Φωτογραφίες από το σύννεφο στο iPhone

Απάντηση
Takis

Φωτογραφίες από το σύννεφο στο iPhone

Δημοσίευση από Takis »

Στο 2021 παρόλο που είχαμε ήδη αρκετές υπηρεσίες για να καλύψουν τις ανάγκες μας γύρω από τη φωτογραφία, εμφανίστηκαν κι άλλες και κάτι μου λέει πως ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Με όλο αυτό το πανικό νέων site όπου μπορείς να στείλεις τις φωτογραφίες σου από τον υπολογιστή, το κινητό, τη ψηφιακή μηχανή και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού θα ενσωματώσουν το "photo sharing", αυτό που έλειπε είναι ένα πρόγραμμα για να συμμαζέψει τη κατάσταση. Και μια αξιόλογη λύση θα έλεγα πως είναι το Photopod.

Με κατανοητό interface και χωρίς περιττές επιλογές συνδέετε σε αρκετές υπηρεσίες που φιλοξενούν φωτογραφίες όπως Facebook, Twitter, Picasa, Flickr και Dropbox. Μέσω του Photopod μπορούμε να δούμε όλες μας τις φωτογραφίες μέσω ενός προγράμματος και μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να στείλουμε μία ή περισσότερες από αυτές σε όσες υπηρεσίες θέλουμε. Μπορούμε επίσης να έχουμε βασικές λειτουργίες επεξεργασίας όπως crop, rotate κλπ.

Μπορεί πλέον η κάθε υπηρεσία που εμφανίζεται στο Internet και στη συνέχεια στο iOS να έχει και την προσωπική της εφαρμογή, αλλά το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο να γεμίζουμε με κωδικούς, αλλά και με ένα σωρό εφαρμογές που τις περισσότερες φορές δεν χρησιμοποιούμε και τόσο. Με 1,59 € το Photopod είναι μία εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από τα iPhone όσων ασχολούνται με τις υπηρεσίες που ανάφερα παραπάνω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “iPhone”