kitty.

Θέλει να είσαι ο εαυτός σου

Και πιο συγκεκριμένα, ο βρόμικος, kinky εαυτός σου, τον οποίο καταπίεζες τον πρώτο καιρό για να μη σε κακοχαρακτήριζε. Κατάλαβε επιτέλους ότι η συμπεριφορά σου στο κρεβάτι δεν χρειάζεται να ακολουθεί τους κανόνες του σαλονιού και ότι όχι μόνο μπορείς να μιλάς με τον τρόπο που σε εκφράζει, αλλά και να του προτείνεις κάτι που σου αρέσει και που δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα. Μην ανησυχείς, παραμένεις μια αξιοσέβαστη πτυχιούχος και γυναίκα της ζωής του, σε όποια στάση κι αν βρίσκεσαι.

Άλλωστε οι άνδρες τρελαίνονται με τις γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες στο κρεβάτι και ξέρουν να ζητάνε αυτό που θέλουν. Τώρα, αν εσύ πήγες και ερωτεύτηκες κάποιον πολύ συντηρητικό ή άπειρο ακόμα, μπορείς να αρχίσεις με μικρά βήματα ή, την επόμενη φορά που θα περνάτε έξω από ένα sex shop, να του προτείνεις να μπείτε μέσα «για πλάκα». Το πιο πιθανό είναι πως δεν θα βγείτε με άδεια χέρια και στο τέλος θα νομίζει πως ήταν δική του ιδέα και θα συγχαίρει τον εαυτό του για την ποικιλία που φέρνει στο κρεβάτι σας.

Περιμένει πως και πως να τον καταπλήξεις

Όσο θες εσύ να ξεχωρίσεις από τις πρώην του, άλλο τόσο ανυπομονεί κι εκείνος να θαυμάσει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου. Μην τρέξεις για μαθήματα γιόγκα, ώστε να μπορείς να βάζεις τα σκουλαρίκια σου με τα δάχτυλα των ποδιών, υπάρχουν και πιο εύκολοι τρόποι για να τον εντυπωσιάσεις. Ακόμη κι αν δεν έχεις αποφασίσει μέχρι τώρα ποιος είναι ο άσος στο μανίκι σου, μπορείς να τον ξεγελάσεις πραγματοποιώντας μια φαντασίωσή του που σου είχε αποκαλύψει πριν από καιρό. Ή να κάνεις ό,τι έκανες και πριν, αλλά αφού θα τον έχεις δέσει. Τέλος πάντων, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και για πρώτη φορά άκου προσεκτικά τι σου λέει. Από αυτόν θα πάρεις τις καλύτερες ιδέες. Κι εκείνος θα παίρνει όρκο ότι μαζί σου κάνει τον καλύτερο έρωτα της ζωής του. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για το μονόπετρο. Τα άλλα είναι βαρετά και περιλαμβάνουν κουζίνα.

Θέλει μια ποικιλία

Όπως κι εσύ άλλωστε. Όσο και να έχετε βολευτεί στις αγαπημένες σας στάσεις, κάνε τον πόνο σου κουράγιο και άλλαξε κάτι? αν όχι τη στάση, τουλάχιστον το ρυθμό, την πίεση, το περιβάλλον, τα έπιπλα. Όχι μόνο θα κρατάς το ενδιαφέρον του αμείωτο, αλλά θα διευκολύνεις και τη δική σου ικανοποίηση, αφού όσο ξεβολεύεται και δεν μπορεί να μπει στο ρυθμό του, τόσο αργεί και να τελειώσει. Επίσης, άλλαξε τη σειρά των αγαπημένων σας δραστηριοτήτων. Για παράδειγμα, αν έχετε το στοματικό στο μενού των προκαταρκτικών, εσύ ρίξ’ το ως guest star στη μέση της παράστασης, για να σε χειροκροτήσει ενθουσιασμένος (και να ζητάει και ανκόρ). Και μην ξεχνάς τη θαυματουργή ανανέωση που φέρνουν τα καινούρια εσώρουχα και τα παιχνίδια με μέλι και μαντίλια.

Ψοφάει για αποπλανήσεις

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το να του δείχνεις ότι τον θέλεις εδώ και τώρα, όπου το «εδώ» είναι ένα δημόσιο μέρος και το «τώρα» είναι ΤΩΡΑ. Ας πούμε, σε ένα πάρτι, που θα τον τραβήξεις από το γιακά και θα κλειδωθείτε στην τουαλέτα, ή σε ένα εστιατόριο, που θα τον χαϊδεύεις κάτω από το τραπέζι και θα τον κάνεις να σταματήσει το αυτοκίνητο στα μισά της διαδρομής, γιατί απλώς δεν μπορείς να περιμένεις άλλο. Μην ντρέπεσαι να του κάνεις τέτοιες επιθέσεις. Θα νιώσει τόση αυτοπεποίθηση, που θα θεωρήσει ιερό καθήκον του να σου το ξεπληρώσει.

Νοσταλγεί την εποχή των σπηλαίων

Το ένστικτό του είναι εκεί, αλλά έχει μάθει να το ελέγχει, για να μη σου χαλάσει τα μαλλιά και γκρινιάζεις. Όταν του δείξεις ότι θες κι εσύ για μια φορά να γίνει ο κυνηγός σου, θα το κάνει με μεγάλη χαρά. Για να του δώσεις σήμα, φίλα τον και μετά κάνε πίσω και πες του πως αν θέλει συνέχεια, πρέπει να την κερδίσει. Επίσης, την ώρα του έρωτα ενθάρρυνε τον με εκκλήσεις για γρηγορότερες ή πιο δυνατές διεισδύσεις. Το ρίσκο που παίρνεις σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι μερικά κατεστραμμένα εσώρουχα, αλλά θα κάνεις τόσο ωραίο έρωτα, που δεν θα σε νοιάζει τίποτα.

Μερικές φορές θέλει να είναι και αστερίας

Όχι από κούραση, αλλά επειδή είναι ερεθιστικό να παραδίνεται στις δικές σου ορέξεις. Δες το σαν αλλαγή και γίνε εσύ ο φιλότιμος εργάτης για μία μέρα. Δέσε του τα μάτια και κάν’ του στοματικό, ανέβα πάνω του, κάνε ένα διάλειμμα, ξαναξεκίνα με στοματικό, πασάλειψέ τον με μέλια, γενικά παίξε όσο θες τώρα που τον έχεις του χεριού σου. Αν στην πορεία προσπαθήσει να ανακτήσει τον παλιό του ρόλο, κράτα του τα χέρια κάτω και ανάγκασέ τον να μείνει παραδομένος σ’ εσένα. Μόνο μην το επαναλαμβάνεις συχνά και γίνει πραγματικός αστερίας – με την κακή έννοια.

Καμαρούλα μια σταλιά

Το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών και των Καναδών έχουν κάνει έρωτα μπροστά σε κάμερα, νικώντας όλους τους άλλους λαούς στη σχετική έρευνα. Πριν κλειστείς λοιπόν στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη Σαντορίνη μ’ εκείνο τον Καλιφορνέζο που γνώρισες, ζήτα του να σου εξηγήσει ακριβώς τι εννοούσε όταν σου έλεγε ότι θα σε κάνει σταρ του σινεμά.

Χαμηλές Πτήσεις

Τι μπορεί να φέρει πιο καταστροφικό κραχ και από την πτώση του Ντάου Τζόουνς:

  • Το να αφήσεις μέλη του ζωικού βασιλείου (ζωντανά ή λούτρινα) πάνω στο κρεβάτι μαζί σας. Δεν εννοούμε αυτό όταν λέμε «Ξύπνα το ζώο που κρύβει μέσα του».
  • Το να προσπαθείς να τον ερεθίσεις ενώ υποφέρεις από κρυολόγημα ή αλλεργίες. Τα φτερνίσματα και τα χαρτομάντιλα δεν είναι τα πιο σέξι αξεσουάρ.
  • Το να του ζητήσεις να κάνει το κεφάλι του λίγο πιο δεξιά, γιατί έχεις βάλει καινούριο επεισόδιο του Lost στο DVD σου.
  • Το να του προτείνεις να δοκιμάσετε μια στάση που σου είχε μάθει ο πρώην και που πολύ σου άρεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας