Το GAget τώρα και στο iPhone

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 371
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Το GAget τώρα και στο iPhone

Δημοσίευση από Takis »

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από τότε που πρωτοανακάλυψα το GAget για το dashboard του OS X. Η αλήθεια είναι πως τα καλά dashboard widgets πλέον σπανίζουν, αλλά το συγκεκριμένο έχει τη τάση να γίνεται ολοένα και καλύτερο και ο δημιουργός του σήμερα αποφάσισε πως είναι καιρός να το μεταφέρει και στο iOS.

Είναι γεγονός πως το Google Analytics όσο καλό κι αν είναι, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δυσνόητο στα μάτια ενός απλού χρήστη. Όπως και άλλα apps του είδους, έτσι και το GAget αναλαμβάνει να εμφανίσει πληροφορίες από το Google Analytics με πιο όμορφο και κατανοητό τρόπο. Υποστηρίζει μέχρι 8 διαφορετικά profiles για εσάς που έχετε παραπάνω από ένα website και φυσικά ακολουθεί τι κλασικές πλέον γραμμές του iOS 7 με το interface του να θυμίζει πάρα πολύ το dashboard widget που όλοι αγαπήσαμε.

Αν δεν έχετε κατασταλάξει σε κάποιο Google Analytics client για το iPhone σας ή αν ψάχνετε για μία νέα και αξιόλογη λύση, θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στο GAget, ειδικά τώρα που είναι σε 33% έκπτωση και μπορείτε να το αγοράσετε με 1.79 €.

Απάντηση

Επιστροφή στο “iPhone”