Η σεζόν ξεκίνησε και έπονται τα καλύτερα

Απάντηση
seriani
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 9:41 pm

Η σεζόν ξεκίνησε και έπονται τα καλύτερα

Δημοσίευση από seriani »

Ο κόσμος παρά την κρίση παντρεύεται, αυξάνεται και πληθύνεται και ταυτόχρονα το πορτοφόλι σου αδειάζει! Δεν ξέρω πια σατανική συνομωσία τοποθετεί όλα τα χαρμόσυνα μυστήρια μεταξύ 15 Μαΐου και 15 Σεπτεμβρίου. Είναι αυτή η έσχατη συνομωσία ενάντια στα μπάνια του λαού, ενάντια σε ολυμπιακούς αγώνες, eurovision, ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και λοιπές διοργανώσεις αυξημένου τηλεοπτικού ενδιαφέροντος στο όνομα της αγάπης. Γιατί να θέλει κάποιος να διακινδυνέψει την απρόβλεπτη διακοπή του μυστηρίου του από έξαλλο πανηγυρισμό γκολ της εθνικής ή το video wall στο κτήμα του αντί να προβάλει άχαρες φωτογραφίες από το παρελθόν του ζεύγους να προβάλει Γιούρκα και Καραγκούνη (γιατί υπάρχουν μαρτυρίες ότι κάτι τέτοιο έχει γίνει); Ο λόγος μάλλον είναι ότι είμαστε θερμός λαός και μας αρέσουν οι ζέστες. Αλλά να που ο Δίας καμιά φορά είναι ιδιότροπος και εκεί που έχεις κανονίσει κτηματάκι παραλιακό και δείπνο μετά μουσικής κάτω από τον έναστρο ουρανό, καλείσαι τελευταία στιγμή και υπό τα απειλητικά προγνωστικά της ΕΜΥ να καλύψεις με τέντες ένα στρέμμα με χιλιάδες ευρώ φτιάχνοντας σε χρόνο dt ένα υπερσύγχρονο θερμοκήπιο διεθνών προδιαγραφών. Κι εκεί που έχεις σκάσει ένα σωρό λεφτά σε dj, μπάντες ή κλαρίνα έχεις τον κάθε καλεσμένο φανατικό οπαδό με το ipod κάτω από τη γραβάτα του να ακούει τον Σωτηρακόπουλο και να σιγοτραγουδά «Σήκωσε το…»!

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ο άμοιρος ο καλεσμένος που μέσα σε αυτούς τους 4 μήνες έλαβε περισσότερα προσκλητήρια απ’ ότι λογαριασμούς, καλείται να ανταπεξέλθει σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις με μοναδική ενίσχυση το κουτσουρεμένο επίδομα αδείας, το οποίο υποθετικά προορίζεται για τις διακοπές του. Και μετά σου λένε ότι πέφτει συνεχώς ο εγχώριος τουρισμός. Τα λεφτά που προόριζες για εκείνο το τριήμερο στην Άνδρο θα καταλήξουν στο λογαριασμό κάποιου ζευγαριού που θα πάει μήνα του μέλιτος κάπου στις Μαλδίβες και ουχί στο Ελλάδα.

Και εκεί που κάποτε την έβγαζες με μια καφετιέρα ενώ το ζεύγος έκανε συλλογή και τσακωνόταν πια θα κρατήσει και πια θα επιστρέψει, αλλάξανε τα έθιμα. Ήρθαν στην ζωή μας οι λίστες για να εκσυγχρονιστούν σε απλούς λογαριασμούς τραπέζης, φαντάζομαι με καλό επιτόκιο, και νομίζω ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει την κρυφή δύναμη του sms, όπου τουλάχιστον εκεί θα παίζει και ΦΠΑ.

Ποτέ μου δε συμπάθησα τους τραπεζικούς λογαριασμούς γιατί είναι τόσοι λίγοι οι χαρακτήρες που σου επιτρέπονται στην αιτιολογία του εμβάσματος που πέρα από το όνομα σου δεν χωράει καλά-καλά μια ευχή της προκοπής. Άσε που υπάρχει το ελάχιστο των 50 ευρώ (γιατί πιο λίγα σου χαλάνε το image). Εγώ πάντως θα ήθελα μετά από 30 χρόνια να έχω κάτι στο σπίτι μου που να λέω ότι είναι δώρο από το γάμο μου από τον τάδε που ποιος ξέρει που να βρίσκεται τώρα. Αυτό επίσης που με χαλάει είναι ότι μια κατάθεση σε αφήνει αναπόδεικτο και αν μέσα σε ένα καλοκαίρι μιλάμε για 4 γάμους τότε μαζεύεται ένα μεγάλο αλλά χωρίς απόδειξη έξοδο. Αν βέβαια είστε καλεσμένος σε γάμο Ιαπώνων τότε θα την βγάλετε τζάμπα καθώς από τα πιο δημοφιλή δώρα γάμου γι αυτούς είναι τα πεπόνια και τα καρπούζια. Τώρα βέβαια εμείς δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τετραγωνίσουμε το καρπούζι αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Αν πάντως πρέπει να πάρετε δώρα για αρκετούς γάμους και βαφτίσια μέσα σε ένα μόνο καλοκαίρι θα σας πρότεινα να φερθείτε έξυπνα και να τα αγοράσετε όλα από ένα και μόνο κατάστημα. Υπάρχουν καταστήματα που μέσω των loyalty cards που διαθέτουν προσφέρουν εξαργυρώσιμους πόντους ή περαιτέρω εκπτώσειςπου μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε είτε για τα επόμενα δώρα ή ακόμα και για τον εαυτό σας. Τέτοια καταστήματα που προσφέρονται για γάμους και βαφτίσια και διαθέτουν loyatly cards είναι η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (κάρτα smart friends) και τα NOTOS Galleries ( κάρτα more). Να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεοπτικές σειρές”