LUKO 2500

Απάντηση
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

LUKO 2500

Δημοσίευση από melina »

Πρώτον, η μονάδα είναι ωραία και συμπαγής και είναι αθόρυβη και τραβάει λίγη υγρασία από τον αέρα, αλλά δεν είναι πραγματικά ισχυρή. δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η μονάδα να αντέξει 2500 τ. Θα πρέπει να το ανταλλάξω με ένα μεγαλύτερο, ίσως θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω στον επάνω όροφο σε ένα δωμάτιο, αλλά δεν αξίζει αυτό το κόστος. Μισώ να πρέπει να επιστρέψω κάτι τόσο βαρύ, αλλά ελπίζω ότι αυτό σώζει κάποιον από το να το πάρει αν το χρειάζεστε για ένα μεγάλο δωμάτιο ή ένα υπόγειο πλήρους μεγέθους.

Επίσης ο κάδος Fill είναι απολύτως μικροσκοπικός δεν ξέρω αν χωράει έστω και ένα γαλόνι νερό και πρέπει να τον αδειάζουμε κάθε 8 ώρες. Ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης είναι για γέλια και είναι καλό που ο κάδος μένει μέσα ενώ ο σωλήνας αποστράγγισης είναι εκεί επειδή το εξάρτημα έχει διαρροή.

Με αυτό που λέγεται για $115, είναι δύσκολο να πάει στραβά για ένα μικρό χώρο. Είναι ωραίο και ήσυχο όμως. Αν δεν ήταν τόσο φθηνό θα έπαιρνε 1 αστέρι, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να ξεπεράσεις αυτήν την τιμή στην πώληση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αφυγραντήρες”