BLACK+DECKER BPD8B

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

BLACK+DECKER BPD8B

Δημοσίευση από Anita »

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Αυτό το φορητό πλυντήριο πιάτων 18" καθαρίζει επιμελώς έως και 8 ρυθμίσεις θέσεων σε κάθε κύκλο πλύσης. Τα πιάτα του δείπνου, τα φλιτζάνια, τα πιατάκια, τα μπολ και τα σκεύη σας θα παραμείνουν χωρίς βρωμιά και αστραφτερά χάρη σε αυτήν την ανθεκτική μπανιέρα από ανοξείδωτο χάλυβα (16,3” x 20,5” x 26,15”). Περιλαμβάνεται καλάθι με ασημικά, ώστε τα πιρούνια, τα μαχαίρια και τα κουτάλια σας να παραμένουν άψογα. Αυτό το φορητό πλυντήριο πιάτων με ρόδες κάνει το τρίψιμο για εσάς με μια ρυθμιζόμενη επάνω σχάρα για να χωράει πιο ψηλά πιάτα.

ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ: Δεν χρειάζεται άμεση υδραυλική ή μόνιμη εγκατάσταση με αυτό το φορητό πλυντήριο πιάτων. Το συγκρότημα Quick Connect συνδέεται απευθείας στη βρύση σας με έναν εύκαμπτο σωλήνα 59". Εσωτερικοί βραχίονες ψεκασμού που βρίσκονται στο πάνω και κάτω μέρος ενός μικρού πλυντηρίου πιάτων με θερμοκρασία ζεστού νερού 140° Fahrenheit. Το κλείδωμα για παιδιά εγγυάται βέλτιστη ασφάλεια όταν το πλυντήριο πιάτων είναι ενεργοποιημένο.

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΛΥΣΗΣ: Αυτό το φορητό πλυντήριο πιάτων BLACK+DECKER διαθέτει 6 ανώτερους κύκλους πλύσης: Βαρύ, Κανονικό, ECO, Γυαλί, 90 λεπτά και Γρήγορο. Μια ευανάγνωστη οθόνη LED με κουμπί χωρίς προβλήματα σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε τον καθαρισμό σε ελάχιστο χρόνο. Πλήρως εξοπλισμένο με θήκη απορρυπαντικού και ένδειξη υποβοήθησης χαμηλής ανύψωσης. Η λειτουργία Delay Start σάς επιτρέπει να πλένετε πιάτα, σκεύη, μπολ και φλιτζάνια με το άγγιγμα των άκρων των δακτύλων σας και σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα.

ΠΟΛΥΛΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Όταν το πλυντήριο πιάτων σας δεν τρίβει τα αγαπημένα σας πιάτα, μπορεί να γίνει μοντέρνο νησί κουζίνας και πάγκος εργασίας. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το πλυντήριο πιάτων από ανοξείδωτο χάλυβα, χρησιμοποιώντας το για την αποθήκευση συσκευών κουζίνας ή ακόμα και ως χώρο εργασίας μαγειρικής.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ: Ακριβώς επειδή ζείτε σε διαμέρισμα, RV ή κοιτώνα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε καθαρά μαχαιροπίρουνα και πιάτα. Η αποθήκευση και η ευκολία αυτού του πλυντηρίου πιάτων RV 18" σας επιτρέπει την πολυτέλεια των καλά πλυμένων πιάτων ανεξάρτητα από το μέγεθος της κουζίνας σας. Φτιαγμένο για συμπαγείς χώρους, αυτό το φορητό πλυντήριο πιάτων είναι ιδανικό για κατοικίες διαμερισμάτων και για τους ενοίκους μέτριων κατοικιών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πλυντήρια πιάτων”