Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 DI-II VC HLD All-In-One Zoom For Nikon APS-C Digital SLR Cameras (6 Year Limited USA Warranty)

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 DI-II VC HLD All-In-One Zoom For Nikon APS-C Digital SLR Cameras (6 Year Limited USA Warranty)

Δημοσίευση από Stavroula »

Συνήθως δεν γράφω κριτικές, αλλά μόλις επέστρεψα πίσω στο κατάστημα αυτό το φακό. Το χρησιμοποιούσα κυρίως για ερασιτεχνική φωτογραφία πουλιών, αλλά προσωπικά διαπίστωσα ότι δεν ήταν αρκετά ευκρινές για να το χρησιμοποιώ σε τακτική βάση. Έχω μια φωτογραφική μηχανή Nikon D3300 και χρησιμοποιώ ήδη φακό VR 55-300mm Nikon. Ήλπιζα ότι αυτός ο φακός θα ήταν μια βελτίωση σε σχέση με τον φακό 55-300 mm, αλλά τα αποτελέσματα ήταν πολύ ασαφή και απαιτούσαν άψογες ρυθμίσεις για να πετύχετε μια λήψη. Στον φακό 55-300mm, μπορώ να τον βάλω σε "λειτουργία τρεξίματος" ή σε ένα βασικό χειροκίνητο διάφραγμα 7 και η κάμερα θα προσαρμοστεί σε αξιοπρεπή ποιότητα είτε το πουλί πετάει στη σκιά είτε πετάει έξω σε έναν ηλιόλουστο φράχτη --I έπαιρνε πάντα αιχμηρές βολές. Δεν συμβαίνει με αυτόν τον φακό, οποιαδήποτε αυτόματη ρύθμιση οδήγησε σε εξαιρετική ασάφεια για μένα.

Επιπλέον, δεν ήμουν Με την πεποίθηση ότι τα αποτελέσματα ήταν ακόμη και 33% πιο κοντά στα 400m σε σύγκριση με τον φακό 55-300mm της Nikon, ένιωθα ότι αυτός ο φακός ήταν 350mm, όχι 400mm. Αυτός ο φακός είχε καλή απόδοση στο F11 και σταθερό χέρι, και αν δεν χρειάζεται καθόλου να κάνετε μεγέθυνση στις φωτογραφίες σας, έχει καλή απόδοση. Ωστόσο, για τις ανάγκες μου να περπατάω με φακό και να μπορώ να κάνω μια γρήγορη λήψη δράσης και να περικόψω τη φωτογραφία στο θέμα, δεν απέδωσε καθόλου. Δεν μου αρέσει να γράφω αρνητικές κριτικές και είναι πιθανό να μην χρησιμοποιούσα σωστά τις ρυθμίσεις, αλλά δεν θα συνιστούσα αυτόν τον φακό για φωτογραφίες άγριας φύσης ή δράσης. Δείτε τις δύο φωτογραφίες παρακάτω ενός παραδείγματος ποιότητας φωτογραφίας --όχι αρκετά ευκρινείς για να ξοδέψω 600 $. Ελπίζω ότι αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη!

Αυτός ο φακός είχε καλή απόδοση στο F11 και σταθερό χέρι, και αν δεν χρειάζεται καθόλου να κάνετε μεγέθυνση στις φωτογραφίες σας, έχει καλή απόδοση. Ωστόσο, για τις ανάγκες μου να περπατάω με φακό και να μπορώ να κάνω μια γρήγορη λήψη δράσης και να περικόψω τη φωτογραφία στο θέμα, δεν απέδωσε καθόλου. Δεν μου αρέσει να γράφω αρνητικές κριτικές και είναι πιθανό να μην χρησιμοποιούσα σωστά τις ρυθμίσεις, αλλά δεν θα συνιστούσα αυτόν τον φακό για φωτογραφίες άγριας φύσης ή δράσης. Δείτε τις δύο φωτογραφίες παρακάτω ενός παραδείγματος ποιότητας φωτογραφίας --όχι αρκετά ευκρινείς για να ξοδέψω 600 $.

Ελπίζω ότι αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη! Αυτός ο φακός είχε καλή απόδοση στο F11 και σταθερό χέρι, και αν δεν χρειάζεται καθόλου να κάνετε μεγέθυνση στις φωτογραφίες σας, έχει καλή απόδοση. Ωστόσο, για τις ανάγκες μου να περπατάω με φακό και να μπορώ να κάνω μια γρήγορη λήψη δράσης και να περικόψω τη φωτογραφία στο θέμα, δεν απέδωσε καθόλου. Δεν μου αρέσει να γράφω αρνητικές κριτικές και είναι πιθανό να μην χρησιμοποιούσα σωστά τις ρυθμίσεις, αλλά δεν θα συνιστούσα αυτόν τον φακό για φωτογραφίες άγριας φύσης ή δράσης. Δείτε τις δύο φωτογραφίες παρακάτω ενός παραδείγματος ποιότητας φωτογραφίας --όχι αρκετά ευκρινείς για να ξοδέψω 600 $.

Ελπίζω ότι αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη! δεν απέδωσε καθόλου. Δεν μου αρέσει να γράφω αρνητικές κριτικές και είναι πιθανό να μην χρησιμοποιούσα σωστά τις ρυθμίσεις, αλλά δεν θα συνιστούσα αυτόν τον φακό για φωτογραφίες άγριας φύσης ή δράσης. Δείτε τις δύο φωτογραφίες παρακάτω ενός παραδείγματος ποιότητας φωτογραφίας --όχι αρκετά ευκρινείς για να ξοδέψω 600 $. Ελπίζω ότι αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη! δεν απέδωσε καθόλου. Δεν μου αρέσει να γράφω αρνητικές κριτικές και είναι πιθανό να μην χρησιμοποιούσα σωστά τις ρυθμίσεις, αλλά δεν θα συνιστούσα αυτόν τον φακό για φωτογραφίες άγριας φύσης ή δράσης. Δείτε τις δύο φωτογραφίες παρακάτω ενός παραδείγματος ποιότητας φωτογραφίας --όχι αρκετά ευκρινείς για να ξοδέψω 600 $. Ελπίζω ότι αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φακοί Φωτογραφικών Μηχανών”