CRM & Project Management στο cloud

Το πανίσχυρο cloud CRM & Project Management του Texnologia.Net είναι μία σουίτα εργαλείων διαχείρισης σχέσεων με τους πελάτες, το οποίο είναι ιδανικό σχεδόν για οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος εταιρίας από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη. Με τον καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό του Texnologia CRM μπορεί να σας βοηθήσει να φανείτε πιο επαγγελματίες στα μάτια των πελατών και των συνεργατών σας και να συμβάλλετε στη βελτίωση της επιχειρηματικής σας απόδοσης ταυτόχρονα.

Επίσης μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα μας θα μπορέσετε να ενισχύσετε όλα εκείνα τα τμήματα της επιχείρησης σας που εμπλέκονται με τους υφιστάμενους, υποψήφιους και παλιούς πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους σας για να ενδυναμώσετε στο έπακρο τις πωλήσεις σας, να εξαλείψετε τα περιττά έξοδα, να διαχειριστείτε απρόσμενες καταστάσεις σε ταχύτατο χρόνο και κατ' επέκταση να είσαστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι αφορά την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και όλους όσους εμπλέκονται με αυτήν, εφαρμόζοντας την κατάλληλη στρατηγική για να προοδεύσετε.

Τα CRM (Customer Relationship Management) πρέπει να είναι ευέλικτο, εύχρηστο, λειτουργικό και να επικεντρώνεται στους πελάτες, και το Texnologia CRM το πράττει μεθοδικά με ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης που σας βοηθάει να παρακολουθείτε και να επιλύετε προβλήματα γρήγορα μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος εισιτηρίων (tickets) και υπενθυμίσεων. Ορίστε υπενθυμίσεις για τον εαυτό σας, για κάποιο άλλο άτομο ή για περισσότερα μέλη του προσωπικού με ένα μόνο κλικ. Οι υπενθυμίσεις μπορούν να σταλούν στο σύστημα ειδοποιήσεων (inbox) του ενδιαφερόμενου ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός και εκτός της πλατφόρμας μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα μπορούν να ικανοποιήσουν τον πελάτη και να σας στείλουν στο επόμενο επιχειρηματικό επίπεδο.

Oι υπηρεσίες CRM, HR  και Project Management της πλατφόρμας μας διατίθενται απολύτως δωρεάν, αλλά μόνο σε επιλεγμένες επιχειρήσεις που παρουσιάζουν οικονομική αδυναμία. Επί του παρόντος δεν έχουμε τη δυνατότητα να τις καταστήσουμε δωρεάν προς όλους, γιατί αυτό το εγχείρημα έχει τεράστιο κόστος σχετικά με το χώρο αποθήκευσης. Υποσχόμαστε στο μέλλον πως θα τις παρέχουμε αφιλοκερδώς σε όλες τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις για να εκσυγχρονίσουν την λειτουργικότητα τους.

Σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων

Διαθέτουμε την πιο δυναμική πλατφόρμα CRM & project manager για κάθε μεγέθους επιχείρηση, startup εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας, να ελαχιστοποιήσετε τα έξοδα σας, και να αυτοματοποιήσετε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες σας μέσα από την πλατφόρμα μας, με δεκάδες εύχρηστα και ισχυρά εργαλεία που θα σας δώσουν ώθηση να ξεχωρίσετε από τον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει στον τομέα σας,.

Σύστημα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργου

Με τη σουίτα εργαλείων που σας παρέχουμε μπορείτε με ιδιαίτερη ευκολία να διαχειριστείτε όλα τα έργα της επιχείρησης ή της εταιρείας σας που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και να μελετήσετε εκείνα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή εκείνα που πρόκειται να αναλάβετε στο μέλλον, και όλα αυτά σε ένα ενοποιημένο περιβάλλον, με απώτερο σκοπό να βρίσκεστε πάντα σε εγρήγορση και να ελέγχεται κάθε είδους λεπτομέρεια ή πληροφορία που αφορά την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

crm

Τι προσφέρει η πλατφόρμα μας

Εύκολη διαχείριση και τιμολόγηση προϊόντων, υπηρεσιών και έργων με την πρακτική δυνατότητα του Project Management Feature.

Διαχείριση Συναντήσεων.

Ενεργή εποπτεία Sales και Marketing.

Διαχείριση υποψηφίων πελατών, μετατρέποντας τις ευκαιρίες σε πωλήσεις.

Συνδέστε και οργανώστε όλες τις τρέχουσες διεργασίες σε ένα ψηφιακό περιβάλλον ή μπορείτε ακόμη να απομονώσετε εκείνες που δεν θεωρείται χρήσιμες ή το ακριβώς αντίθετο.

Δημιουργήστε επαγγελματικές εκτιμήσεις και τιμολόγια.

Ισχυρό σύστημα υποστήριξης με δυνατότητα αυτόματης εισαγωγής εισιτηρίων (tickets) προς τους ενδιαφερόμενους για να αλληλεπιδράσουν αμέσως μαζί σας.

Διαχείριση επαφών και φυσικών προσώπων.

Διαχείριση έργων, υπηρεσιών και τεχνικών.

Παρακολουθήστε το χρόνο που αφιερώνεται στις εργασίες σας για να διαπιστώσετε αν σπαταλάτε άσκοπα την ώρα σας σε ανούσιες καταστάσεις.

Δυνατότητα εκχώρησης πολλαπλών μελών σε οποιαδήποτε διεργασία και παρακολούθηση με χρονόμετρο ανά εκχωρημένο υπάλληλο ή εξωτερικό συνεργάτη.

Προσθέστε άτομα σε κάποιο project, ακόμα και αν αυτά τα άτομα δεν συμπεριλαμβάνονται στο υπαλληλικό προσωπικό σας ή δεν είναι μέλος του έργου. Το πρόσθετο μέλος θα μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδο της εργασίας χωρίς να έχει πρόσβαση στο έργο, εκτός κι αν το επιτρέψετε με δική σας παρέμβαση.

Διαχείριση αποθηκών και logistics (απεριόριστοι χώροι).

Διαχείριση υποκαταστημάτων.

Παρακολουθήστε όλους τους προϊσταμένους που ανέλαβαν την ευθύνη για να διεκπεραιώσουν με επιτυχία το έργο σε ένα μέρος και παρατηρήστε την πρόοδο τους. Επιπλέον σας παρέχεται η δυνατότητα αυτόματης εισαγωγής παρατηρήσεων μέσω μηνυμάτων ή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αν ξεφύγουν από το χρονοδιάγραμμα που έχετε ορίσει, και παράλληλα μπορείτε να δώσετε εναλλακτικές προτάσεις για το πως θα ενεργήσουν μετέπειτα.

Διαχείριση πωλήσεων, πωλητών, εισπρακτόρων.

Διαχείριση επισυναπτόμενων εγγράφων

Οργανώστε τους πελάτες σας ανάλογα με την σπουδαιότητα και τα έσοδα που σας αποφέρουν και αλλάξτε τις προτεραιότητες εάν δεν συνεχίσουν να είναι πολύτιμοι για εσάς, μέσω μεταφοράς και απόθεσης από το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης του πίνακα ελέγχου.

Δημιουργήστε επαγγελματικές προτάσεις προς τους πελάτες σας μέσα από έτοιμες εμφανίσιμες φόρμες για να αυξήσετε πιθανότητα θετικής αντίδρασης και συνάμα τις πωλήσεις σας.

Πρακτική καταγραφή των εξόδων της εταιρείας σας ή κάποιου μεμονωμένου έργου.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Διαχείριση εναλλακτικών ειδών.

Αυτόματη ή χειροκίνητη έκδοση τιμολογίου προς τους πελάτες σας, με όλα τα απαραίτητα και επίσημα παραστατικά, χωρίς χρονοτριβή ή κωλυσιεργία.

Αύξηση της διατήρησης των πελατών σας μέσω ενσωματωμένων ερευνών.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία παρακολούθησης στόχων για να έχετε πάντα στο μυαλό σας τους στόχους των πωλήσεων.

Δημιουργήστε ανακοινώσεις για τα μέλη του προσωπικού και τους πελάτες σας.

Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα “Συμβόλαια” για να κλειδώσετε τις τρέχουσες και μελλοντικές πωλήσεις.

Τα προσαρμοσμένα πεδία μπορούν να αποθηκεύουν επιπλέον πληροφορίες για πελάτες, συνεργάτες ή υπάλληλος και πολλά άλλα.

Λάβετε πληρωμές μέσω Paypal και Stripe σε διαφορετικά νομίσματα, όπως δολάριο, στερλίνα και δεκάδες άλλα.

Η πλατφόρμα σας παρέχει εκατοντάδες ρυθμίσεις, με δυνατότητα παραμετροποίησης για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, αφού ως γνωστόν ο κάθε επιχειρηματίας έχει διαφορετικές ανάγκες και δεν είναι όλοι ίδιοι.

Διαχωρισμένο φάκελο πολυμέσων για όσους δεν είναι μέλη του υπαλληλικού προσωπικού σας για να εργάζονται ευέλικτα μέσα στο CRM και να οργανώνουν τις μεταφορτώσεις και τα αρχεία τους.

Δυναμικό ημερολόγιο για κάθε μέλος του προσωπικού με βάση τα δικαιώματα που έχετε ορίσει οι ίδιοι σας για το κάθε άτομο ξεχωριστά

Παρακολουθήστε τις αναφορές, τις σημειώσεις, τα αρχεία που σας στέλνουν οι υπόλοιποι σε πραγματικό χρόνο χωρίς να χάνετε λεπτό με απώτερο σκοπό να υπάρχει άμεση αντίδραση από την πλευρά σας σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Xαρακτηριστικά CRM & Project Management

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που παρέχει η πλατφόρμα μας στους απαιτητικούς χρήστες και μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές στην αγορά.

Πελάτες

Διαχειριστείτε έξυπνα τους πελάτες σας και τις πληροφορίες τους, επιπρόσθετα σας δίνεται η δυνατότητα να ομαδοποιήσετε ή να διαχωρίσετε τα δεδομένα τους, ανάλογα με την τακτική που σκοπεύετε να εφαρμόσετε, επίσης είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να ορίσετε τα κατάλληλα δικαιώματα που θα έχει ο καθένας από αυτούς ξεχωριστά. Η περιοχή των Πελατών είναι πλήρως ελεγχόμενη από τον διαχειριστή μέσω του πίνακα ελέγχου που έχει στα χέρια του. Οι πελάτες έχουν την δική τους πύλη με όλα τα οικονομικά στοιχεία από την εταιρεία σας που τους παρουσιάζονται με σαφήνεια.

Τιμολόγια

Το Texnologia CRM σας επιτρέπει να εκδίδεται και να λαμβάνεται τιμολόγια με απολύτως αυτοματοποιημένο και ηλεκτρονικό τρόπο, να παρακολουθείτε τα στοιχεία που εμπεριέχονται σε αυτά και να δημιουργείτε αναφορές. Προσθέστε νέα νομίσματα ανά περίπτωση ή ακόμη καλύτερα, σας επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε πολλαπλά νομίσματα ταυτόχρονα για κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε περίπτωση που οι εταιρίες του που συναλλάσσονται μαζί σας βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες. Να θυμάστε πως μπορείτε να εκδώσετε τιμολόγιο με διαφορετικό φόρο βάσει στοιχείου.

Επαναλαμβανόμενες εκδόσεις τιμολογίων

Δημιουργήστε αυτόματα επαναλαμβανόμενα τιμολόγια μέσα από τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου με ένα μόνο κλικ και χωρίς περαιτέρω διαδικασίες, με βάση την καθορισμένη χρονική περίοδο που επιθυμείτε να επιλέξετε, παραδείγματος χάριν ανά 1 εβδομάδα, ανά 15 μέρες, ανά 1 μήνα, και ούτω καθεξής. Ο χρόνος μπορεί να οριστεί σε ημέρες, εβδομάδες, μήνες ή χρόνια. Εν ολίγοις δεν υπάρχουν χρονικοί και τεχνικοί περιορισμοί έκδοσης των επαναλαμβανόμενων τιμολογίων στα φυσικά και νομικά πρόσωπα που θέλετε να στείλετε.

Επαναλαμβανόμενες πληρωμές εξόδων

Δημιουργία επαναλαμβανόμενων εξόδων με απώτερο σκοπό να πληρώνετε τα χρέη σας αυτόματα μία συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε χρονικό διάστημα. Ορίστε μια επαναλαμβανόμενη δαπάνη, φερειπείν προς τον προμηθευτή ή τους συνεργάτες σας, χωρίς να έχετε το άγχος μήπως το ξεχάσετε και βρεθείτε προ εκπλήξεων, αφού δύναται να γίνουν όλες αυτές οι διαδικασίες προκαθορισμένες, εκ των προτέρων. Και εδώ ο χρονικός ορισμός μπορεί να είναι σε συνεχόμενες ημέρες, εβδομάδες, μήνες ή χρόνια.

Εκτιμήσεις

Δημιουργήστε μια εκτίμηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και έπειτα αν θέλετε την κρατάτε απόρρητη για τον εαυτό σας ή την αποστέλλετε στους πελάτες σας, και μετά περιμένετε να το αποδεχθεί ή να το απορρίψει και να σας στείλει μία αντιπρόταση, αφού δεν συμφωνεί. Επίσης προσθέστε κρυφές σημειώσεις για τον εαυτό σας για καλύτερη οργάνωση για τις επόμενες ενέργειες, σε συνδυασμό με τη λειτουργία της υπενθύμισης. Δυνατότητα αυτόματης μετατροπής της εκτίμησης σε τιμολόγιο μετά την αποδοχή του πελάτη.

Προτάσεις

Δημιουργήστε προτάσεις με καλή εμφάνιση προς άλλες επιχειρήσεις, εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες ή πελάτες, ούτως ώστε μέσω ετούτης της μεθοδολογίας να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Λάβετε ειδοποίηση όταν η πρόταση γίνει δεκτή ή απορριφθεί και στείλετε αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πελάτη σας μετά την αποδοχή της πρότασης για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όμως το καλύτερο από όλα είναι ό,τι μπορείτε να θέσετε μία προειδοποίηση ως υπενθύμιση εάν περάσει κάποιος καιρός για να μην ξεχαστείτε, σε περίπτωση που δεν γίνει κάποια ενέργεια από την απέναντι ενδιαφερόμενη πλευρά για να καταστρώσετε άλλο σχέδιο.

Πληθώρα ηλεκτρονικών πληρωμών

Λάβετε πληρωμές από την Paypal, Stripe, Mollie, Authorize.net, 2Checkout, PayU Money, Braintree κ.λπ. Έχουμε εφαρμόσει αρκετές μέθοδος πληρωμών που είναι διαθέσιμες σχεδόν στις περισσότερες χώρες του πλανήτη.

Έργα

Διαχειριστείτε τα έργα και παρακολουθήστε το χρόνο που δαπανάτε για το έργο για κάθε μέλος του προσωπικού. Καταγράψτε τα έξοδα και τα τιμολόγια του έργου και χρεώστε τους πελάτες σας ταχύτερα. Επαγγελματικό διάγραμμα Gantt για κάθε σχέδιο και μέλος του προσωπικού.

Ορόσημα (Milestones)

Δημιουργήστε ορόσημα για τα έργα σας, και παρακολουθήστε πόσο χρόνο ξοδεύετε σε κάθε ορόσημο. Υπάρχει δυνατότητα να σύρετε και να αποθέσετε τις εργασίες μεταξύ των ορόσημων. Τώρα όσον αφορά τα ορόσημα επίτευξης στόχων, είναι μία επιχειρηματική τεχνική που την βάζουν στα σχέδια τους όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες και επιχειρηματίες για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή κατά πόσο βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση του στόχου τους και να πράξουν τα δέοντα ή να αλλάξουν πορεία εφόσον δεν τους βγήκε ετούτη η τακτική.

Διαχείριση υποψηφίων πελατών (Leads)

Οι υποψήφιοι πελάτες είναι πραγματικά σημαντικό κομμάτι για οποιαδήποτε επιχειρηματική οντότητα που σέβεται τον εαυτό της, διότι κάθε εταιρεία προσπαθεί καθημερινά να αποκτήσει τα μέγιστα κέρδη μετατρέποντας τους υποψηφίους σε τακτικούς πελάτες. Είναι αρκετά πιθανό ένας νέος αγοραστής να σας καλέσει και να ζητήσει πληροφορίες για μία συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν που πωλεί η επιχείρηση σας και στη συνέχεια να αδιαφορήσει και να σας γυρίσει την πλάτη ή έστω να αγοράσει μόνο μία φορά. Με το Texnologia CRM δεν θα ξεχάσετε ποτέ τους πιθανούς πελάτες σας και θα είστε σε θέση να τους διαχειριστείτε όλους αυτούς σε ένα ενοποιημένο μέρος. Παρακολουθήστε όλους τους οδηγούς (Leads) σε ένα μέρος και ακολουθήστε εύκολα την πρόοδο τους. Υπάρχει δυνατότητα αυτόματης εισαγωγής Leads από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προσθέτοντας σημειώσεις και δημιουργώντας προτάσεις. Οργανώστε τους πελάτες σας ανά ενδιαφέροντα και αλλάξτε τα στάδια στον πίνακα σας με μεταφορά και απόθεση.

Συμβόλαια και συμβάσεις

Μπορείτε να προσθέσετε νέες συμβόλαια ή συμβάσεις βάσει των πελατών σας. Η προσθήκη συμβολαίων είναι πολύ απλή, μπορείτε να ορίσετε την ημερομηνία έναρξης και λήξης για να έχετε σαφή εικόνα όλων των συμβολαίων της εταιρείας σας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον, κάτι που μεταφράζεται στο ό,τι δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε δεξιά κι αριστερά τα έγγραφα σας. Δημιουργήστε συμβόλαια τύπου PDF και στείλτε τα στους πελάτες σας με Texnologia CRM. Επιπλέον υπάρχει διαθέσιμη υπενθύμιση για να μη σας ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια.

Εισιτήρια (tickets)

Διαθέτουμε μακράν το πιο ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης εισιτηρίων με αυτόματη απάντηση χωρίς να χρειάζεται να γράφετε κάθε τόσο χειροκίνητα, ιδιωτικές σημειώσεις, εκχωρήσεις εισιτηρίων που θα δημοσιευτούν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, συνημμένα, προκαθορισμένες απαντήσεις, προτεραιότητες, κατάσταση εισιτηρίων και πολλά άλλα. Μέσα σε όλα αυτά συμπεριλαμβάνεται το χαρακτηριστικό για αυτόματης εισαγωγής εισιτηρίων μέσω της μεθόδου Email Forwarder / IMAP. Δώστε την ευκαιρία στον πελάτη σας να απαντήσει και να δημιουργήσει νέα εισιτήρια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δίχως να έχει καν πρόσβαση στην πύλη πελάτη.

Τμήματα (Departments)

Αναθέστε στο υπαλληλικό προσωπικό σας συγκεκριμένα καθήκοντα ή τμήματα στην επιχείρηση σας, έχοντας πάντα τον πλήρη έλεγχο, και παράλληλα θα επιβλέπεται σε πραγματικό χρόνο τις αναφορές που θα σας δίνουν με την προοπτική να επιβεβαιώνεται αν τα πράγματα κυλούν ομαλά ή το ακριβώς αντίστροφο, δηλαδή αν οι εργαζόμενοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και πράττουν άλλα, από εκείνα που έχουν αναλάβει.

Προσαρμοσμένα πεδία (Custom Fields)

Τα προσαρμοσμένα πεδία μπορούν να αποθηκεύουν επιπλέον πληροφορίες για πελάτες, συνεργάτες, εισιτήρια, τιμολόγια, εταιρείες, εκτιμήσεις και άλλα. Με λίγα λόγια το crm σύστημα μπορεί να παραμετροποιηθεί για να καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες σας και να έρθει ακριβώς στα μέτρα σας, έτσι όπως θέλετε εσείς να λειτουργεί, και όχι όπως επιθυμούν οι άλλο, το οποίο είναι κάτι που δεν το συναντάς εύκολα σε τούτο τον τομέα.

Υπενθυμίσεις υπαλληλικού προσωπικού

Μην ξεχνάτε πως οι υπενθυμίσεις προς τους υπαλλήλους και τους εργαζόμενους σας είναι υψίστης σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας, επειδή έτσι επιτυγχάνεται η πολυπόθητη σωστή καθοδήγηση από την πλευρά σας, και κατά συνέπεια δύναται να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρανόηση, λέγοντας κάποιος υπάλληλος εκ των υστέρων ό,τι δεν μου το είπες ή δεν το γνώριζα, αφού πλέον όλα είναι καταγεγραμμένα στο σύστημα.

Εκδηλώσεις

Δημιουργία ιδιωτικών ή δημόσιων εκδηλώσεων. Λήψη ειδοποίησης όταν ένα συμβάν έρχεται ενσωματωμένο σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εύκολη αναδιοργάνωση του μενού διαχείρισης

Μπορείτε να αναδιοργανώσετε το κεντρικό μενού διαχειριστή και το μενού ρύθμισης μέσα σε λίγα λεπτά, το μόνο που απαιτείται είναι να συνδεθείτε στην περιοχή του διαχειριστή. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση. Προσθέστε / αφαιρέστε τα εικονίδια που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Φόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ρυθμίστε τα προκαθορισμένα πρότυπα email από τον επεξεργαστή κειμένου. Υπάρχουν διαθέσιμα πεδία συγχώνευσης ή αφαίρεσης τμημάτων και διαθέσιμες επιλογές πολλαπλών γλωσσών. Μάλιστα μπορείτε να εισάγετε email template από τρίτες υπηρεσίες εάν δεν σας καλύπτουν οι υπάρχουσες.

Χρονόμετρο εργασίας και Δικαιώματα Προσωπικού

Μπορείτε να δώσετε στο προσωπικό συγκεκριμένες άδειες τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει. Οι εξουσιοδοτήσεις ρόλων μπορούν να οριστούν για κάθε είδους εργαζόμενο. Επιπρόσθετα μπορεί να μετρηθεί ο χρόνος εργασίας, δηλαδή με το που ξεκινάει την εργασία του υπάλληλος πατάει το πλήκτρο έναρξης και όταν το τελειώσει το ωράριο ή κάνει διάλειμμα πατάει παύση και τελικά σας εμφανίζεται ο χρόνος που εργάστηκε το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Goals Tracking

Ορίστε τους στόχους και τα επιτεύγματα παρακολούθησης. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία παρακολούθησης στόχων για να έχετε στο μυαλό σας τους στόχους των πωλήσεων.

Personal Todo

Κάθε μέλος του προσωπικού μπορεί να έχει το προσωπικό του ταμπλό (todo), το οποίο θα του επιτρέψει να οργανώσει εύκολα το έργο του, με σκοπό να μπορεί να κινείται ευέλικτα ενώ εργάζεται σε ένα φιλικό ψηφιακό περιβάλλον.

Διαχείριση υπαλλήλων

Διαχειριστείτε όλα τα μέλη του προσωπικού σας μέσα από τον πίνακα ελέγχου.

Επαναλαμβανόμενες εργασίες

Δημιουργήστε επαναλαμβανόμενες εργασίες αυτόματα για μια δεδομένη περίοδο για να υπάρξει σωστός προσανατολισμός τόσο για τους υπαλλήλους, τους προϊσταμένους και τα στελέχη της εταιρείας.

Έρευνες

Δημιουργήστε έρευνες με ένα κλικ για να ξερετε επακριβώς τι ζητούν οι αγοραστές σας. Αυτό μπορεί να γίνει αποστέλλοντας το ερωτηματολόγιο στους πελάτες μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email). Κάπως έτσι θα επέλθει η αύξηση διατήρησης των πελατών γιατί απλά θα γνωρίζετε τι ζητάει το αγοραστικό κοινό από εσάς.

Αναφορές

Sales Reports, Expenses Report, Reports by customer, Custom date picker, Leads Conversions

Βιβλιοθήκη πολυμέσων

Μεταφόρτωση αρχείων στη βιβλιοθήκη πολυμέσων. Κάθε μέλος του προσωπικού που δεν είναι διαχειριστής έχει το δικό του φάκελο για τη μεταφόρτωση αρχείων.

Τα ευαίσθητα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα

Το Texnologia CRM κρυπτογραφεί όλα τα ευαίσθητα δεδομένα στη βάση δεδομένων με μοναδικό κλειδί κρυπτογράφησης. Η κρυπτογράφηση πραγματοποιείται με Encryption performed on email passwords, api keys, api passwords κλπ.

Flexibility CRM

Το Texnologia CRM είναι πραγματικά ευέλικτο, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ό,τι έχουμε συμπεριλάβει επιλογές που θα καταστήσουν το σύστημα διαχείρισης πελατών ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία που θέλει να προκόψει και να δει επί της ουσίας άνοδο των πωλήσεών του.Για να κατανοήσετε πλήρως το μέγεθος της κατάστασης θα σας αναφέρουμε ενδεικτικά πως περιλαμβάνονται εκατοντάδες επιλογές στην πλατφόρμα μας, και μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι μας ζητήσετε αρκεί να μείνετε ικανοποιημένοι.