Bounty Hunter Land Ranger Pro Metal Detector

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Bounty Hunter Land Ranger Pro Metal Detector

Δημοσίευση από Stavroula »

Όσοι από εσάς κάνετε έρευνα, παρακολουθείτε βίντεο στο youtube και διαβάζετε κριτικές στο διαδίκτυο προσπαθώντας να πείσετε τον εαυτό σας ότι το φθηνό Bounty Hunter Land Ranger Pro είναι καλύτερων δυνατοτήτων από το Garrett AT Pro ή το Garrett AT Max. τότε καταλαβαίνω πως απλά θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα. Σας προτείνω να το αγοράσετε από κάποιο κατάστημα που πουλάει και τα 3 μοντέλα που μόλις ανέφερα, το Land Bounty Hunter Land Ranger Pro διαθέτει πολλές δυνατότητες για την τιμή του, αλλά ποτέ δεν θα ανταγωνιστεί πραγματικά τον AT Pro του Garrett ή ειδικά τον AT Max. Τούτου λεχθέντος, πιστεύω ότι η εξισορρόπηση εδάφους του LRP το βάζει μπροστά από το παιχνίδι, αν το συγκρίνετε με τους άλλους Garrett, όπως η σειρά ACE, ή οποιονδήποτε άλλο ανιχνευτή κάτω των $500 εκεί έξω. Τούτου λεχθέντος, πιστεύω ότι το Garrett AT Pro πρέπει να θεωρείται η βασική γραμμή για το τι είναι ένας καλός ανιχνευτής.

Απόδοση / Ευαισθησία:

Όσον αφορά την απόδοση, το LRP έχει σταθερή απόδοση και μπορεί να ανιχνεύσει νομίσματα έως 7"-8" ίντσες στο ανοργανοποιημένο χώμα μου στο Ανατολικό Τέξας. Η ισορροπία εδάφους κάνει καλή, αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο η ισορροπία εδάφους του Garrett AT Pro / Max. Το LRP θα μπορούσε πιθανότατα να ανιχνεύσει βαθύτερα από ό,τι έχω βιώσει, αλλά γυρίζοντας την ευαισθησία πάνω από το 8 κάνει τον ανιχνευτή να δώσει ΠΟΛΛΕΣ ψευδείς ενδείξεις στην περιοχή μου. Αφού κυνήγησα phantom τόνους με το LRP και έσκαψα αρκετό χώμα για να θάψω ένα αυτοκίνητο και δεν βρήκα τίποτα, σταμάτησα να τρέχω την ευαισθησία πάνω από 6 ή 8, διαφορετικά είναι απλά ενοχλητικό. Τα AT Pro και Max μπορεί να είναι κάπως φλύαρα όταν η ευαισθησία είναι στραμμένη μέχρι τέρμα, αλλά συνήθως εντοπίζουν κάτι, όχι απλώς τρελαίνονται με ανοργανοποιημένο έδαφος ή μεγάλες ρίζες δέντρων. Ναί,

Όσο κι αν τους μισούν οι ανιχνευτές, όπως και οι περισσότεροι ανιχνευτές, οι LRP απολαμβάνουν να κελαηδούν στις γλωττίδες και στα καπάκια των μπουκαλιών. Αυτά ακούγονται σαν τα νομίσματα και τα δαχτυλίδια που ονειρευόσασταν να σκάψετε, αλλά αποδεικνύονται σκουπίδια όταν τα σκάβετε. Το Garrett AT Pro εκπέμπει πολλά υποσχόμενους τόνους και στις γλωττίδες έλξης, αλλά ο σιδερένιος δίσκος στο AT Pro / Max γρυλίζει στα καπάκια των μπουκαλιών, επομένως είναι πολύ εύκολο να γνωρίζετε πότε είστε πάνω από το πώμα φιάλης έναντι του κέρματος, ενώ με το LRP , θα σκάψετε ΠΟΛΛΑ καπάκια. Τώρα, αν είστε από εκείνους τους τύπους που σκάβουν κάθε σήμα ό,τι κι αν γίνει, τότε μην ανησυχείτε για αυτό που μόλις είπα (και μάλλον δεν χρησιμοποιείτε Bounty Hunter ούτως ή άλλως).

Δίσκος σιδήρου: Σε σκουπίδια από ελαφρύ σίδηρο σαν καρφί εδώ κι εκεί, ο σιδερένιος δίσκος του LRP κάνει αρκετά καλή διάκριση, αλλά στα μεσαία έως βαριά σκουπίδια σιδήρου το LRP ακούγεται σαν να έχετε πετύχει το τζάκποτ λόγω της αγωγιμότητας όλου του σιδήρου . Χωρίς υπέρ-τόνους, το LRP μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε αν έχετε βρει ένα νόμισμα ή μόνο μερικά καρφιά. Πώς συγκρίνεται ο δίσκος σιδήρου με το Garrett AT Pro / Max; Για άλλη μια φορά, ο σιδερένιος δίσκος του Garrett γρυλίζει σαν άνθρωπος των σπηλαίων και σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει σίδηρος από κάτω ανεξάρτητα από το πόσο αγώγιμο είναι. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ο σιδερένιος δίσκος του Garrett. Για να είμαστε δίκαιοι, ο σιδερένιος δίσκος στο AT Pro / Max μυρίζει σε σύγκριση με το XP Deuc, αλλά τώρα μιλάμε για έναν ανιχνευτή 1.500 $.

Τι δεν μου αρέσει λοιπόν στο Bounty Hunter LRP;

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονά μου σχετικά με το LRP είναι τα κουμπιά φυσαλίδων. Αυτό μπορεί να ακούγεται μικρό, αλλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ όταν βρίσκεστε πραγματικά στο χωράφι με τον ανιχνευτή. Το κουμπί Precision Point (PP) στο LRP απλά δεν είναι αξιόπιστο. Αυτό είναι ένα γνωστό ζήτημα, απλώς το Google. Ναι, υπάρχουν τροποποιήσεις που μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε, όπως να αποσυναρμολογήσετε τη μονάδα και να κολλήσετε ένα ξεχωριστό κουμπί για το PP, αλλά το Bounty Hunter θα πρέπει να έχει διορθώσει αυτό το πρόβλημα μέχρι τώρα. Για να συνοψίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα του κουμπιού PP, το κουμπί (ανεξάρτητα από το πώς το πιέζετε) είναι διακοπτόμενο, γεγονός που καθιστά το Σημείο Ακρίβειας δύσκολο στη χρήση και σχεδόν άχρηστο μερικές φορές.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για τα οποία θα μπορούσα να αναθεωρήσω και να μιλήσω, αλλά τα περισσότερα έχουν καλυφθεί πολλές φορές από άλλους κριτικούς. Συνοψίζοντας, ο Bounty Land Ranger Pro είναι ίσως ο καλύτερος, φθηνός ανιχνευτής που κυκλοφορεί, αλλά υστερεί σχεδόν σε κάθε τομέα σε σύγκριση με ανιχνευτές μεσαίας εμβέλειας όπως ο Garrett AT Pro. Εάν αυτός είναι ο πρώτος σας ανιχνευτής ή αν κάνετε αναβάθμιση από άλλο Bounty Hunter, σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε πολύ με το LRP. Λάβετε αυτό υπόψη, ό,τι μπορεί να κάνει το Land Ranger Pro, το AT Pro μπορεί να κάνει καλύτερα και μερικές φορές πολύ καλύτερα. Προτού ξοδέψετε 280 $ σε ένα Bounty Hunter, σκεφτείτε σοβαρά να εξοικονομήσετε χρήματα και να ξοδέψετε 550 $ σε ένα Garret AT Pro. Θα χαρείτε που το κάνατε.

Γιατί λοιπόν 4 αστέρια μετά από μια κριτική κριτική; Γιατί ακόμα και με τις ιδιορρυθμίες του, το Bounty Hunter Land Ranger Pro κάνει αυτό που διαφημίζεται (μείον το ενοχλητικό κουμπί PP) σε μια τιμή που δεν θα σπάσει τα χρήματα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”