Είναι μια γυναίκα με έντονη θηλυκότητα και ανδρικές αρετές

Απάντηση
Lakis
Δημοσιεύσεις: 251
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2021 10:35 am

Είναι μια γυναίκα με έντονη θηλυκότητα και ανδρικές αρετές

Δημοσίευση από Lakis »

Είναι μια γυναίκα με έντονη θηλυκότητα και ανδρικές αρετές - λέει αυτό που σκέφτεται κι αντιμετωπίζει τα πράγματα κατά μέτωπο και με τόλμη. Παραδέχεται ότι φοβάται τη δέσμευση, ότι βαριέται εύκολα κι ότι είναι κυκλοθυμική. Ακόμη, εξομολογείται ότι έχει ερωτευτεί πραγματικά μόνο μία φορά -«μ' αυτόν τον έρωτα που σε υπερβαίνει και σε κάνει αναξιοπρεπή, και είναι και καταστροφικός, γιατί είναι πάθος»- και δεν πιστεύει ότι θα της ξανασυμβεί. Κυνηγάει πάντα τα όνειρά της, διαχωρίζει την επιτυχία από την ευτυχία, κρατάει ατόφια μια παιδικότητα και ντύνει το 2009 με το πράσινο, το χρώμα της ελπίδας.

«Καλομελέτα κι έρχεται». Εύκολα ή δύσκολα;

«Είμαστε ακόμη στην αρχή και η αρχή είναι δύσκολη - όπως κάθε φορά. Πέρυσι ξεκινήσαμε το ίδιο δύσκολα, αλλά κερδίσαμε το στοίχημα. Αν το χάσουμε φέτος, θα πει ότι ο κόσμος θέλει κάτι άλλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν έχω λόγο να την ωραιοποιήσω. Κάθε σεζόν τα τελευταία τρία χρόνια, ξεκινά ένα καινούργιο προϊόν απέναντί μας και παίρνει κάποιο χρόνο ώσπου να σχηματοποιηθούν τα πράγματα. Ελπίζω ότι μέχρι τον Ιούνιο ο κόσμος θα μας δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του».

Και αν όχι;

«Αν όχι, είναι σαφές ότι θα σταματήσω. Δεν το λέω με πόνο και καημό, έχω ζωή να ζήσω -δεν θα μπω στη διαδικασία να κυνηγήσω υστερικά την επιτυχία. Το συμβόλαιό μου με τον ANT1 τελειώνει το καλοκαίρι του 2009 και αν πάρω το μήνυμα ότι έχω κουράσει, δεν θα συνεχίσω άλλο. Είμαι έτοιμη γι’ αυτό και αρκετά χορτάτη από τη ζωή, ώστε να μην πέσω στην παγίδα του πανικού που φέρνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Έχω κι εγώ κουραστεί από τα τόσα χρόνια τηλεόραση κι αν μου τελειώσει, ίσως έχω την πολυτέλεια να ξεκινήσω κάτι άλλο. Πρώτα κυνηγώ την ευτυχία μου και μετά την επιτυχία».

Πριν από τρία χρόνια ήσασταν γεμάτη ενθουσιασμό για το ξεκίνημά σας ως τηλεπαρουσιάστρια. Τι ήταν αυτό που σας κούρασε στο μεταξύ;

«Είμαι τυχερή γιατί είχα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω πολλά από τα όνειρά μου. Αλλά όταν από ηθοποιός γίνεσαι παρουσιάστρια, καλύπτεις μεγάλη απόσταση στα μάτια του κοινού που σε παρακολουθεί. Ως παρουσιάστρια ο κόσμος νιώθει ότι του ανήκεις, ενώ ως ηθοποιός είσαι ο ρόλος και κρύβεσαι πίσω από αυτόν. Με κούρασε πως το ό,τι κι αν κάνω ή πω κινδυνεύει να παραποιηθεί. Η συσσωρευμένη κακία από ανθρώπους ανάξιους να με κρίνουν, και ότι πρέπει να στέλνω εξώδικα σε εκπομπές για να μη διαστρεβλώνουν ό,τι με αφορά. Το να πει κάποιος για τη δουλειά μου αν του αρέσει ή όχι, δεν με νοιάζει, είναι δικαίωμά του. Το να συζητάνε για μένα σαν να με ξέρουν και να δημιουργούν ειδήσεις τύπου "χώρισε για ν' ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της", είναι εξωφρενικό. Δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και δεν το επιτρέπω».

«Αυτή τη σχέση μού τη χρωστούσε η ζωή», ήταν τα λόγια σας, ένα χρόνο πριν. Σας είχε τυφλώσει ο έρωτας;

«Μια γυναίκα στην ηλικία μου, που έχει ζήσει αυτά που έχω ζήσει εγώ, δεν νομίζω ότι μπορεί να τυφλωθεί από τον έρωτα. Γι’ αυτό και δεν πρόβαλα ποτέ αυτή τη σχέση στο μέλλον. Καλώς υπήρξε για όσο υπήρξε, έκανε καλό και στις δύο πλευρές - σε μένα τουλάχιστον έκανε. Μου τη χρωστούσε η ζωή και μου την έδωσε, τρία χρόνια δεν είναι λίγο, ποτέ όμως δεν ένιωσα ότι "αυτό θα είναι από 'δω και πέρα". Όταν προηγείσαι δέκα χρόνια ηλικιακά από τον άλλο, έχεις συλλέξει παραπάνω εμπειρίες κι έχεις άλλες προτεραιότητες. Έχω δυο μεγάλα παιδιά και δεν πρόκειται να κάνω άλλο, έχω κλείσει κύκλους ζωής και είμαι πιο χαλαρή. Θέλω απλώς να περνάω καλά - δεν ψάχνω το άλλο μου μισό».

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνες”