Επτά στάσεις και συμβουλές μπόνους για τις διακοπές

Επτά στάσεις και συμβουλές μπόνους για τις διακοπές

Άρθρο της Θέτιδας Παπαδοπούλου.

Συγκεντρώσαμε τις επτά στάσεις που θα τον κάνουν να τα δει όλα. Μαζί με τις συμβουλές μας και τα μπόνους για τις διακοπές, θα φτάσετε κια οι δυο στον έβδομο ουρανό.

Επειδή ξέρουμε ότι στις διακοπές σε πιάνει τεμπελιά (και ότι τα περισσότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια δεν έχουν κλιματισμό), συγκεντρώσαμε επτά στάσεις που δεν απαιτούν ιδιαίτερες ακροβατικές ικανότητες και υπεράνθρωπες προσπάθειες, μόνο καλή διάθεση.

Μην αγχώνεσαι λοιπόν για το αποτέλεσμα, ο οργασμός σου είναι εγγυημένος, αφού για αλλαγή δεν θα χρειάζεται να προσέχεις μην πέσεις ή μην πάθεις κανένα τράβηγμα, αλλά θα μπορείς να συγκεντρωθείς μόνο στις αισθήσεις και την τελική επιτυχία. Απλές και εύκολες, με μικρές δικές μας προσθήκες για να μη βαρεθείς κιόλας, και οι επτά είναι υπέροχες. Κόψε τις επόμενες σελίδες και κόλλησέ τες στο εσωτερικό της βαλίτσας. Ναι, εκεί όπου η μαμά σου είχε βάλει τις δικές της συμβουλές για ασφάλεια. Και καλές διακοπές.

Ανέβα λίγο

Μετά θα βλέπεις την κλασική ιεραποστολική αφ’ υψηλού. Είναι πολύ εύκολο: Έτσι όπως βρίσκεσαι ανάσκελα, βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη και σήκωσε τα πόδια ψηλά και προς τα πίσω, δηλαδή με τα γόνατα να πλησιάζουν το στήθος σου. Η στάση αυτή τού επιτρέπει να πετυχαίνει τις βαθιές διεισδύσεις, άσε που ερεθίζεται το σημείο G σου. Τι άλλο θέλεις;

Μπόνους διακοπών: Όταν το σημείο G έχει ερεθιστεί ικανοποιητικά, μπορείς να κατεβάσεις τα πόδια και να του ζητήσεις να παραμείνει από πάνω σου, μόνο που θα πρέπει να στηριχτεί στα γόνατα και τις παλάμες του, έτσι ώστε όταν μπαίνει μέσα σου να σπρώχνει προς τα πάνω. Με αυτό θα επιτύχετε τον ερεθισμό της κλειτορίδας σου και έναν οργασμό που θα σας αποζημιώσει για όλες τις οδηγίες χρήσης. Να θυμάσαι μόνο τη σειρά, γιατί η πρώτη στάση είναι για προθέρμανση, που σε ετοιμάζει για τη δεύτερη, η οποία έχει τα ευχάριστα αποτελέσματα που προαναφέραμε.

Downward dog

Το «σκυλάκι» μάς αρέσει κυρίως γιατί έχει αυτή την αίσθηση του kinky, αλλά -μεταξύ μας- δεν είναι και ό,τι πιο βολικό. Γι’ αυτό κι εμείς σκεφτήκαμε κάτι που δεν θα πονάει τα γόνατά σου, αλλά θα έχει εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ξάπλωσε μπρούμυτα και σήκωσε λίγο τη λεκάνη σου, ώστε να τον διευκολύνεις να βρει το στόχο του. Εκείνος μπορεί να ξαπλώσει πάνω σου ή να στηριχτεί στα χέρια του για να μη σε πλακώσει με όλο του το βάρος (δεν το θέλεις αυτό, το θέλεις;).

Μπόνους διακοπών: Η στάση αυτή εξασφαλίζει μεγαλύτερη τριβή καθώς εκείνος μπαίνει μέσα σου και, αν είναι ιδιαίτερα φιλότιμος, μπορεί να χαϊδεύει την κλειτορίδα σου με το ένα χέρι.

Μind the gap

Αν θέλεις ακόμη πιο χαλαρό σεξ, πρέπει να προσθέσεις στο ρεπερτόριό σου και στάσεις που δεν μοιάζουν με μάθημα αερόμπικ. Όπως αυτή εδώ η βολικότατη θέση, η οποία ξεκινάει μ’ εσένα ανάσκελα. Εκείνος πρέπει να είναι ξαπλωμένος στο πλάι, με το πρόσωπο στραμμένο σ’ εσένα. Μόλις κοιταχτείτε, ανέβασε και τα δύο πόδια πάνω στη λεκάνη ή στους γλουτούς του, όταν επιτευχθεί η σύζευξη, μπορεί να αρχίσει τις διεισδύσεις.

Μπόνους διακοπών: Αν σου παίρνει πολύ χρόνο να τελειώσεις, αυτή είναι η ιδανική στάση, γιατί δεν είναι κουραστική και το σεξ μπορεί να κρατήσει ώρες. Άσε που μπορεί και να σε χαϊδεύει, ώστε να απολαύσεις έναν ακόμη πιο έντονο οργασμό με τον κλειτοριδικό ερεθισμό που θα σου προσφέρει ως καλός και εργατικός σύντροφος.

Στο ύψος του

Ξέρεις πως όταν βρίσκεσαι εσύ από πάνω, είναι πιο εύκολο να φτάσεις σε οργασμό, γιατί έχεις τον έλεγχο του βάθους και του ρυθμού των διεισδύσεων. Αλλά υπάρχει και μια άλλη λεπτομέρεια που αυξάνει τη χαρά σου, ο ερεθισμός της κλειτορίδας από την τριβή (ή από τα χέρια του). Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις και μια παραλλαγή, γυρνώντας του την πλάτη. Τι θα καταφέρεις με αυτή τη στροφή 180 μοιρών; Θα κρατήσεις τον έλεγχο στα χέρια σου και την εύκολη πρόσβαση στην κλειτορίδα και θα προσθέσεις τον ερεθισμό του σημείου G σου.

Μπόνους διακοπών: Αν κρατήσεις τα πόδια κλειστά και τα πέλματα πάνω στο κρεβάτι (ή στην ψάθα), στενεύεις πολύ την είσοδο του κόλπου κι έτσι αυξάνεις την τριβή. Και την αυτοπεποίθησή του, αφού θα νιώθει τεράστιος.

Τραπεζικός λοργασμός

Μερικές φορές ακόμη και μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει θαύματα με τη σεξουαλική σας ρουτίνα. Γι’ αυτό δείτε με άλλο μάτι το τραπέζι της κουζίνας – ή όποιο τραπέζι τού φτάνει μέχρι τη μέση. Ξάπλωσε έτσι ώστε η λεκάνη σου να βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού. Εκείνος πρέπει να είναι όρθιος μπροστά σου και να μπει μέσα σου, ενώ κρατιέται από τους γλουτούς σου για ισορροπία. Αν αναρωτιέσαι πού πάνε τα πόδια σου, μπορείς να τα ακουμπήσεις στους ώμους του ή στην άκρη του τραπεζιού. O λόγος που ανέβηκες στο τραπέζι δεν είναι μόνο η ποικιλία – σε αυτή τη θέση τα χέρια του είναι ελεύθερα κι έτσι τίποτα δεν τον εμποδίζει να χαϊδέψει την κλειτορίδα σου.

Μπόνους διακοπών: Η θέα που του χαρίζεις. Αν θέλεις κάτι επιπλέον, σφίξε και ανασήκωσε λίγο τον ποπό σου. Αυτό θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα σωστά σημεία και θα διευκολύνει τον οργασμό σου.

Καθιστική Ζωή

Εκεί που κάθεται χαλαρός, ανέβα πάνω του με το πρόσωπό σου στραμμένο στο δικό του και δείξε ποιος είναι το αφεντικό. Κυριολεκτικά. Σ’ αυτή τη στάση έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας, της γωνίας και του ρυθμού των διεισδύσεων, γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια ΚΑΙ τα πόδια σου για να κινηθείς. Εκμεταλλεύσου αυτή την ελευθερία για να κερδίσεις χρόνο πάνω του. Αντί να ανεβοκατεβαίνεις σαν την τρελή καουμπόισσα και κουραστείς αμέσως, δοκίμασε να κουνάς τη λεκάνη σου μπρος πίσω, τρίβοντας την περιοχή της κλειτορίδας πάνω του.

Μπόνους διακοπών: Αν γείρεις λίγο προς τα πίσω, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει το σημείο G σου, ενώ τα χέρια του θα μπορούν να χαϊδεύουν την κλειτορίδα σου. Επίσης το στόμα του είναι σε απόσταση αναπνοής από το λαιμό και το στήθος σου, κάτι που προσδίδει πάντα μια νότα χαράς στο σεξ.

Του γλυκού;

Για τα βράδια που είστε πολύ κουρασμένοι κι οι δυο ή για τις μέρες που θέλετε ρομαντικό σεξ που μοιάζει περισσότερο με αγκαλιά, αυτή είναι η ιδανική στάση. Ξαπλώστε κι οι δύο στο πλάι με το σύντροφό σου πίσω, έτσι ώστε να βρεθείτε στο αγαπημένο «κουτάλι» ). Εκείνος μπορεί να μπει εύκολα μέσα σου, όμως αντί να κινείται μέσα έξω πρέπει να κάνει απαλές κινήσεις, χωρίς να απομακρύνεται πλήρως, αλλά να σπρώχνει τα μπροστινά τοιχώματα του κόλπου σου. Εντάξει, τώρα που ικανοποίησες την ανάγκη σου για ρομαντισμό, μάθε πως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ερεθίσει το σημείο G σου. Και αν δεν τα καταφέρει επειδή δεν θέλετε να χαλάσετε τη στιγμή με βαθιές και έντονες διεισδύσεις, μπορείς να βάλεις το ένα του χέρι στην κλειτορίδα σου, που έτσι κι αλλιώς θέλει απαλές κινήσεις.

Μπόνους διακοπών: Μετά τον οργασμό δεν χρειάζεται να κουνηθείτε καθόλου για να βρεθείτε αγκαλιά και να ανταλλάξετε αβρότητες.

Η σκέψη μετράει

Να και μια φορά που πρέπει όντως να έχεις το μυαλό σου μόνο στο σεξ. Είναι για το καλό σου.

Το φαντάζεσαι;

Άφησε τη φαντασία σου να περιπλανηθεί, ας πούμε σε μια παραλία του Μαλιμπού. Με εκείνον, μαυρισμένο και υπέροχο, ή κάποιον άσχετο που γνώρισες στις διακοπές ή ακόμη και με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που κάνει σερφ εκεί. Με λίγα λόγια, αφέσου στις φαντασιώσεις σου. Μη νιώθεις τύψεις, δεν σημαίνει πως θέλεις να τον απατήσεις, απλώς έχεις ζωηρή φαντασία.

Άκου τον Παβλόφ

Αν συνδέσεις συγκεκριμένους ήχους ή μυρωδιές με το σεξ, τότε οι αισθήσεις σου θα φροντίζουν ώστε το μυαλό και το σώμα σου να παίρνουν το σωστό δρόμο προς τον ερεθισμό. Δοκίμασε το τρικ με διάφορα CD ή λαδάκια για μασάζ με έντονη μυρωδιά, για να μη χάνεις χρόνο στο μέλλον.

Γίνε παρτάκιας

Ανησυχώντας συνεχώς για την απόλαυση του φίλου σου κινδυνεύεις να παραμελήσεις τη δική σου. Την επόμενη φορά, λοιπόν, μην αρχίσεις να αναρωτιέσαι πώς τα πας και αν του αρέσει, αλλά συγκεντρώσου στις δικές σου αισθήσεις, χαλάρωσε και απόλαυσε ό,τι κάνεις χωρίς βαθμολογήσεις και ανασφάλειες.

Που είναι το μυαλό σου;

Μια κακή μέρα ή κάτι άσχετο μπορούν να αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σου ακόμη και στη μέση του σεξ. Έτσι όμως χάνεις το καλύτερο. Για να προλάβεις τέτοιες παρεμβολές, επικέντρωσε όλη την προσοχή σου στο πώς νιώθεις με κάθε χάδι ή άγγιγμά του. Συγκεντρώσου λέμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας