Kenwood KVC3100S Chef 1000W 4.6lt

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Kenwood KVC3100S Chef 1000W 4.6lt

Δημοσίευση από Takis »

Το μηχάνημα το έχω 3 χρόνια και το χρησιμοποιώ 3 με 5 φορές τη εβδομάδα στάνταρ. Φτιάχνω ζυμάρια αλμυρά και γλυκά, ψωμιά, ζυμαρικά, μπισκότα, κέικ, μαρέγκες, κρέμες, τα πάντα πραγματικά δεν έχει κωλώσει πουθενά. Αν είναι να προσέξεις το οτιδήποτε, αυτό θα ήταν μη σου παρά - χτυπήσει κάτι από τις δυνατότητες που έχει! Επίσης το κάδο του τον θεωρώ ιδανικό για σπιτικές ποσότητες.

Ανθεκτικότατο, πραγματικά! Χαρακτηριστικό παράδειγμα: δεν έχω πάρα πολύ κάλο υλικό πάγκου και όταν βάζω ψωμί (500 αλεύρι, 300 νερό) στη 5η ταχύτητα (ναι δε κωλώνει λέμε!) σιγά σιγά περπατάει. Ε, δεν έδωσα και εγώ σημασία μια φορά και έπεσε από το πάγκο, το αποτέλεσμα? έσπασε το πλακάκι, ειλικρινά τίποτα δεν έπαθε! τόσο ανθεκτικό!

Τώρα στο μπλέντερ φτιάχνω ζάχαρη σε άχνη ζάχαρη, μαστίχα σε σκόνη, σούπες, πάγο τριμμένο (δε το κάνει χιόνι, παρόλα αυτά μικρά μικρά κομματάκια άνετα), μπαχαρικά σε σκόνη, ντομάτες σε ντοματοπολτό! όλα τέλεια τα κάνει.

Κάτι ακόμα που κάνω εγώ, το οποίο είναι λάθος και ενδεχομένως ανθυγιεινό το δηλώνω! στο μπλέντερ βάζω ζεστές σούπες, φάβα κ.α. δεν έχει πάθει τίποτα το πλαστικό του! μια χαρά έχει μείνει!

Ένα αρνητικό θα πω παρόλα αυτά ότι το μπλέντερ κάνει αρκετό θόρυβο, δίνει πόνο ρε παιδί μου. Αυτό!

Εν κατακλείδι λοιπόν, το θεωρώ σαν μια καταπληκτική επένδυση που εμένα από τον πρώτο χρόνο κιόλας τα έβγαλε τα λεφτά του! Κάτι τελευταίο που θα έπρεπε να λάβετε υπόψη σας, θεωρώ, υπάρχουν και πάρα πολλές επεκτάσεις που κουμπώνουν στο μηχάνημα οι οποίες είναι λίγο τσιμπημένες στη τιμή! Αυτά τα ολίγα!
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

Δημοσίευση από Nikolaos »

Το αγόρασα το Δεκέμβριο του 2020 και έκτοτε το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για παρασκευή κέικ χρησιμοποιώντας τον αναδευτήρα Κ. Σύμφωνα με τις οδηγίες, το πλένω στο πλυντήριο πιάτων. Το αποτέλεσμα είναι να αλλοιωθεί το χρώμα του αναδευτήρα και να αφήνει μία μαυρίλα!! Δεν ξέρω πόσο υγιεινό σας φαίνεται αυτό!!! Απογοητεύτηκα γιατί περίμενα καλύτερη ποιότητα κατασκευής από την Kenwood!!!

Επιπλέον, όταν ανοίγεις το "πορτάκι" που υπάρχει στο καπάκι του κάδου για να προσθέσεις υλικά, πρέπει να ελαττώσεις την ταχύτητα στο ελάχιστο, διαφορετικά έχουν πιτσιλιστεί τα πάντα στον πάγκο σου!

Όσο για την ταχύτητα, δεν είναι κακή, αλλά την περίμενα πιο δυνατή!

Για να είμαι δίκαιη, θα ήθελα να συμπληρώσω το εξής αναπάντεχο γεγονός: μετά την κριτική μου σε αυτή τη σελίδα, έψαξα στο internet και βρήκα τη σελίδα του αντιπροσώπου στην Ελλάδα και έστειλα ένα μήνυμα εξηγώντας το πρόβλημα με τον αναδευτήρα. Την επόμενη μέρα (σήμερα) το πρωί, μου έστειλαν απάντηση ότι πιθανόν να οφείλεται σε πρόβλημα κατά την παραγωγή του αναδευτήρα και ως αναγνώριση της δυσαρέσκειάς μου, θα μου στείλουν ένα καινούριο αναδευτήρα δωρεάν!!! Ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα, αν και είμαι λίγο επιφυλακτική! Ελπίζω όντως να είναι κατασκευαστικό λάθος και να μην αντιμετωπίσω το ίδιο και με το καινούριο ανταλλακτικό.
seriani
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 9:41 pm

Δημοσίευση από seriani »

Δεν ξέρω αν είμαστε άτυχοι αλλά πήγα να φτιάξω χυμούς με το μπλέντερ και άρχισαν τα όργανα, δηλαδή ανεβοκατέβαζε στροφές ενώ το είχα στο μισό άντε στο 1(υπόψιν το max είναι στο 7).έπειτα πήγα να φτιάξω ένα κέικ και "μούγκριζε" περίεργα σαν ένα αυτοκίνητο που ενώ το έχεις στο ρελαντί ανεβοκατεβάζει στροφές!!!!απαράδεκτο για μια κουζινομηχανή που δεν κάνει 50 ευρώ αλλά σε προσφορά 300 ευρώ!!!!!Τώρα έστειλα φωτογραφίες στο μαγαζί που την πήρα και περιμένω απάντηση για επιστροφή της και πίστωση των χρημάτων μου. Εννοείται δεν ξαναπαίρνω την ίδια αλλά κάποια άλλη μάρκα!!!!!!!!

Υστερόγραφο! Μετά από ένα μήνα επιστροφής της συσκευής στην εταιρεία που την αγοράσαμε και καθημερινής ενόχλησης για να δούμε τι γίνεται με την περίπτωση μας, η αδιαφορία τους σπάει τα νεύρα. Έχω ζητήσει πίστωση του ποσού και μακριά από kenwood!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουζινομηχανές”