Δημιουργίες 3D για μικρούς και μεγάλους

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δημιουργίες 3D για μικρούς και μεγάλους

Δημοσίευση από Takis »

Η επιτυχία του iPad στο σπίτι μου είναι τεράστια! Υπάρχουν δύο συσκευές που δουλεύουν αρκετές ώρες την ημέρα δικαιολογώντας άνετα τα ευρώ τους. Ακόμα και η τετράχρονη κόρη μου, σχεδόν κάθε μέρα προσθέτει μια νέα εφαρμογή στην ηλεκτρονική της ρουτίνα, απασχολώντας την για κάμποση ώρα. Ο καθένας μας χρησιμοποιεί το iPad για τα δικά του ενδιαφέροντα. Όμως πλέον υπάρχει μια εφαρμογή που κρατάει απασχολημένη όλη την οικογένεια και μάλιστα με ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο!

Η εφαρμογή Foldify που σκαρφάλωσε στη κορυφή των paid apps αλλά έγινε και αμέσως editors choice, είναι πραγματικά ότι πιο διασκεδαστικό και έξυπνο έχω δει στο iPad εδώ και αρκετό καιρό. Μέσα από ένα λιτό και κατανοητό interface, το Foldify δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να σχεδιάσει ανθρωπάκια, αυτοκίνητα κτλ. και στη συνέχεια να τους δώσει ζωή τυπώνοντας τα με τέτοιο τρόπο ώστε να διπλωθούν και να γίνουν τρισδιάστατες φιγούρες.

Το Foldify μπορεί να στείλει τις δημιουργίες σας για εκτύπωση μέσω AirPrint ή μπορείτε αν θέλετε να τις αποθηκεύσετε και να τις στείλετε μέσω email σε μορφή PDF. Διαθέτει αρκετά τρισδιάστατα μοντέλα για να βασίσετε τη φαντασία σας, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να κατεβάσετε έξτρα templates. Ενδιαφέρον είναι και η online λειτουργία της εφαρμογής που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε τις δημιουργίες σας ή να βλέπετε τι έφτιαξαν άλλοι χρήστες του Foldify.

Τόσο ο χρόνος που ζωγραφίζεις στην εφαρμογή, όσο και η διαδικασία κοψίματος και ραψίματος τις κάθε φιγούρας, προσθέτει πολλές ώρες ευχαρίστησης… ειδικά αν υπάρχει κάποιο παιδί στη δημιουργική παρέα. Ειλικρινά πρόκειται για τα πιο καταξοδεμένα λεφτά που έχω δώσει σε εφαρμογή του iPad. Για την ώρα το Foldify βρίσκετε σε προσφορά με 50% έκπτωση από τη κανονική του τιμή. Οπότε τσιμπήστε το τώρα που κοστίζει μόλις 1.79 €… αξίζει!
Απάντηση

Επιστροφή στο “MacOS Software”