Τέλος η beta για το Dropbox.

Απάντηση
Katerina
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Τέλος η beta για το Dropbox.

Δημοσίευση από Katerina »

Μετά από δύο χρόνια η ομάδα του Dropbox τα κατάφερε και κυκλοφόρησε την έκδοση 1.0. Για όσους δεν το ξέρουν ήδη, το Dropbox είναι μία υπηρεσία που αναλαμβάνει τον συγχρονισμό αρχείων ή ακόμα και φακέλων μεταξύ πολλών υπολογιστών. Από τη μια η λειτουργικότητα του και από την άλλη η τιμολογιακή πολιτική του, αναμφισβήτητα το κάνουν ένα από τα καλύτερα εργαλεία που μπορεί να έχει κάποιος στον υπολογιστή του!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, η έκδοση 1.0 φτιάχνει εκατοντάδες bugs, μειώνει κατά πάρα πολύ την χρήση πόρων του συστήματος και ενσωματώνει μερικές μικρές αλλαγές στο interface του προκειμένου να γίνει πιο φιλικό στο χρήστη. Η μεγαλύτερη αλλαγή στην νέα έκδοση όμως θα έλεγα πως είναι το Selective Sync. Μία λειτουργία που μας επιτρέπει να επιλέξουμε συγκεκριμένους φακέλους για συγχρονισμό. Προσωπικά ανυπομονούσα για αυτή τη λειτουργία γιατί συγκεκριμένα στον φορητό μου δεν θέλω να συγχρονίζονται πολλά πράγματα που απλά γεμίζουν το δίσκο του χωρίς κάποια συγκεκριμένη χρήση. Και αφού την πάτησα με την έκδοση RC1, επιτέλους κάνω αυτό ακριβώς που θέλω.

Αν λοιπόν το μόνο που σας κρατούσε πίσω από το να εγκαταστήσετε το Dropbox ήταν η ταμπέλα "beta" που είχε πάνω εδώ και πάρα πολύ καιρό, τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να το κατεβάσετε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το διαδίκτυο”