Ένα homescreen, χίλιες λέξεις

Απάντηση
Katerina
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Ένα homescreen, χίλιες λέξεις

Δημοσίευση από Katerina »

Πριν μερικούς μήνες άνοιξα ένα post στο forum για να στέλνουμε screenshots από τα iPhones με σκοπό να ανακαλύψουμε διάφορες νέες εφαρμογές. Λίγο μετά ανακάλυψα ένα site που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό υποστηρίζοντας και τα iPad. Και όλα αυτά με ένα μοναδικά ελκυστικό design. Μιλάω για το site homescreen.me στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό κατόπιν πρόσκλησης.

Για μερικούς το όλο σύστημα με τις προσκλήσεις μπορεί να είναι λίγο αποτρεπτικό, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα έλεγα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στην πρώτη σελίδα του homescreen.me δίνετε το email σας και σε λίγες μέρες (τουλάχιστον τόσο χρειάστηκε στη δική μου περίπτωση) η πρόσκληση θα είναι στο inbox σας. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας είστε έτοιμοι να ανεβάσετε τα screenshots των iPhone και iPad και στη συνέχεια να μοιραστείτε το προφίλ σας με ένα URL που ακολουθεί τη μόδα του facebook, twitter κλπ. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε το δικό μου προφίλ για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Ίσως το homescreen.me να μην είναι η υπηρεσία που θα επισκέπτεστε κάθε μέρα, αλλά σίγουρα είναι μία ευχάριστη προσθήκη στον κόσμο του iOS.
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS”