Ένας στιλάτος screensaver με πρόγνωση καιρού

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Ένας στιλάτος screensaver με πρόγνωση καιρού

Δημοσίευση από Takis »

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει τι είναι ο screensaver. Όπως επίσης δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που σκαλίζουν το Internet για να βρουν καινούριους screensaver. Όταν όμως τύχει να δεις κάτι καινούριο που εντυπωσιάζει με τη πρώτη ματιά, σίγουρα μπαίνεις στη διαδικασία της δοκιμής. Και τελικά κάπως έτσι καταλήγεις με ένα καινούριο screensaver!

Το έχω επισκεφτεί ξανά το θέμα των screensaver με τις 6 καλύτερες επιλογές μου και το μέχρι τώρα αγαπημένο μου MinimalClock. Όμως μη μου πείτε πως το παραπάνω screenshot δεν σας παρακινεί να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

O screensaver “The Weather, City Edition” θα έλεγα πως είναι ότι πιο elegant έχω δει με minimal σχεδιασμό. Χωρίς πολλά πολλά χρώματα, φρου φρου κι αρώματα, εμφανίζει τη πρόγνωση του καιρού για τη πόλη της επιλογής σας, καθώς επίσης την ώρα και την ημερομηνία. Ένα αρνητικό που του βρίσκω είναι πως χρησιμοποιεί και απαιτεί τον Flash Player, και φαντάζομαι πως αυτός είναι και ο λόγος που μου έχει crashάρει μερικές φορές. Παρόλα αυτά είναι ένας αξιόλογος screensaver που όσο απλός κι αν φαίνεται, κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Αν θέλετε να τον δοκιμάσετε, μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν από το site του Stefan Trifan και σε περίπτωση που δεν υπάρχει για την πόλη σας, του στέλνετε ένα email και την προσθέτει στη λίστα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “MacOS”