Συμβουλές για ένα τέλειο profile στο LinkedIn

Απάντηση
Lakis
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2021 10:35 am

Συμβουλές για ένα τέλειο profile στο LinkedIn

Δημοσίευση από Lakis »

Το LinkedIn είναι το γνωστό κοινωνικό δίκτυο το οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι επαγγελματίες αυτή τη στιγμή για να προβάλουν τη δουλειά τους και τα προσόντα τους και λειτουργεί ως ένα άμεσο βιογραφικό για όσους αναζητούν εργαζομένους.

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι το LinkedIn είναι το μέσο στο οποίο θα σας αναζητήσουν οι εργοδότες όταν θα πάτε για μια συνέντευξη και γι’αυτό το λόγο θα πρέπει να φαίνεται και να είναι πλήρες το προφίλ σας.

Εκτός από τα 17 must-have αντικείμενα που απαριθμούνται και εμφανίζονται με όμορφη οπτική μορφή στο παρακάτω Infograpfic, να λάβετε υπόψιν σας τα ακόλουθα 8 συναρπαστικό στατιστικά στοιχεία για LinkedIn που σας προσφέρουμε για να τα κρατήσετε καλά στο μυαλό σας.
  • Προσθέτοντας μια εικόνα προφίλ στο LinkedIn κάνει προφίλ σας 7 φορές πιο πιθανό να είναι ορατό από τους άλλους.
  • Ψάχνετε για δουλειά ; Το 42% των διευθυντών προσλήψεων που ρωτήθηκαν λένε ότι βλέπουν την εμπειρία από εθελοντική εργασία ως ισοδύναμο με επίσημη εργασιακή εμπειρία .
  • Περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια καταχωρήσεις έχουν γίνει από την έναρξή του.
  • Ο μέσος αριθμός των καταχωρίσεων είναι 5 ανά χρήστη.
  • Υπάρχουν περισσότερες από 200 συνομιλίες οι οποίες συμβαίνουν κάθε λεπτό σε όλες τις LinkedIn ομάδες .
  • Το81 % των χρηστών ανήκουν σε τουλάχιστον μία ομάδα.
  • Το 50,5 % των προφίλ των χρηστών είναι 100 % πλήρης.
  • Το 42 % των χρηστών ενημερώνει τις πληροφορίες τους σε τακτική βάση.
Δεν χρειάζεται να περάσετε μια ολόκληρη μέρα την ενημέρωση του προφίλ σας. Μια ώρα εδώ ή εκεί αρκεί. Αλλά ακριβώς όπως η ενημέρωση των ιστοσελίδων σε τακτική βάση, είναι μια βέλτιστη πρακτική για τις περισσότερες επιχειρήσεις , έτσι και η επικαιροποίηση της προσωπικής / επαγγελματικής ιστοσελίδα σας στο LinkedIn σε τακτική βάση μπορεί να είναι εξίσου σημαντική, ιδίως όταν αυτό συνεχίζει να εξελίσσεται .
Απάντηση

Επιστροφή στο “LinkedIn”