Το Google Latitude απόκτησε iPhone app

Απάντηση
Katerina
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Το Google Latitude απόκτησε iPhone app

Δημοσίευση από Katerina »

Η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας έχει ανέβει πάρα πολύ ο πήχης σε οποιασδήποτε μορφής social app/service και οι εποχές που ότι έβγαζε η Google ήταν επιτυχία μάλλον τελείωσαν. Σίγουρα το Android είναι ένας σοβαρός ανταγωνιστής του iPhone, αλλά πιστεύω πως όταν θέλεις να προωθήσεις κάτι και να το κάνεις "μόδα" χρησιμοποιείς όσα μέσα μπορείς. Στην περίπτωση του Google Latitude όμως μάλλον κάτι τους ξέφυγε.

Μπορεί το Latitude να έχει ένα πολύ καλό web app για το iPhone αλλά νομίζω πως η έλλειψη ενός κανονικού iPhone app έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ότι τελικά η υπηρεσία δεν "έπιασε". Μέσω του web app ο χρήστης μπορεί να ενημερώσει την υπηρεσία για την τοποθεσία του, αλλά μόλις κλείσει ο Safari και αλλάξει τοποθεσία το Latitude δεν ενημερώνετε. Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολύ που να κρατάνε ανοιχτό το Safari του iPhone μόνιμα για κανένα λόγο και καμία υπηρεσία. Και όλα αυτά τη στιγμή που τα Android διαθέτουν μία πολύ ανώτερη εφαρμογή για το Latitude!

Αυτή την έλλειψη στο iPhone σήμερα την καλύπτει μία νέα εφαρμογή που λέγετε Ladidude από την εταιρία Flourishworks LLC. Ο σκοπός της εφαρμογής είναι η βελτίωση του Latitude, καλύπτοντας το "κενό" που έχει στο να ενημερώνετε καλύτερα η τοποθεσία του χρήστη. Διαθέτει τρεις επιλογές για την ακρίβεια της τοποθεσίας που στέλνει, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε θέματα μπαταρίας αφού η χρήση της εφαρμογής γίνεται κυρίως στο background. Και το πιο ευχάριστο είναι πως το Ladidude είναι μία δωρεάν εφαρμογή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “MacOS Software”