Το St James's Place αφαιρεί τα κεφάλαια του από το ταμείο Global Growth

Απάντηση
Tania
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: Παρ Μάιος 20, 2022 11:51 am

Το St James's Place αφαιρεί τα κεφάλαια του από το ταμείο Global Growth

Δημοσίευση από Tania »

Το St James's Place πρόκειται να μεταφέρει τα χρήματα του από το Global Growth σε ένα άλλο επενδυτικό προϊόν, ως μέρος περαιτέρω αλλαγών στο φάσμα των κεφαλαίων της.

Σύμφωνα με το fund house, η στροφή αποσκοπεί στην παροχή μεγαλύτερης ευελιξίας και ρευστότητας στους επενδυτές.

Παράλληλα με αυτήν την αλλαγή, μια ακόμη τριάδα διαχειριστών προστέθηκε στο ταμείο Global Growth, με τους Axiom Investors, WCM Investment Management και Artisan Partners να ενώνουν τους υπάρχοντες διαχειριστές Edgepoint και Sands Capital.

Το ταμείο μετοχικού κεφαλαίου αναδυόμενων αγορών της εταιρείας θα δει την εντολή του να αλλάζει από στρατηγική μεμονωμένου διαχειριστή σε πολυδιαχειριστή, προκειμένου να «αυξήσει τη διαφοροποίηση και να μειώσει τον ειδικό κίνδυνο για τους διαχειριστές».

Η Lazard Asset Management, η ARGA Investment Management και η Somerset Capital Management θα ενταχθούν στους υπάρχοντες διαχειριστές Wasatch Advisors.

Αυτές οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από τις 25 Ιουλίου 2022.

Ο επικεφαλής επενδύσεων στο St James's Place Tom Beal δήλωσε: «Αυτές οι αλλαγές αποτελούν μέρος μιας συνεχιζόμενης στρατηγικής αλλαγής προς την οικοδόμηση μιας ισχυρής προσέγγισης πολλών διαχειριστών, την εξάλειψη των ανεπιθύμητων κινδύνων και τη βελτίωση της διαφοροποίησης.

«Εφαρμόζουμε περαιτέρω τις επενδυτικές μας πεποιθήσεις προκειμένου να βελτιώσουμε το επίπεδο διαφοροποίησης στο πλαίσιο των στρατηγικών και να χρησιμοποιήσουμε ένα συνδυασμό στυλ διαχείρισης για να προσφέρουμε αποτελέσματα στους πελάτες.

«Η εξέλιξη του φάσματος των κεφαλαίων μας θα προσφέρει στους πελάτες μας μια καινοτόμο επενδυτική προσέγγιση που βοηθά στη διασφάλιση της οικονομικής τους ευημερίας στο μέλλον».

Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”