Burstn… αντί για Instagram

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Burstn… αντί για Instagram

Δημοσίευση από Takis »

Συνήθως όταν κάποιος κάνει την αρχή σε μια καινούρια μόδα είναι λίγο δύσκολο να του πάρεις τον αέρα της επιτυχίας. Ο βαθμός δυσκολίας όμως εξαρτάται άμεσα με το πόσο εξελίσσετε το προϊόν που έχει τη πρωτιά. Στην περίπτωση του Instagram, ενώ πρόκειται για ένα φανταστικό πρόγραμμα που όντως έκανε πολλούς να μοιράζονται φωτογραφίες, παραμένει μία εφαρμογή αποκλειστικά για το iPhone και κατά τη γνώμη μου του λείπουν αρκετά features.

Μία εφαρμογή με τον αριθμό χρηστών του Instagram πιστεύω πως επιβάλλετε να έχει και ένα web interface ώστε να μπορεί να διαχειριστεί ο χρήστης της πληροφορίες του. Ένα site που να μπορείς να βλέπεις τις φωτογραφίες που υπάρχουν ακόμα και αν δεν έχεις iPhone. Θα μπορούσα να γράψω διάφορες λειτουργίες που δεν έχει το Instagram, αλλά οι περισσότερες έχουν να κάνουν με την έλλειψη ενός σωστού site που να υποστηρίζει της λειτουργίες της εφαρμογής.

Λογικό είναι λοιπόν να εμφανιστεί ένας ανταγωνιστής που είδε τα αδύνατα σημεία της εφαρμογής και τα κάλυψε σε κάτι καινούριο που λέγετε Burstn! Όχι μόνο διαθέτει ένα site όπου μπορείς να διαχειριστείς τον λογαριασμό σου και να χαζέψεις φωτογραφίες ακόμα και αν δεν έχεις iPhone, αλλά διαθέτει ακόμα και plugin για το Wordpress ώστε να εμφανίζει ο καθένας στο site του τις πιο πρόσφατες αποστολές στο Burstn.

Παίζοντας με την εφαρμογή στο iPhone (iTunes Link) μπορώ να πω ότι πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Instagram. Το interface του είναι εύχρηστο και από λειτουργίες κάνει όλα όσα θα περίμενε κανείς από μία τέτοια εφαρμογή. Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει και τόσο που σε ότι λέω και κάνω το συγκρίνω με το Instagram, αλλά όπως είπα και παραπάνω όταν κάποιος αποκτήσει την πρωτιά, οι υπόλοιποι αναγκαστικά συγκρίνονται μαζί του. Πάντως αν το Instagram δεν έχει κάτι καλό στα σκαριά, το Burstn είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος!
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS εφαρμογές”