Τι είναι το Amejcoin

Απάντηση
Tania
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: Παρ Μάιος 20, 2022 11:51 am

Τι είναι το Amejcoin

Δημοσίευση από Tania »

Το Amejcoin είναι ένα εικονικό νόμισμα που χρησιμοποιεί τεχνολογία peer-to-peer για να διευκολύνει τις πληρωμές. Έχει κληρονομήσει όλα τα οφέλη μιας τεχνολογίας κατανεμημένης λογιστικής από την αποκέντρωση έως το απόρρητο των δεδομένων, αλλά όχι τόσο τους περιορισμούς. Η Amejcoin έχει αντιμετωπίσει τις ανησυχίες κινδύνου για τις οποίες τα εικονικά νομίσματα είναι διαβόητα και άνοιξε μια λεωφόρο για να γεφυρώσει τον ψηφιακό και τον φυσικό κόσμο. Σε αντίθεση με μια ολόκληρη σειρά εικονικών νομισμάτων, το Amejcoin έρχεται με ένα φυσικό αντίγραφο ασφαλείας που βοηθά στη σύλληψη του κερδοσκοπικού στοιχείου και εξασφαλίζει ουσιαστικές, ασφαλείς επενδύσεις.

Στόχος μας είναι να φέρουμε επανάσταση στον κόσμο των ψηφιακών επενδύσεων γεφυρώνοντας το έντονο βαθύ κενό μεταξύ του φυσικού και του εικονικού. Ελπίζουμε να ξημερώσει μια εποχή οικονομικής ένταξης χτίζοντας μια κοινότητα 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Να παρέχει μια εναλλακτική λύση για ασφαλέστερες ψηφιακές επενδύσεις με φυσική υποστήριξη και διασφάλιση της σταδιακής ανάπτυξης τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά.

Το προηγούμενο της ψηφιακής επανάστασης έχει δημιουργηθεί από τα επαναλαμβανόμενα κύματα του Covid και υπάρχει σχετική ανάγκη να μεταμορφωθούν οι παραδοσιακοί τρόποι οικονομίας, μήπως βρεθούμε μπροστά σε άλλη οικονομική κρίση. Το παράθυρο ευκαιρίας που άνοιξε χάρη σε ένα μοναδικό μείγμα ψηφιακής ευαισθητοποίησης και χρηματοοικονομικής ένταξης μπορεί να αξιοποιηθεί για να καταστήσει την οικονομική υποδομή πιο ισχυρή και το Amejcoin μπορεί να παίξει ρόλο εκεί.

Δημιουργήστε ένα ασφαλές αποκεντρωμένο σύστημα

Με μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια δεδομένων σε ολόκληρη την εταιρεία, το Amejcoin επιτρέπει μεγαλύτερη αυτονομία για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων. Η μεγαλύτερη ιδιοκτησία του κινδύνου και η ταχύτερη καινοτομία συμβάλλουν στην επέκταση της ανάπτυξης.

Επίλυση προβλημάτων μικρών επιχειρήσεων

Το Amejcoin μπορεί να σπάσει τα εμπόδια στις ψηφιακές χρηματοοικονομικές συναλλαγές και να τους επιτρέψει να πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο. Χωρίς να συνδέεται με μία κυβέρνηση ή εταιρεία, μπορεί να επεκτείνει τους ορίζοντες της επιχείρησής σας σε έναν μάλλον χωρίς σύνορα ψηφιακό κόσμο.

Διασφαλίστε την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Η ισχυρή κρυπτογραφία και τα αμετάβλητα αρχεία αυξάνουν την ασφάλεια των χρηστών. Τα δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά που χρησιμοποιούνται στην ασύμμετρη κρυπτογραφία παρέχουν ισχυρή προστασία από τους χάκερ.

Γιατί να επιλέξετε το Amejcoin

Ο κίνδυνος που σχετίζεται με τα ψηφιακά νομίσματα εμποδίζει πολλές επιχειρήσεις να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα. Η Amejcoin προσπαθεί να οικοδομήσει αυτό το κενό μεταξύ του φυσικού και ψηφιακού χρηματοοικονομικού οικοσυστήματος και την αντιμετώπιση των κινδύνων που συνδέονται με προοδευτικό τρόπο. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια ισχυρή κοινότητα 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, να τους ενδυναμώσουμε μέσω της ψηφιακής οικονομικής ένταξης χωρίς να ασχολούμαστε με την εξαιρετικά κερδοσκοπική φύση των ψηφιακών νομισμάτων.

Προβλήματα και προκλήσεις

Μια σειρά από προβλήματα μαστίζουν τον τομέα των ψηφιακών κρυπτονομισμάτων σήμερα.

Ανάπτυξη Αυτοματισμού

Μια σειρά από προκλήσεις όπως η επιλογή του σωστού εργαλείου σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των υπαρχόντων μελών της ομάδας είναι ένας συνδυασμός που είναι δύσκολο να βρεθεί. Η έλλειψη επαρκούς υποδομής δοκιμών μπορεί να παρουσιάσει προκλήσεις με τη μορφή υψηλού αρχικού κόστους επένδυσης.

Κλιμάκωση και απαρχαιωμένο εργαλείο

Η περιορισμένη ικανότητα του δικτύου κρυπτονομισμάτων να χειρίζεται μεγάλες ποσότητες δεδομένων συναλλαγών στην πλατφόρμα του σε σύντομο χρονικό διάστημα οδηγεί στο πρόβλημα επεκτασιμότητας. Επίσης, η μέση διάρκεια ζωής μιας μηχανής εξόρυξης είναι ενάμιση χρόνο μετά από τα οποία πολλά λειτουργούν άσκοπα, καταναλώνοντας ενέργεια και πόρους.

Υψηλό κόστος μεταφοράς

Η χρέωση συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μπορεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις, αλλά όταν υπάρχουν πολλά άτομα που χρησιμοποιούν το δίκτυο, αυτό προκαλεί αύξηση της χρέωσης συναλλαγής.

Ασφαλές δίκτυο και ευελιξία

Οι κανονισμοί για τις συναλλαγές και τις αυξανόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο, ακόμη και σε μη αξιόπιστα λογιστικά συστήματα, παρουσιάζουν στα κρυπτονομίσματα μια νέα σειρά προκλήσεων.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά”