Pillboxie: υπενθύμιση για να παίρνετε τα χάπια σας

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Pillboxie: υπενθύμιση για να παίρνετε τα χάπια σας

Δημοσίευση από Takis »

Είναι γνωστό ότι πλέον τα iPhones έχουν μπει για τα καλά στις περισσότερες καθημερινές μας συνήθειες. Όντως υπάρχει ένα app για σχεδόν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς και όσο περνάει ο καιρός το iOS βρίσκει θέση τα χέρια όλων ανεξαρτήτως ηλικίας. Θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον να χρησιμοποιήσει κάποιου είδους ξυπνητήρι ή έστω ένα task manager προκειμένου να θυμάται τα χάπια που πρέπει να πάρει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε το μυαλό μου σε app που κάνει αποκλειστικά και μόνο αυτή τη δουλειά και μάλιστα με ένα φοβερό interface!

Στο Pillboxie ο χρήστης μπορεί να ορίσει τα χάπια που παίρνει κατά τη διάρκεια της ημέρας και να λαμβάνει ειδοποιήσεις ώστε να μην ξεφεύγει από τις ώρες της φαρμακευτικής του αγωγής. Η απεικόνιση της όλης διαδικασίας είναι αυτό που κάνει αυτή την εφαρμογή να ξεχωρίζει. Μέσω ενός ρεαλιστικού interface το Pillboxie απεικονίζει μικρά κουτάκια στα οποία ο χρήστης βάζει τα χάπια του χωρισμένα στις ώρες τις ημέρας. Μάλιστα σύμφωνα με την περιγραφή της εφαρμογής, έχει σχεδιαστεί από επαγγελματία νοσοκόμο!

Βλέποντας λίγο πιο ρεαλιστικά το θέμα, ίσως να μην είναι συνηθισμένο κάποιος που παίρνει παραπάνω από 1 χάπι την ημέρα να είναι χρήστης ενός iPhone, αλλά έτσι όπως πάει το θέμα δεν νομίζω ότι θα αργήσει να γίνει κι αυτό. Τόσο το design όσο και η λειτουργικότητα της εφαρμογής πιστεύω πως πραγματικά αξίζει τα 1,59 € και την είσοδο στην λίστα του Texnologia.Net με τα Sexy Apps.
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS εφαρμογές”