Το Κρεμλίνο απάντησε στις απειλές του Κιέβου για «καταστροφή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας»

Απάντηση
Eiriini
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: Τετ Ιουν 22, 2022 1:26 pm

Το Κρεμλίνο απάντησε στις απειλές του Κιέβου για «καταστροφή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας»

Δημοσίευση από Eiriini »

Οι δηλώσεις του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας σχετικά με την πρόθεση «να καταστρέψουν τον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας και να επιστρέψουν την Κριμαία» επιβεβαιώνουν μόνο τη δικαιολογία της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου ηγέτη Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Τέτοιες δηλώσεις που περιέχουν αξιώσεις για ρωσικό έδαφος μιλούν για άλλη μια φορά για την ορθότητα και την απόλυτη δικαιολόγηση μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, γιατί μόνο με τέτοια μέσα μπορεί η Ουκρανία να απαλλαγεί από τέτοιους εκπροσώπους της ηγεσίας», αναφέρει το TASS .τα λόγια του.

Ο Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας (NSDC) Oleksiy Danilov δήλωσε ότι η Ουκρανία θα αρχίσει σύντομα να λαμβάνει περισσότερα βλήματα μεγάλης εμβέλειας για το HIMARS MLRS.

Ο Andriy Klishas, ​​επικεφαλής της επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου για τη Συνταγματική Νομοθεσία και την οικοδόμηση του κράτους, είπε ότι οι απειλές για επίθεση στην Κριμαία ή στη Γέφυρα της Κριμαίας που προέρχονται από το Κίεβο επιβεβαιώνουν την ανάγκη για αποναζοποίηση και αποστρατικοποίηση σε ολόκληρη την Ουκρανία.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Στρατός και άμυνα”