-7 +11, δεν βγαίνουν τα μαθηματικά

Δεν φαίνεται να βγαίνουν τα μαθηματικά στη Ferrari. Ο Massa παρά τη 2η θέση, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε τον Hamilton ενώ ο Raikkonen δεν φαινόταν να μπορεί να πλησιάσει στην αρχή του αγώνα, όπου και φτιάχτηκε η διαφορά τους. Με το 2-3 της Ferrari η ομάδα παίρνει σαφές προβάδισμα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών (+11 βαθμοί), όμως ο Massa περιμένει ένα θαύμα.

Felipe Massa — 2ος

«Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για την ομάδα, όχι τόσο για μένα. Ο αγώνας ήταν δύσκολος. Το να χάσω 2 βαθμούς δεν σημαίνει πως έχασα κάθε ελπίδα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ μέχρι τέλους. Θα δοκιμάσω την τύχη μου στη Βραζιλία. Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο στο μονοθέσιο που δεν λειτουργούσε, απλά δεν ήταν δυνατό να κερδίσω σήμερα.»
«Νιώθω όπως περίπου στα πέναλτυ στο ποδόσφαιρο. Έχουμε χάσει τα 2 πρώτα ενώ η αντίπαλη ομάδα έχει σκοράρει. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.»

Kimi Raikkonen – 3ος

«Το μονοθέσιο σήμερα ήταν καλό, αλλά δεν ήταν αρκετά γρήγορο. Στην αρχή, αλλά και μετά από κάθε αλλαγή ελαστικών, ο Hamilton μπορούσε να απομακρυνθεί, ενώ όσο πλησιάζαμε τα pit stop κατάφερνα να πλησιάσω, αλλά ήταν πολύ αργά. Επιπλέον, 3 φορές που βρέθηκα πίσω από πιο αργά μονοθέσια έχασα χρόνο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το 1-2 στη Βραζιλία κι εκεί θα δούμε τι έχουμε στα πρωταθλήματα. Όσον αφορά το προσπέρασμα του Felipe, τα πράγματα είναι απλά. Είμαι μέλος μιας ομάδας και ξέρω τι περιμένουν από εμένα. Δεν διεκδικώ το πρωτάθλημα και κάνω ότι μπορώ ώστε η Ferrari να πετύχει και τους 2 στόχους της.»

Stefano Domenicali

«Ο κύριος αντίπαλός μας ήταν ανώτερος από πλευράς απόδοσης, τόσο σε ρυθμό αγώνα όσο και στον ένα γύρο. Οι 14 βαθμοί ήταν σημαντικοί για το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Felipe έχασε λίγο έδαφος, αλλά τώρα δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα κάνει ότι είναι δυνατό στον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους οδηγούς μας ένα μονοθέσιο με καλύτερο απόδοση από τη σημερινή.»