Αργά ναι, πρόχειρα όχι

Αργά ναι, πρόχειρα όχι

Άρθρο της Θέτιδας Παπαδοπούλου.

Αν νομίζεις ότι οι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για έρωτα στο «πατ κιουτ», απατάσαι οικτρά. Αλλά ποιο είναι το κόλπο για παρατεταμένη ηδονή και για τους δυο σας; Ερέθισέ τον με τα σωστά προκαταρκτικά και θα σε ικετεύει να τον τυραννάς.

Ίσως οι άντρες να μη χρειάζονται προκαταρκτικά για να κάνουν έρωτα – πολλοί απ’ αυτούς είναι έτοιμοι για την πράξη μ’ ένα απαλό άγγιγμα. Πρόσφατη έρευνα όμως έδειξε ότι οι κύριοι επιθυμούν διακαώς λίγη προ-έρωτα δράση. Παρ’ όλα αυτά οι γυναίκες δεν πήραν ποτέ αυτό το σημαντικό μάθημα φιληδονίας. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, οι άντρες ενδιαφέρονται όσο ακριβώς και οι γυναίκες για τα προκαταρκτικά και επιθυμούν περισσότερα απ’ όσα ήδη τους δίνονται. Είναι απλό, οι άντρες εκτιμούν τα παιχνίδια πριν τον έρωτα για τον ίδιο λόγο με τις γυναίκες: σε κάνουν να νιώθεις ωραία σωματικά, ενώ η προσμονή κάνει τον οργασμό εντονότερο.

Έτσι αποδεικνύεται πως η άποψη που θέλει τον άντρα να επιθυμεί μια γρήγορη και αχαλίνωτη ξεπέτα είναι απλώς ένας μύθος. Τώρα λοιπόν που έγινες κοινωνός της συγκαλυμμένης αυτής αντρικής επιθυμίας, ετοιμάσου να του προσφέρεις την κλιμάκωση της έντασης που ορέγεται στην κρεβατοκάμαρα. Ξεκίνα ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες για προκαταρκτικό εξιτάρισμα.

Φίλησε τον παθιασμένα και ερέθισε όλες τις αισθήσεις του

Πολύ συχνά η αφή είναι η μόνη αίσθηση που περιλαμβάνεται στα προκαταρκτικά. Για να περάσεις όμως από τα βασικά των αρχαρίων στο επίπεδο των διπλωματούχων, πρέπει να ενσωματώσεις στο «μενού» όλους τους αισθητήρες του. Κάθε είδος αισθητηριακής διέγερσης -η θέα και η μυρωδιά του γυναικείου σώματος, οι ψίθυροι κ.λπ.- ενεργοποιεί μέρη του εγκεφάλου που ευθύνονται για τη σεξουαλική διέγερση. Σερβίροντας λοιπόν ένα φουλ «γεύμα», που δραστηριοποιεί πολλές αισθήσεις ταυτόχρονα, επιτυγχάνεις απίστευτη συσσώρευση ηδονής, ειδικά για τον άντρα. Αυτό συνέβη και στον Γιάννη, 25 ετών.

«Η κοπέλα μου με έβαλε στον κόσμο του μασάζ με αρωματικά έλαια. Τα τρίβουμε πάνω μας και μετά ο ένας γλείφει τον άλλο. Μυρίζουν υπέροχα, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να τη βλέπω λεία και γυαλιστερή» λέει. Άλλος τρόπος για να κάνεις τα προκαταρκτικά μια εμπειρία όπου συμμετέχει όλο το σώμα: Αφήστε τα φώτα αναμμένα και ακούστε σέξι μουσική, κάντε μαζί ντους στο φως αρωματικών κεριών ή αλληλομπουγελωθείτε με σαμπάνια και γλείψτε την ο ένας από το σώμα του άλλου καθώς οι φυσαλίδες σκάνε στο δέρμα σας.

Πάρε τον έλεγχο

Στο κρεβάτι οι άντρες συχνά είναι τόσο αφοσιωμένοι στο να ικανοποιήσουν τη σύντροφό τους, που χάνουν την απόλαυση να γίνουν οι ίδιοι το ερωτικό αντικείμενο. Παίρνοντας τα ηνία και δείχνοντάς του ότι είσαι κι εσύ άνθρωπος της δράσης όπως και αυτός, θα τον κάνεις να νιώσει υπέροχα που κάποιος εστιάζει στη δική του ικανοποίηση. Ξέρεις αυτό το συναίσθημα, έτσι δεν είναι; O Χρήστος, 30 ετών, είναι ενθουσιασμένος επειδή η κοπέλα του έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να παίρνει τον έλεγχο. «Μετακινεί το σώμα μου σε διαφορετικές θέσεις – για παράδειγμα, αν είναι ξαπλωμένη δίπλα μου ενώ φιλιόμαστε, μου αρπάζει τους ώμους και με κυλάει πάνω της» λέει. Ακολούθησε κι εσύ το παράδειγμά της και πάρε πρωτοβουλίες στο κρεβάτι. Λόγου χάρη, αν κάνει κάποια κίνηση προς τα κάτω, τράβηξέ τον πίσω και δώσ’ του εσύ τη στοματική στοργή που του αξίζει.

Παίξε σκληρά

O αρσενικός πληθυσμός είναι συνήθως πιο σκληραγωγημένος από μας, γι’ αυτό κακομεταχειρίσου τους ελεύθερα. Oι άντρες ερεθίζονται όταν οι γυναίκες δείχνουν ζωώδη συμπεριφορά – το εκλαμβάνουν ως σημάδι σαρκικού πόθου. Τσίμπα λοιπόν τις ρώγες του (ένα συχνά παραμελημένο νευρικό κέντρο), ξύσε τα νύχια σου στην πλάτη του ή κάνε μασάζ στο στήθος του. Πίεσε με δύναμη χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα και το πίσω μέρος της παλάμης σου. Μετά κατέβα αργά προς τα κάτω, με κινήσεις σαν να ζυμώνεις, μέχρι τη μέση και την πλάτη του.

O Νίκος, 27 ετών, μας λέει πόσο ερεθιστικό είναι να μην του συμπεριφέρεσαι με στοργή. «Oι περισσότερες κοπέλες μου μέχρι τώρα μου χάιδευαν το πρόσωπο ή το στήθος όταν βρισκόμουν από πάνω τους και ήμασταν έτοιμοι για έρωτα» λέει. «Αλλά η νυν μού μαλάσσει τα οπίσθια στο πλάι, μπήγει τα δάχτυλά της στο στήθος μου ή με αρπάζει από το πλάι της μέσης. Μου αρέσει που ξέρει ότι αντέχω».

Φέρ’ τον στα όρια

Αφού τον έχεις φέρει σε εύφλεκτο σημείο, θα ικετεύει για το κυρίως γεύμα. Αγνόησέ τον: αυτή είναι η εγγυημένη συνταγή για να οδηγήσεις τον ερεθισμό του στα ύψη και να εκτοξεύσεις τον οργασμό του αργότερα. Όσο περισσότερο προσδοκεί τον έρωτα κάποιος, τόσο πιο πολύ ερεθίζεται και ως εκ τούτου τόσο περισσότερο αυξάνεται η ένταση της σεξουαλικής του εμπειρίας. O Μάνος, 33 ετών, συμφωνεί απόλυτα: «Πριν από τον έρωτα η κοπέλα μου συχνά σκαρφαλώνει πάνω μου και λικνίζει τους μηρούς της σαν να το κάνουμε, αλλά χωρίς να υπάρχει διείσδυση. Όσο και αν εγώ την παρακαλάω να μπω μέσα της, με αφήνει να περιμένω. Όταν τελικά ξεκινάμε τον έρωτα, νιώθω θριαμβευτής».

Για να οδηγήσεις το σύντροφό σου σε παρόμοια φρενίτιδα, προσποιήσου ότι κάνεις την αγαπημένη του κίνηση στον έρωτα. Για παράδειγμα «σχεδόν στοματικό έρωτα», το οποίο ερεθίζει τον Αντρέα, 25 ετών: «Μερικές φορές η κοπέλα μου κατεβαίνει νότια, πηγαίνει ακριβώς δίπλα και μετά προσπερνά αφήνοντας την καυτή ανάσα της. Τη στιγμή που θα βάλει τελικά το στόμα της πάνω μου νιώθω τόσο έντονα, που μου έρχεται να κλάψω από ανακούφιση».

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις την ίδια κίνηση με τον έρωτα – τον βασανίζεις για λίγες στιγμές με το παραδοσιακό μέσα έξω. Όταν λοιπόν βρίσκεσαι από πάνω του, άφησέ τον να μπει μόνο μέχρι τη μέση της διαδρομής, εναλλάσσοντας ρηχές και βαθιές ωθήσεις με έναν τρόπο που δεν μπορεί να προβλέψει. Μετά από αυτή την… απάνθρωπη μεταχείριση σου υποσχόμαστε ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψεις στα προκαταρκτικά με λιγότερη σωματική επαφή θα ικετεύει για έλεος.

Γδύσε τον και θα γίνει

Κορύφωσε το σιγανό τσουρούφλισμα του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες για τη… σωστή αφαίρεση ρούχων.

  • Άφησε τον να δει το σόου:
  • Αφού οι άντρες ερεθίζονται οπτικά, βάλ’ τον να σταθεί μπροστά σ’ έναν ολόσωμο καθρέφτη, για να μπορεί να έχει πλήρη άποψη των κινήσεών σου καθώς τον γδύνεις.
  • Βγάζε ένα πράγμα κάθε φορά:
  • Αργά και σαγηνευτικά, ξεκούμπωσε το πουκάμισό του και μετά λύσε τη ζώνη του (για αρχή). Συνέχισε πετώντας τα ρούχα του, αλλά άφησε την καλύτερη κίνηση (το ξεκούμπωμα του φερμουάρ) τελευταία.
  • Άσ’ το πάνω του:
  • Αύξησε τον ερεθισμό του αφήνοντας ένα ρούχο πάνω του, για παράδειγμα το εσώρουχό του. Άγγιξε τον απαλά πάνω απ’ το ύφασμα. Είναι ένας καυτός τρόπος για να πεις «έχουμε δρόμο ακόμα να κάνουμε».
  • Η γκαρνταρόμπα του στην υπηρεσία σου:
  • Κορύφωσε τη δράση μετατρέποντας τα ρούχα του σε βοηθό σου, για παράδειγμα το πουκάμισό του. Καθώς το τραβάς αργά και βασανιστικά από τους ώμους του, μην το πετάξεις. Αντίθετα, κράτησέ το καθώς κρέμεται στην πλάτη του, αγγίζοντας αδιόρατα το δέρμα του. Μετά άρπαξε τους καρπούς του και δέσ’ τον με τα μανίκια. Γίνε δημιουργική. Να είσαι σίγουρη ότι δε θα παραπονεθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας