Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED Vibration Reduction Zoom Lens with Auto Focus for Nikon DSLR Cameras

Απάντηση
melina

Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED Vibration Reduction Zoom Lens with Auto Focus for Nikon DSLR Cameras

Δημοσίευση από melina »

Πρώτα απ 'όλα, αυτός ο φακός κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Μου αρέσει να μην χρειάζεται να κουβαλάω δύο φακούς και να τους αλλάζω για διάφορες λήψεις. Επίσης, οι κριτικές εδώ που παραπονιούνται για την ποιότητα των εικόνων που απαιτούνται πρέπει να λάβουν υπόψη μερικά πράγματα: Πρώτα απ 'όλα, χρησιμοποιείτε φακό ζουμ. Δεν θα έχετε σταθερή ποιότητα φακού από φακό ζουμ. Επίσης, η ποιότητα των λήψεων που μπορεί να κάνει αυτός ο φακός είναι εξίσου καλή με τον φακό Nikkor 55-300mm. Το φάντασμα που περιγράφεται εμφανίζεται σε όλους τους φακούς εάν κάνετε μεγέθυνση σε όλη τη διαδρομή και στη συνέχεια ανατινάξετε την εικόνα πέρα ​​από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Λατρεύω αυτόν τον φακό! Είναι απλό στη χρήση, λειτουργεί εξαιρετικά και λειτουργεί ακόμη και ως φακός Macro. Δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά για τον μέσο καθημερινό χομπίστα, αυτός ο φακός είναι τέλειος. Αν θέλετε να πάτε να ξοδέψετε χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσετε ζουμ καλύτερης ποιότητας ώστε να μπορείτε να μεγεθύνετε τις φωτογραφίες,

Ενημέρωση** Έχω τώρα αυτόν τον φακό εδώ και μερικούς μήνες και είμαι ακόμα πιο εντυπωσιασμένος με αυτόν. Κατάφερα να τραβήξω μερικές φωτογραφίες που έχουν πλέον βαθμολογηθεί στις 50 κορυφαίες τάσεις στη σελίδα Φωτογραφίες που έχουν υποβληθεί από χρήστες του National Geographic. Η ικανότητα και η φορητότητα αυτού του φακού γίνονται όλο και καλύτερες. Συμπεριλαμβάνω μερικές ακόμη φωτογραφίες, τώρα
Anita

Δημοσίευση από Anita »

Εξαιρετικός φακός! Εξαιρετικά ευκρινή, γρήγορη εστίαση ακριβείας (ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό) και ελαφρύ!

Αρχικά αγόρασα αυτόν τον φακό ειδικά για χρήση φωτογραφίας δρόμου με τα πόδια. Αλλά μετά από μια τριήμερη φωτογράφιση για τη φύση και το τοπίο με το 18-300, είμαι απόλυτα εντυπωσιασμένος. Αυτό που μου ξεχώρισε (εκτός από το να μην χρειάζεται να αλλάζω συνέχεια φακούς), ήταν η γρήγορη ακριβής εστίαση, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το 18-300 ήταν καταπληκτικό σε αυτή την κατηγορία! Υπήρχαν πολλές φορές που ήμουν σίγουρος ότι η εστίαση θα ήταν απενεργοποιημένη, αλλά έκανα λάθος. Με ευχάριστη έκπληξη είδα ότι όλες οι εικόνες μου ήταν (με ευθύνη του φακού) αιχμηρές.

Μετά είναι η ευκολία. Το να επικεντρωθείς στην λήψη της λήψης και να μην χρειάζεται να αλλάζεις συνεχώς φακούς ΕΙΝΑΙ ό,τι πρέπει να γίνει. Αν και δεν ήταν οι προθέσεις μου, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του τριημέρου δεν έβγαλα ποτέ τα 16-85 ή 70-300 μου από την τσάντα. Δεν χρειαζόταν. Ο μόνος άλλος φακός που χρησιμοποίησα ήταν ο Nikon 10-24. Ναι, το 18-300 είναι λίγο πιο αργό στο μεγαλύτερο μήκος από το δικό μου 70-300, αλλά ποτέ δεν έχασα τη μικρή διαφορά. Και ανέφερα το μικρό βάρος του 18-300;

Το μόνο ελαφρύ αρνητικό ήταν ένας μικρός ερπυσμός του φακού. Αλλά το 18-300 έχει κλειδαριά για αυτό αν χρειαστεί.

Έχω άλλους οκτώ φακούς Nikon, και αυτός ο φακός είναι τόσο καλός, είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι υποχρεωμένος να γράψω μια κριτική.

Λοιπόν, η σύστασή μου: Μην ακούτε όλους τους «εξυπνάκηδες» κριτικούς στα φόρουμ της Nikon που ισχυρίζονται ότι αυτός ο φακός είναι χάσιμο χρόνου της Nikon. Όχι, δεν είναι "επαγγελματικός φακός" ούτε 2,8 και δεν κοστίζει χιλιάδες δολάρια. Αλλά είναι ένας καταπληκτικός φακός. Δεν θα απογοητευτείτε. Περιττό να πω ότι σίγουρα δεν ήμουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φακοί Φωτογραφικών Μηχανών”