rssing.com υπηρεσία rss feed για website και blog

Απάντηση
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

rssing.com υπηρεσία rss feed για website και blog

Δημοσίευση από melina »

Οι ροές RSS έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν το περιεχόμενό σας σε επισκέπτες που δεν έχουν βρει ακόμη το δρόμο τους στον ιστότοπό σας. Ο συνδυασμός καλού περιεχομένου στη ροή σας μαζί με συνδέσμους που οδηγούν πίσω στον ιστότοπό σας μπορεί να κάνει θαύματα στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Τα κακά νέα είναι ότι αυτό λειτουργεί μόνο στη θεωρία. Στην πράξη, σχεδόν κανείς δεν εγγράφεται στη ροή RSS σας, εκτός αν έχει ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό σας, όπως το περιεχόμενό σας, και είναι πρόθυμος να ενεργοποιήσει τον αγαπημένο του αναγνώστη τροφοδοσίας και να εγγραφεί στη ροή σας. Με άλλα λόγια, η ροή RSS σας στο παραδοσιακό μοντέλο χρήσης, αν και είναι μια ευκολία για τους πιο πιστούς αναγνώστες σας, δεν κάνει τίποτα για να εκθέσει τον ιστότοπό σας σε νέο κοινό.


Οι ροές RSS έχουν ένα άλλο πιθανό όφελος: Η ομαδοποίηση των άρθρων στον ιστότοπό σας σε ξεχωριστές ροές RSS και η ταξινόμηση αυτών των άρθρων με τη φυσική τους σειρά εξέλιξης και χρονολογίας μπορεί να προσδώσει μια αίσθηση εξειδίκευσης και συνέχειας στο περιεχόμενό σας. Για άλλη μια φορά, αυτό αποτυγχάνει να λειτουργήσει στην πράξη, καθώς κάθε ενημέρωση στη ροή RSS σας αφαιρεί τα προηγούμενα περιεχόμενα αυτής της ροής και επομένως αυτή η αίσθηση της συνέχειας ισχύει μόνο για το πιο πρόσφατο σύνολο άρθρων στη ροή σας.

Το RSSing.com κάνει τις ροές RSS χρήσιμες πέρα ​​από το παραδοσιακό μοντέλο χρήσης τους. Παρέχουμε διαρκή στιγμιότυπα της ροής RSS σας, διατηρώντας όλα τα άρθρα που εμφανίστηκαν ποτέ στη ροή σας και με την αρχική τους χρονολογική σειρά διαθέσιμα σε μορφή που να μπορεί να περιηγηθεί από τους επισκέπτες και να βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης. Αυτή η μορφή παρέχει στους επισκέπτες μια πλούσια εντύπωση για το περιεχόμενό σας και την ανάπτυξή του με την πάροδο του χρόνου, ενώ παρέχει πολλαπλά σημεία εισόδου πίσω στον ιστότοπό σας. Η διατήρηση όλων των άρθρων που εμφανίστηκαν ποτέ στη ροή σας λύνει επίσης το πρόβλημα του "ορφανού άρθρου": παλιά άρθρα στον ιστότοπό σας που δεν έχουν πλέον εμφανή σύνδεσμο και έχουν ξεχαστεί εδώ και καιρό από τις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον, το "Ζωντανό πρόγραμμα περιήγησής μας"

Μπορείτε να καταχωρήσετε τη ροή RSS σας στον ιστότοπό μας επισκεπτόμενοι τη σελίδα εγγραφής μας .

Μη εξουσιοδοτημένο ή ακατάλληλο περιεχόμενο
Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να κρατήσουμε εκτός του ιστότοπού μας μη εξουσιοδοτημένο, παράνομο ή ακατάλληλο περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση ειδικά όταν ασχολείστε με περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες. Ως εκ τούτου, ζητάμε και εκτιμούμε τη βοήθειά σας για την αναφορά τέτοιου περιεχομένου.

Εάν πιστεύετε ότι η ροή RSS σας προστέθηκε στον ιστότοπό μας χωρίς την εξουσιοδότησή σας ή θέλετε να διακόψετε την παρακολούθηση για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο "Αξίωση αυτού του καναλιού" που είναι διαθέσιμος σε κάθε σελίδα όπου παρουσιάζεται το περιεχόμενο της ροής σας. Η διαδικασία σε αυτόν τον σύνδεσμο σάς επιτρέπει να διακόψετε την παρακολούθηση και να αποτρέψετε τη φιλοξενία του καναλιού σας rss αφού επιβεβαιώσετε την ιδιοκτησία αυτού του περιεχομένου. Ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ζητώντας να αφαιρέσουμε τη ροή RSS από τον ιστότοπό μας.

Επίσης, εάν δεν είστε κάτοχος καναλιού RSS που φιλοξενείται στον ιστότοπό μας αλλά επιθυμείτε να αποκλείσετε τη φιλοξενία μεμονωμένων άρθρων που σχετίζονται με εσάς, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ επικοινωνήστε μαζί μας με τη διεύθυνση URL σε αυτόν τον ιστότοπο όπου εμφανίζεται το άρθρο, τον τίτλο του άρθρο και μια σύντομη εξήγηση ως προς τον λόγο που επιθυμείτε να αποκλειστεί το άρθρο. Θα συνεχίσουμε όπως χρειάζεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το διαδίκτυο”