Ενημέρωση Oreo για Sony Xperia XA1 για την αφαίρεση της νυχτερινής λειτουργίας

Ενημέρωση Oreo για Sony Xperia XA1 για την αφαίρεση της νυχτερινής λειτουργίας

Ενημέρωση Oreo για Sony Xperia XA1 για την αφαίρεση της νυχτερινής λειτουργίας (night mode).

Σε μια εποχή που οι κατασκευαστές smartphone προσθέτουν το χαρακτηριστικό της νυχτερινής λειτουργίας στις συσκευές τους, η Sony αποφάσισε αποφάσισε να αφαιρέσει αυτό το χαρακτηριστικό. Η εταιρεία λέει ότι η επικείμενη ενημέρωση Oreo στο Xperia XA1 θα αφαιρέσει τη λειτουργία night mode). από το τηλέφωνο της. Τα νέα προέρχονται από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.

Τα τηλέφωνα της σειράς Sony Xperia XA1 έρχονται με μια λειτουργία που ονομάζεται “Good night actions”, η οποία μειώνει το μπλε φως από την οθόνη, παρόμοια με τη νυχτερινή λειτουργία ή το φίλτρο μείωσης του μπλε φωτός στο τηλέφωνο.

Πολλοί κορυφαίοι κατασκευαστές τηλεφώνων έχουν προσθέσει με ιδιαίτερη χαρά τη νυχτερινή λειτουργία, αλλά από ότι φαίνεται η Sony βαδίζει στον αντίθετο δρόμο. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία δεν έχει προσθέσει ποτέ το αυτό χαρακτηριστικό γνώρισμα στο σταθερό τη ςλογισμικό, απλά πρόσφατα είχε προστεθεί αποκλειστικά στη σειρά Xperia XA1, όμως τώρα φαίνεται ότι δεν ήρθε για να μείνει.

Τα τηλέφωνα της σειράς Xperia XA1 θα χάσουν αυτό το χαρακτηριστικό της νυχτερινής λειτουργίας με την πολυαναμενόμενη ενημέρωση του Oreo.

Η εταιρεία σε απάντησή της σε ένα χρήστη του Twitter επιβεβαίωσε ότι δεν σχεδιάζει να προσθέσει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στα τηλέφωνα Xperia αυτήν την περίοδο. Προτείνει επίσης στον χρήστη να χρησιμοποιεί εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών αν θέλει επίμονα αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας