Amcrest 4K Security Camera System w/ 4K 8CH PoE NVR, (4) x 4K (8-Megapixel) IP67 Weatherproof Metal Turret Dome POE IP

Απάντηση
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Amcrest 4K Security Camera System w/ 4K 8CH PoE NVR, (4) x 4K (8-Megapixel) IP67 Weatherproof Metal Turret Dome POE IP

Δημοσίευση από melina »

Έχω εγκαταστήσει αρκετά συστήματα POE για άλλα σπίτια ως τεχνίτης στο πλάι. Ήθελα κάτι για το σπίτι μου και σκέφτηκα να δοκιμάσω το Amcrest. Έχω δοκιμάσει Lorex και Ring και άλλες μάρκες. Το καθένα έχει τη δική του εφαρμογή και διεπαφή όταν χρησιμοποιείται το πίσω μέρος του συστήματος. Κάποια πιο δύσκολα από άλλα.

Εγκατέστησα μόνος μου αυτό το σύστημα. Τέσσερις κάμερες συνολικά. (όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία)
Έρχονταν με καλώδιο Cat6 60 πόδια, ενώ μερικά από τα άλλα συστήματα διαθέτουν 100 πόδια. Ευτυχώς είχα καρούλι από καλώδιο Cat6 1000 πόδια επιπλέον και μπορώ να φτιάξω τα δικά μου καλώδια επειδή οι δύο κάμερες από το πίσω μέρος του σπιτιού μόλις έφτασαν στην είσοδο 1" τρύπα για τα καλώδια. Μπορούσα να έχω ένα κουτί διακλάδωσης για να συνεχίσω την καλωδίωση στο κουτί του συστήματος NVR. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, ένωσα τέσσερα από τα καλώδια σε έναν σωλήνα PVC 1/2 επάνω από την άκρη της οροφής των τοίχων μέχρι εκεί που έχω το NVR.

Ακριβώς όπως κάθε σύστημα χρειάζεται χρόνος για να μάθετε πώς λειτουργεί. Θα πω ότι η πλατφόρμα ήταν πολύ πιο εύκολη από άλλα συστήματα NVR που χρησιμοποίησα όταν προσπαθούσα να ρυθμίσω το δίκτυο/p2p/τείχος προστασίας και τις θύρες από τους δρομολογητές. (πλευρική σημείωση: το comcast ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή να ανοίξει την προώθηση της θύρας λόγω του "σύννεφου" που λειτουργούσε από το δρομολογητή.) Αλλά μετά από μερικές προσπάθειες κατάφερα να βάλω τη θύρα προώθησης σε λειτουργία για να λειτουργήσει η εφαρμογή έξω από το σπίτι όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο.

Η ποιότητα είναι εξαιρετική! Αλλά λόγω κάθε συστήματος, αυτό δεν μπορούσε να συμβαδίσει με το να έχει τέσσερις κάμερες 4k, οπότε θα αδειάσει 1-2 από τις κάμερες. Σε μια άλλη κριτική, ένας αγοραστής ανέφερε αυτό το ζήτημα με το σύστημά της. Θα πω ότι αυτό είναι κοινό με οποιοδήποτε σύστημα. Αποδεικνύεται ότι θα πρέπει να ξοδέψετε για το σύστημα $1000 που έχει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ για να τρέχει όλες οι κάμερες σε 4k. Αυτό θα βαλτώσει το σύστημα σε οποιαδήποτε μάρκα. Οπότε συνιστάται να χαμηλώσετε τις αναλύσεις. Έτσι, στην περίπτωσή μου έβαλα τρεις από τις κάμερες στα 5 μέτρα (1080p) και μόνο το δρόμο μου στα 8 μέτρα (4k). Μπόρεσα επίσης να αλλάξω τον ρυθμό καρέ από 15 σε 25 fps στις 3 κάμερες. Αυτό επέτρεψε στην κάμερα με την περισσότερη επισκεψιμότητα να καταγράψει με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά να μην μπερδέψει το NVR.
Η νυχτερινή όραση LED είναι επίσης εξαιρετική. (δείτε φωτογραφίες) Μην μπερδεύεστε, δεν έχει φως LED, αλλά είναι LED που λειτουργεί μέσω υπερύθρων.
Όλες οι κάμερες είχαν ενσωματωμένο μικρόφωνο. Αλλά δεν θα το βαθμολόγηζα καλό ή κακό, καθώς η αναπαραγωγή ήχου της εφαρμογής δεν είναι τόσο καλή, αλλά το ίδιο το σύστημα ακούγεται αρκετά καλά, αν μπορείτε να το πάρετε απευθείας από τη μονάδα δίσκου. Μπορείτε να ορίσετε. ακούστε από περίπου 50 πόδια όταν κάποιος περπατά προς το γραμματοκιβώτιο απέναντι.

Θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα, αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το σύστημα σε σύγκριση με άλλες μάρκες που έχω εγκαταστήσει ή είχα. Είχα βαρεθεί τους ανθρώπους να περπατούν και το "Ring Doorbell/stickCam να μην καταγράφει πρόσωπα ή μόνο ανθρώπους που απομακρύνονται. Ή απλώς δεν δούλευα καθόλου. Επίσης το IR ήταν τρομερό ή θολό. Αλλά η Amcrest με κέρδισε.

Θα πω παράπλευρη σημείωση ότι παρατήρησα ότι το iPhone μου κατά την αναπαραγωγή λειτούργησε πολύ καλά χωρίς να είναι νευρικό ή αργό ή το τρίψιμο ήταν καλό. Αλλά στο ipad ή στο android ήταν πολύ νευρικό και νόμιζα ότι είχε να κάνει με τον ρυθμό καρέ στο ίδιο το σύστημα NVR, αλλά ανακάλυψα ότι δεν ήταν έτσι. Έχει να κάνει με την εφαρμογή σε όποιο τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο. Οπότε μην κατηγορείτε το ίδιο το σύστημα για την ελαττωματική αναπαραγωγή του. Λειτουργεί μια χαρά αν το δείτε από τηλεόραση HDMI ή iPhone 6 plus. Μπόρεσα επίσης να το κάνω προεπισκόπηση από την επιφάνεια εργασίας μου πληκτρολογώντας τη διεύθυνση IP στο πρόγραμμα περιήγησης που μου επέτρεψε να ελέγξω τις ρυθμίσεις NVR και να προβάλω όλες τις κάμερες από τον υπολογιστή μου από το οικιακό μου δίκτυο.

αποδεικνύω. προτείνετε αυτό το σύστημα με τις κάμερες πυργίσκου. Χαμηλό προφίλ και εύκολο στην εγκατάσταση. Διάβασα επίσης με το σύστημα Amcrest μπορώ να πάρω το κουδούνι της πόρτας και να το συμπεριλάβω στην εγγραφή NVR στο ασύρματο οικιακό μου δίκτυο που είναι φοβερό. Μπορώ λοιπόν να το προσθέσω και να κάνω μια ανασκόπηση. Αλλά τώρα ξοδεύτηκε αρκετά! Τέλος, είναι ωραίο που μπορώ να δημιουργήσω άλλους χρήστες. Είτε ως θεατής είτε ως άλλος διαχειριστής. Επομένως, αυτό είναι επίσης ένα ωραίο χαρακτηριστικό χωρίς κάποιος να μπλέξει την κύρια σύνδεση.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα βοηθήσει όσους θέλουν ένα σύστημα κάμερας 4k με ενσωματωμένη μονάδα δίσκου 2 TB. Η Amazon έχει την καλύτερη τιμή! Αυτό ισχύει λίγο περισσότερο σε άλλους ιστότοπους και αυτό είναι χωρίς σκληρό δίσκο. Οπότε το Amazon def. το έχει νικήσει.
Πήρα αυτό για 559,99 $ συν τον φόρο έξω από την πόρτα ήταν 611,79 $

Θα κάνω μια ενημέρωση για το πόσο διαρκεί μια κάμερα για το σύστημά μου.
Πελάτες τελευταίας εγκατάστασης lorex, μια από τις 4k bullet cams έχει ήδη εξαντληθεί και ούτε καν 6 μήνες. Αυτό ήταν ένα σύστημα $900. Ο πελάτης που δεν ήθελε να ασχοληθεί με το χρόνο αναμονής και την εγγύηση, ξόδεψε επιπλέον 140 $ για αντικατάσταση.
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Δημοσίευση από Stavroula »

Όταν το αγόρασα, είχα μια κάμερα Wifi Amcrest για περισσότερα από δύο χρόνια ως οθόνη μωρού και μου άρεσε πολύ. Ήταν λοιπόν μια εύκολη απόφαση να δοκιμάσω αυτό το σύστημα DVR. Ακόμα έχω εγκαταστήσει μόνο δύο κάμερες λόγω της πολυπλοκότητας της εγκατάστασης των άλλων, αλλά μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των δύο πρώτων καμερών. Το σύστημα DVR θα μπορούσε να είναι πιο ενημερωμένο και φιλικό προς τον χρήστη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο σύστημα. Αλλά μετά από εβδομάδες παιχνιδιού με αυτό, προσαρμογή των ρυθμίσεων ανίχνευσης κίνησης και άλλα τέτοια, έγινα καλύτερος με αυτό. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να κάνω την ανίχνευση κίνησης να λειτουργήσει 100% των περιπτώσεων όπως ήθελα, επειδή δεν έχουμε υδρορροές βροχής και η βροχή που έβγαινε από την οροφή θα έδιωχνε πάντα πρόωρα τις ειδοποιήσεις κίνησης.

Αντιμετώπισα προβλήματα με τον εκ νέου συγχρονισμό των καμερών wifi στο DVR μετά την πραγματοποίηση αλλαγών στη ρύθμιση του Διαδικτύου μου, αλλά η Τεχνική Υποστήριξη της Amcrest ήταν καταπληκτική και με βοήθησε να επιλύσω γρήγορα το πρόβλημα.
Συνολικά, εξακολουθεί να προτείνει αυτό το σύστημα και σκοπεύει να προσθέσει περισσότερες κάμερες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συστήματα CCTV”