ΑρχικήGadgetΔημιουργήθηκαν σταθμοί φόρτισης για Smartphone, Tablet και Laptop στην Ιαπωνία

Δημιουργήθηκαν σταθμοί φόρτισης για Smartphone, Tablet και Laptop στην Ιαπωνία

Η DyDo Drinco Inc δημιούργησε σταθμούς φόρτισης φορητών συσκευών όπως για Smartphone, Tablet, laptop, Smartwatch και ούτω καθεξής. Ωστόσο για να μην υπάρξουν παρανοήσεις, επρόκειτο για μηχανήματα όπως είναι οι αυτόματοι πωλητές καφέ.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία ουσιαστικά θα παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στους πολίτες για να φορτίσουν τη συσκευή τους, κάτι που πραγματικά είναι μία πρωτοποριακή ιδέα, αν αναλογιστούμε πως δεν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο που το συναντάς συχνά σε οποιαδήποτε πόλη του κόσμου.

Η υπηρεσία θα ξεκινήσει να διατίθεται αρχικά σε 10 περιοχές του Τόκιο. Η DyDo Drinco αναφέρει ό,τι θα δώσει ιδιαίτερη προτεραιότητα σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί ξένοι τουρίστες και φοιτητές όπως στο τουριστικό αξιοθέατο που ονομάζεται Ναός Κάντα Μιοτζίν και στο πανεπιστήμιο Aoyama Gakuin University.

Οι χρήστες θα μπορούν να φορτίζουν τις συσκευές τους χρησιμοποιώντας μια θύρα USB που θα συνδέεται με το αυτόματο μηχάνημα, και πρακτικά θα είναι ένας τύπος γρήγορης φόρτισης με έξοδο 2,4 αμπέρ και ονομαστική ισχύ 5 βολτ. Εντούτοις οι χρήστες απαιτείται να έχουν μαζί τους ένα καλώδιο για τη φόρτιση.

Η DyDo Drinco επισημαίνει πως ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να φορτίζει τη συσκευή του μέσα σε πέντε λεπτά ή λιγότερο, ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αρκετοί άνθρωποι τη συγκεκριμένη υπηρεσία, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι σταθμοί φόρτισης των συσκευών δεν θα είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, καθαρά για πρακτικούς λόγους.

Οι σταθμοί φόρτισης των φορητών συσκευών αποτελούν μέρος των προσπαθειών της DyDo Drinco να προσφέρει νέες αξίες μέσω μηχανών αυτόματης πώλησης που αντί να πουλάνε καφέδες και αναψυκτικά να προορίζονται για το συγκεκριμένο σκοπό.

Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει μελλοντικά ακόμη πιο δυναμικά μηχανήματα τέτοιου τύπου, παρέχοντας στο ευρύ κοινό το ιδανικό περιβάλλον φόρτισης των smartphone, των tablet, και των laptop, των οποίων οι μπαταρίες εξαντλούνται αρκετά γρήγορα μετά από βαριά χρήση όπως παρακολούθηση βίντεο κ.λπ.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Είμαι ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος. Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166