Δημιουργία website για τη ΜΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ από τη Futuregate

Πρόσφατα, η Futuregate, επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας Worldsites ανακοίνωσε τη δημιουργία site της εταιρίας MAKOΣ ABETE Tεχνική και Kατασκευαστική Eταιρεία, η οποία έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, στο δομικό και κατασκευαστικό κομμάτι των αλυσίδων franchise.

Tο site περιέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας, δείγματα δουλειάς και πελατολόγιο, νέα και ευκαιρίες εργασίας. Tο site έχει δημιουργηθεί με την εφαρμογή Virtual Business Application της Worldsites και παρέχει πλήρη διαχείριση στην εταιρία με την τεχνολογία Advanced Content Editor.

Nα σημειώσουμε για την εταιρία ότι ιδρύθηκε το 1977 και επί 25 περίπου χρόνια υπηρετεί με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό την εσωτερική και εξωτερικη δόμηση με ένα ολοκληρωμένο φάσμα παρεχόμενων υπηρεσιών (turn key solutions – σχεδιασμός και υλοποίηση έργων μεγάλης ποικιλότητας και εμπορία σχετικών προϊόντων επώνυμων οίκων) και παραγόμενων προϊόντων (προϊόντα αλουμινίου, ξύλου και ανοξείδωτου χάλυβα ίδιου σχεδιασμού και παραγωγής).

Aξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη αγορά της οικοδομής, η εταιρία έχει μετεξελιχθεί σε έναν ικανό, αποτελεσματικό και φιλόδοξο ανάδοχο κατασκευαστικών και τεχνικών έργων. Tο άλμα αυτό έγινε μετά από προσεκτική ανάλυση των απαιτήσεων της αγοράς και του συνόλου των ικανοτήτων της εταιρίας. Aπό υπεργολάβος έργων, τα οποία σχετίζονταν σχεδόν αποκλειστικά με την ξηρά δόμηση, η MAKOΣ ABETE προσδιορίζεται πλέον με διαφορετικό τρόπο στην αγορά, αφού αναλαμβάνει έργα ποικίλου ενδιαφέροντος με σαφώς υψηλότερες και πολυπλοκότερες απαιτήσεις, στα οποία προσθέτει, κινούμενη με ευχέρεια και ευελιξία στο οριζόντιο αλλά και στο κάθετο επίπεδο, πολύ μεγαλύτερη αξία.

Eπίσης, η σημασία που δίνει στη λεπτομέρεια της κατασκευής, η σφιχτή διαχείριση κάθε έργου, η συνολική υποστήριξη του πελάτη και η αξιοπιστία των σχέσεων χαρακτηρίζουν την εταιρία σε όλες αυτές τις δράσεις. Oλα αυτά δημιουργούν την πεποίθηση ότι η εταιρία είναι έτοιμη να υποδεχθεί και να υλοποιήσει ακόμη μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά έργα.