Viber: Πιο δωρεάν... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!

Απάντηση
Katerina
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Viber: Πιο δωρεάν... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!

Δημοσίευση από Katerina »

Προγράμματα του iPhone που παρέχουν δωρεάν μηνύματα, αποστολή φωτογραφιών, κλήσεις και οτιδήποτε άλλο συνηθίζει να κάνει κάποιος μέσω του κινητού του, πάντα μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Γι' αυτό και ήταν αδύνατον να μην δοκιμάσω μία νέα εφαρμογή που αν όλα πάνε καλά, μάλλον θα προστεθεί στα must have! Η εφαρμογή λέγετε Viber και ενώ με τη πρώτη ματιά κάποιος μπορεί άνετα να την παρομοιάσει με το Skype... δεν είναι!

Ναι! Πρόκειται για δωρεάν κλήσεις μέσω VoIP. Όμως αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η ευκολία, το integration του με το iPhone και το ότι είναι δωρεάν.

Το Viber διαθέτει μία πάρα πολύ απλή μέθοδο εγγραφής μέσω SMS και αφού την ολοκληρώσετε χρησιμοποιεί τον αριθμό του κινητού σας σαν username. Χρησιμοποιεί την ήδη υπάρχων λίστα επαφών σας και προσθέτει δίπλα σε κάθε όνομα το λογότυπο της εφαρμογής για να ξέρετε ποιος από τις επαφές σας το χρησιμοποιεί. Ολοκληρώνοντας την εγγραφή το μόνο που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε δωρεάν κλήσεις από iPhone σε iPhone (σύντομα και σε Android) είναι "λίγο" Internet. Δουλεύει άψογα ακόμα και μέσω 3G και η ποιότητα στις κλήσεις είναι εκπληκτική.
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS εφαρμογές”