Αλλαγές στο Συμφωνητικό για εκδότες των Ειδήσεων Google

Απάντηση
Eiriini
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: Τετ Ιουν 22, 2022 1:26 pm

Αλλαγές στο Συμφωνητικό για εκδότες των Ειδήσεων Google

Δημοσίευση από Eiriini »

Γεια σας,

Ενημερώσαμε το Συμφωνητικό για εκδότες των Ειδήσεων Google. Αυτές οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τις Ειδήσεις Google, αλλά θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι να περιμένετε από την Google —και τι περιμένουμε εμείς από εσάς— καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Οι ενημερώσεις που πραγματοποιήσαμε θα τεθούν σε ισχύ για τους υπάρχοντες εκδότες σε 30 ημέρες από τη σημερινή ημερομηνία. Συνιστούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τις ελέγξετε.

Σας προτείνουμε να ελέγξετε το Συμφωνητικό για εκδότες των Ειδήσεων Google εδώ. Η παλιά έκδοση του Συμφωνητικού για εκδότες είναι διαθέσιμη εδώ και θα είναι ορατή για 30 ημέρες από τη σημερινή ημερομηνία.

Με μια ματιά, δείτε τι σημαίνει αυτό για εσάς:

Ενημερώσαμε τις τοποθεσίες όπου μπορείτε να βρείτε τις Πολιτικές προγράμματος - πλέον, είναι διαθέσιμες εδώ.

• Βελτιωμένη αναγνωσιμότητα. Αν και το Συμφωνητικό για εκδότες είναι ένα νομικό έγγραφο, έχουμε καταβάλει σημαντικές προσπάθειες να το κάνουμε πιο εύκολα κατανοητό, όπως βελτιώνοντας τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε και παρέχοντας ορισμούς.

• Κατάργηση λειτουργιών διαφήμισης βάσει ροής. Αφαιρέσαμε τη γλώσσα που σχετίζεται με την προβολή διαφημίσεων σε περιεχόμενο εκδότη με διευκολύνσεις από την Google, επειδή το προϊόν δεν αποδίδει απευθείας πλέον άρθρα που παρέχονται μέσω ροών στην εφαρμογή Ειδήσεις Google. Αντ΄ αυτού, το περιεχόμενο αποδίδεται στον ιστότοπό σας.

Φυσικά, εάν δεν συμφωνείτε με το νέο Συμφωνητικό για εκδότες των Ειδήσεων Google ή αν έχετε απορίες, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές στο Κέντρο βοήθειας του Κέντρου εκδοτών.

Ευχαριστούμε,

Η ομάδα των Ειδήσεων Google

Απάντηση

Επιστροφή στο “Google News”