Ένα remote control αλλιώτικο απ’ τα άλλα

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Ένα remote control αλλιώτικο απ’ τα άλλα

Δημοσίευση από Takis »

Το concept του να αντικαταστήσουμε τα χειριστήρια που υπάρχουν σε αφθονία στο σαλόνι μας δεν είναι καινούριο. Εδώ και χρόνια υπάρχουν διάφορες οικονομικές και μη λύσεις για τηλεχειριστήρια που κάνουν τα πάντα. Κάτι φεγγάρια η μόδα ήθελε τα universal remote controls να ενσωματώνονται στα ρολόγια της Casio. Λίγο αργότερα σειρά είχαν τα Pocket PC και τώρα εφόσον όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από το iOS, δεν θα μπορούσε να λείψει και το ανάλογο app for that!

Ήδη υπάρχουν στη κυκλοφορία διάφορα προϊόντα που υπόσχονται να μετατρέψουν το iPhone σας σε ένα τηλεχειριστήριο πολυτελείας, αλλά συγκεκριμένα το Peel καταφέρνει να ξεχωρίζει. Πρόκειται για μικρή συσκευή στο σχήμα ενός αχλαδιού το οποίο συνδέεται στο WiFi σας και στη συνέχεια μέσω του app που διαθέτει για το iOS, επιτρέπει στο χρήστη να αντικαταστήσει τα τηλεχειριστήρια του σπιτιού του. Η εφαρμογή φαίνεται ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένη με πληροφορίες για τα διάφορα κανάλια και φυσικά τις απαραίτητες social λειτουργίες.

Το Peel πωλείται ήδη στο Apple Store της Αμερικής, ενώ το Amazon λέει ότι θα υπάρχει διαθέσιμο σε 1-2 μήνες. Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται θα κάνουμε αρκετό καιρό να το δούμε στα Ελληνικά ράφια. Παρόλα αυτά φαίνεται αρκετά αξιόλογο και πολύ θα ήθελα να του κάνω ένα test drive
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS εφαρμογές”