Γυμναστική αντί εισιτηρίου

Απάντηση
seriani
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 9:41 pm

Γυμναστική αντί εισιτηρίου

Δημοσίευση από seriani »

Αν αυτές τις ημέρες βρεθείτε στη Μόσχα και πάρετε το μετρό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δείτε κάτι μυστήριους τύπους να κάνουν βαθύ κάθισμα, με ρυθμό και κέφι, ακριβώς δίπλα στα εκδοτήρια εισιτηρίων. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο έθιμο της προκομμουνιστικής Ρωσίας που αναβίωσε ο γνωστός health freak πρόεδρος Πούτιν.

Με αφορμή τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβε χώρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας και με δεδομένο το πρόβλημα παχυσαρκίας που βασανίζει πολλούς από τους σύγχρονους Ρώσους, η διεύθυνση του μετρό της Μόσχας αποφάσισε να πιάσει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Όσοι λοιπόν Μοσχοβίτες δεν θέλουν να πληρώσουν τα 30 ρούβλια του εισιτηρίου του μετρό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ειδικά μηχανήματα και κάνοντας 30 βαθιά καθίσματα σε διάστημα μικρότερο των δύο λεπτών να λάβουν ένα δωρεάν εισιτήριο για τη γραμμή της επιλογής τους. Με αυτόν τον ευφάνταστο πραγματικά τρόπο και οι Μοσχοβίτες θα γυμναστούν (όπως ελπίζουν τουλάχιστον οι αρμόδιοι του μετρό), αλλά και θα ενημερωθούν στην πράξη.

Κάποιος βέβαια θα σκεφτόταν ότι η ενόργανη γυμναστική ανήκει στο πρόγραμμα των Θερινών Ολυμπιακών, αλλά εντάξει, όλοι καταλαβαίνουμε ότι ακόμα και στη Ρωσία μια πίστα σκι στους σταθμούς του μετρό θα δημιουργούσε κάποια μικρά χωροταξικά προβλήματα…
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λεωφορεία”