Jousecu 1080P 8CH Wired Home Security Camera System H.265+ 5-in-1 Video DVR Recorder with 4X HD 2MP

Απάντηση
Takis

Jousecu 1080P 8CH Wired Home Security Camera System H.265+ 5-in-1 Video DVR Recorder with 4X HD 2MP

Δημοσίευση από Takis »

Ήταν τόσο εύκολο στην εγκατάσταση απλά τοποθετήστε τις κάμερες και συνδέστε τις στο σετ έρχεται με 4 κάμερες που χωρούν έως και οκτώ, η εικόνα είναι καταπληκτική μέρα και νύχτα δεν μπορεί να σας πει πώς θα αντέξει τον χειμώνα με το χιόνι αλλά μέχρι στιγμής αυτά αντέχουν καλά, έχουν επίσης αμφίδρομη επικοινωνία που είναι εξαιρετική και το dvr 1tb αποθήκευσης καταγράφει συνεχώς και συνοδεύεται από ένα τηλεχειριστήριο για επαναφορά και αναπαραγωγή εξαιρετικό σύστημα σε φιλική τιμή για την τσέπη.

Stavroula

Δημοσίευση από Stavroula »

Αυτό το σύστημα είναι τόσο εύκολο στην εγκατάσταση και τη ρύθμιση που πήρα ένα για το σπίτι μου και ένα για την επιχείρηση λιανικής μου. Η ποιότητα της κάμερας είναι εξαιρετική. Μου αρέσει ιδιαίτερα να έχω την εγγραφή σε στυλ DVR. Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζονται για εγκατάσταση και σύνδεση. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ προϊόν σε πολύ καλή τιμή.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συστήματα CCTV”