ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesElectronic Entertainment Expo: Η απαραίτητη εισαγωγή

Electronic Entertainment Expo: Η απαραίτητη εισαγωγή

Η Electronic Entertainment Expo 3 βρίσκεται στα… τελειώματα της καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, αφού επιλέξαμε να περιμένουμε πριν σας παρουσιάσουμε όσα εξελίχθηκαν σε αυτήν, σε όλα τα… μέτωπα, για να έχουμε σφαιρική άποψη της συνολικής εικόνας της. Ο λόγος; Σημαντικός, αφού… το πεδίο μάχης αλλάζει.

Μέχρι σήμερα, το όνομα της Nintendo θεωρούνταν ταυτόσημο με αυτό του φανατικού gamer. Ή, τουλάχιστον… μέχρι πριν δέκα χρόνια, ακόμη και αν δεν θέλαμε να το παραδεχτούμε μέχρι σήμερα. Τώρα, αναγκαστικά, και ειδικά εξαιτίας αυτής της E3, και ο φανατικότερος οπαδός της εταιρείας οφείλει να το παραδεχτεί.

Παράλληλα, η Microsoft εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά σίγουρη για την επιτυχία του νέου της Xbox One. Σίγουρη, τουλάχιστον, από άποψη συμπεριφοράς, παρουσίασης και… παρουσίας, διότι αν κρίνει κανείς από το ίδιο το περιεχόμενο που έδειξε στην E3 και το πώς πρόβαλλε την κονσόλα της, μάλλον δεν ήταν και τόσο σίγουρη. Το αντίθετο μάλιστα, το ίδιο το περιεχόμενο της έμοιαζε με προσπάθεια αλλαγής πορείας, λες και στο μυαλό των υπεύθυνων marketing της εταιρείας αντηχούσε η σκέψη “βρε, μπας και κάναμε λάθος;”.

Μεγάλη νικήτρια της E3, αν θα μπορούσε να πει κανείς κάτι τέτοιο για μια έκθεση όπου δεν υπάρχει… επίσημος ανταγωνισμός, η Sony, με το PlayStation 4 της. Όχι πως θα ήταν και δύσκολο να καταφέρει να κλέψει την παράσταση, αφού, όπως φάνηκε και από όσα έδειξε, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να… χτυπήσει τους αντίπαλους της κάτω από τη ζώνη, εκεί που θα πονούσαν.

Ακριβώς, όμως, επειδή έχουμε πολλά να πούμε, αποφασίσαμε να σπάσουμε την παρουσίαση μας σε υποτμήματα: υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα για καθεμιά από τις τρεις μεγάλες εταιρείες που… κονταροχτυπήθηκαν, έμμεσα ή άμεσα, στην E3, την βασική κονσόλα της καθεμιάς, την ιστορία και… το πιθανό μέλλον της – όπως το εκτιμούμε εμείς – καθώς και μικρές συνοπτικές περιγραφές των σημαντικότερων τίτλων για αυτες, όπως παρουσιάστηκαν στην Electronic Entertainment Expo.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Smokin’ Aces (soundtrack)

The Good German (soundtrack)

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Smokin’ Aces (soundtrack)

The Good German (soundtrack)

300 Original Motion Picture Soundtrack

Ghost Rider: Original Motion Picture Soundtrack

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166