VVinRC Professional Metal Detector for Adults, igh Sensitivity Gold Finder with PinPointer, Discrimination Mode LCD Back

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

VVinRC Professional Metal Detector for Adults, igh Sensitivity Gold Finder with PinPointer, Discrimination Mode LCD Back

Δημοσίευση από Stavroula »

Το έχω εδώ και μια εβδομάδα. Αγόρασα αυτόν τον ανιχνευτή μετάλλων για να τον ανιχνεύσω με τον γιο μου. Ο γιος μου λίγες εβδομάδες πριν αγόρασε για τον εαυτό του έναν ανιχνευτή μετάλλων 40 δολαρίων και βρήκε μόνο λίγα πράγματα στην πίσω αυλή μας. Από τότε που αγόρασα αυτόν τον καλύτερο ανιχνευτή, βρήκαμε πολλά πράγματα στην αυλή μας και είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε μερικά πράγματα που ο φθηνότερος ανιχνευτής του γιου μου δεν μπορούσε καν να εντοπίσει. Οπότε είναι σίγουρα καλύτερος ανιχνευτής από τα φτηνά πράγματα. Σας επιτρέπει να δείτε τι είδους μέταλλο ανιχνεύει και σας δίνει ένα μετρητή βάθους. (Δείτε το βίντεο) Βρήκα έναν παλιό ψεκαστήρα που δεν χρησιμοποιούσα και μπόρεσα να τον βγάλω και να τον επιδιορθώσω. Αν και η γυναίκα μου δεν εκτιμά τις τρύπες που σκάβουμε στην αυλή, αυτή ήταν μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τον γιο μου και θέλει να στείλει το φθηνότερο του πίσω για επιστροφή χρημάτων. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά.
Lakis
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2021 10:35 am

Δημοσίευση από Lakis »

Το πρώτο πράγμα που βρήκα ήταν ένα τσεκούρι!!!! Το κρατάω γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που βρήκα. Μόλις το καταφέρεις, κάνεις πραγματικά ωραία πράγματα. Κυρίως σκουπίδια. Κονσέρβες, καπάκια μπουκαλιών και τέτοια ανόητα πράγματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ*** Όταν καταχωρεί ψευδάργυρο, μπορεί να είναι οτιδήποτε από ψευδάργυρο έως χρυσό. Το σίδηρο, είναι απλό, αλλά όταν χτυπάς ψευδάργυρο δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι χρυσός ή ασήμι ή οτιδήποτε άλλο. Απλώς ξέρεις ότι είναι κάτι ενδιαφέρον.

Εάν το κουνάτε πέρα ​​δώθε και δεν ακουστεί ένα σταθερό μπιπ σε αυτό το σημείο, προχωρήστε, δεν είναι τίποτα. Θα εκλιπαρείτε να παρατηρήσετε τι είναι στην πραγματικότητα κάτι και τι δεν είναι. Λέει επίσης το βάθος που είναι κάπως ωραίο.

Το φτυάρι που το συνοδεύει..... Μπορεί κάλλιστα να το πετάξεις κατευθείαν στα σκουπίδια. Δεν είναι στρατιωτικό φτυάρι. Το πράγμα σπάει τόσο εύκολα. Τα ακουστικά είναι καλά.

Γενικά είναι ένα καλό κιτ για να μάθεις. Πρέπει να αποκτήσεις την αίσθηση του. Οι επαγγελματικοί ανιχνευτές μετάλλων δεν παίρνουν απλώς έναν ανιχνευτή και το whoopdie doo, βρήκα μια σακούλα χρυσό. Ούτε καν. Νομίζω ότι στο Zinc, ο ήχος είναι εκεί που μπορείς να πεις τι είναι τι. Αυτό κάνει ήχο αλλά είναι περιορισμένο.

Έχει επίσης ετικέτες όπως τεμάχιο $50 ή τεμάχιο $25. Εννοώ τι διάολο είναι αυτό. Ένα κομμάτι $50 σεντ μπορεί να είναι χαλκός με νίκελ ή ασήμι. Το ίδιο με το ένα τέταρτο, οπότε δεν μου αρέσουν αυτοί οι ανόητοι δείκτες. Πάω για τον ψευδάργυρο και αν είναι συμπαγής, βλέπω γιατί το βρίσκω.

Είναι μια καλή μονάδα για να μάθετε πριν ξεκινήσετε να ρίξετε 2000 $ σε έναν σοβαρό ανιχνευτή που πιθανότατα θα σας βρει περισσότερα σκουπίδια εκτός εάν ζείτε στη Γερμανία ή τη Γαλλία ή κάπου όπου μπορούν να βρεθούν όμορφα πράγματα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

Εχει πλάκα. Αποκτήστε το. Θα το απολαύσετε. Μην απογοητεύεσαι. Μείνε ήρεμος. Θα αρχίσει να βγάζει νόημα. Έκανε για μένα. Μου αρέσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”