Φτιάξτε το site σας από το iPhone

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Φτιάξτε το site σας από το iPhone

Δημοσίευση από Takis »

Τα iPhones καθημερινά δίνουν νέο νόημα στον όρο smartphone και κάτι μου λέει πως σε λίγο καιρό θα μπορούν ακόμα και να αντικαταστήσουν τον πολυαγαπημένο μας σταθερό ή φορητό υπολογιστή που τρέχει το Mac OS X. Είναι λίγα τα πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένα iPhone και κάθε μέρα που περνάει γίνονται ολοένα και λιγότερα. Με βάση αυτό λοιπόν δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι πλέον χωρίς πολλές πολλές γνώσεις ο καθένας μπορεί να φτιάξει μια ιστοσελίδα τύπου Tumblr με φωτογραφίες και κείμενα, χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone του!

Το Zapd είναι μία δωρεάν εφαρμογή με πολύ όμορφα themes και ένα ιδιαίτερα απλό μενού μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να στήσει ένα site που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά που φτιάχνει κανείς με το iWeb. Μάλιστα οι ιστοσελίδες που παράγονται από το Zapd φορμάρονται αυτόματα τόσο και τις οθόνες των κινητών συσκευών, αλλά και για τις μεγάλες αναλύσεις των υπολογιστών.

Αξίζει επίσης να πω ότι κάθε μήνα προστίθενται νέα θέματα στο Zapd, κάνοντας την εφαρμογή ακόμα πιο ενδιαφέρον και τα sites που παράγει λίγο πιο μοναδικά. Όπως πάντα... μια δοκιμή θα σας πείσει! wink
Απάντηση

Επιστροφή στο “iPhone”