REEHM 10" Metal Detector for Adults & Kids, 4 Professional Modes+9 Upgraded Targets, High Accuracy DSP Adjustable Metal

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

REEHM 10" Metal Detector for Adults & Kids, 4 Professional Modes+9 Upgraded Targets, High Accuracy DSP Adjustable Metal

Δημοσίευση από Stavroula »

Είχα έναν παλιό ανιχνευτή μετάλλων που χρησιμοποιούσα για χρόνια, αλλά ήθελα έναν πιο εύχρηστο και πιο σύγχρονο. Παρήγγειλα τον ανιχνευτή μετάλλων REEHM 10" με βάση τα χαρακτηριστικά και τη σύγχρονη οθόνη LCD. Εντυπωσιάστηκα από το κιτ που περιλάμβανε ένα πολύ σαφές εγχειρίδιο οδηγιών μόνο στα αγγλικά καθώς και ένα μικροσκοπικό πτυσσόμενο φτυάρι σε μια ωραία θήκη μεταφοράς. Περιλαμβάνεται επίσης ένα εύχρηστη τσάντα μεταφοράς με θήκες με φερμουάρ και λαβές μεταφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε τον ανιχνευτή μετάλλων σας.

Ο ανιχνευτής συναρμολογήθηκε εύκολα και συνοδεύεται από δύο μπαταρίες 9 volt για την τροφοδοσία της μονάδας. Ο ανιχνευτής είναι ρυθμιζόμενος σε μήκος και γωνία για άνετη αναζήτηση.

Τοποθέτησα διάφορα νομίσματα 1, 5, 10 και 25 λεπτών καθώς και ένα μπρούτζινο εξάρτημα και λίγο ασήμι σε τρύπες βάθους περίπου 6" στην αυλή μου και σημείωσα το καθένα. Στη συνέχεια προσπάθησα να σαρώσω τα αντικείμενα. Ο ανιχνευτής έκανε εξαιρετική δουλειά στον εντοπισμό όλων των αντικειμένων. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τις εύχρηστες ρυθμίσεις διαχωρισμού και εγκοπής, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι χρειάζομαι περισσότερη εμπειρία στη χρήση τους. Το τέταρτο ανιχνεύτηκε εύκολα και υποδεικνύεται στην οθόνη του διαχωριστή σχεδόν κάθε φορά που το σκούπιζα. στο νικέλιο και το ασήμι, αν και όχι αξιόπιστα. Η αυλή μου είναι πολύ υγρή και νομίζω ότι αυτό δυσκόλεψε τον ανιχνευτή να προσδιορίσει τι σάρωνε. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα πήγαινε καλύτερα σε κάτι άλλο εκτός από υγρό πηλό!

Έβγαλα τον παλιό μου ανιχνευτή μετάλλων και προσπάθησα να σαρώσω τα αντικείμενα με αυτόν και ενθουσιάστηκα με το πόσο άσχημα τα κατάφερε. Είχε ένα μετρητή και ένα κουμπί συντονισμού για διάκριση, αλλά ποτέ δεν το βρήκα χρήσιμο. Ο ανιχνευτής REEHM ήταν απλώς πολύ καλύτερος στην ανίχνευση.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτόν τον ανιχνευτή και χαίρομαι που τον αγόρασα. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”