«Μποναμάς» 990.000 ευρώ για τον Σικαμπάλα στα ταμεία του

Δικαίωση για τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση Σικαμπάλα και 990.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, με επίσημη πλέον απόφαση του CAS.

Ετσι ο «δικέφαλος» έβαλε στα ταμεία του 6,2 εκατ. ευρώ από τρεις πωλήσεις παικτών, από Χριστοδουλόπουλο (3,7 εκατ.), Φερνάντεζ (1,2 εκατ.), Σικαμπάλα (1 εκατ.) και γύρω στα 4 εκατ. ευρώ από τις έως τώρα πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας! Ο Ζαγοράκης, δηλαδή, λέει «καλημέρα 2008-2009» με 10 εκατ. ευρώ και περιμένει να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες για τις χορηγίες φανέλας και υποστηρικτών. Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση για το θέμα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού: «Το CAS απέρριψε την έφεση της Ζάμαλεκ και του ποδοσφαιριστή Σικαμπάλα εναντίον της απόφασης της FIFA και δικαιώνει τον ΠΑΟΚ», ενώ ο νομικός σύμβουλος Δημοσθένης Στάμος εξήγησε:

«Εάν δεν υπήρχαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκείνη την καθοριστική περίοδο, τόσο ο Σικαμπάλα, όσο και οι Χριστοδουλόπουλος, Φερνάντεζ θα έφευγαν από τον ΠΑΟΚ με 300.000 ευρώ συνολικά. Τους κράτησαν με πίεση οι συνδεσμίτες, που έκαναν κατάληψη, και σήμερα ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε για έναν παίκτη που ορισμένοι μέσα από την ομάδα ήθελαν να τον δώσουν δανεικό με 100.000 ευρώ.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Χριστοδουλόπουλο, για τον οποίο υπήρχε πρόταση από τη Λίβερπουλ με 100.000 ευρώ και φυσικά δεν δόθηκε, γιατί θα κατέληγε σε άλλη ελληνική ομάδα. Ηταν όλα προσχεδιασμένα…». Ο Σικαμπάλα τιμωρείται και με εξάμηνο αποκλεισμό, σύμφωνα με την απόφαση του διεθνούς αθλητικού δικαστηρίου, ενώ μέσα σε έναν μήνα πρέπει να πληρωθούν τα χρήματα από τη Ζάμαλεκ στον ΠΑΟΚ.

Μέσα σ’ όλα αυτά, σημειώστε και το ταξίδι του Ζαγοράκη στην Αθήνα, όπου συναντήθηκε με υποψήφιους χορηγούς και συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασιών, τη στιγμή που όλοι περιμένουν να ανακοινωθεί το «μεγάλο όνομα», για να «εκτοξευθούν» οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας στις 16.000, που είναι ο αρχικός στόχος της διοίκησης. Ο Βρύζας μιλάει με την Πόρτο για τον δανεισμό του Βιερίνια, αφού εγκαταλείφθηκε η ιδέα απόκτησης των Αντράντε, Κάζμιερτσακ, αλλά και με την ιταλική Σιένα για τον Βερόν, που θέλουν να τον κρατήσουν στην Τούμπα.