Κριτήριο διαιρετότητας αριθμού

GMat

Δημοσίευση από GMat »

Τι Elo έχεις; Να σε πάω μία σκάκι, αν και αμφιβάλλω να έχεις καμιά πιθανότητα για νίκη κι εκεί. Πιο πολύ για τάβλι, σε κόβω. :?
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Παίζω σκάκι στο lichess.org αλλά μόνο bullet. Εάν με κερδίσεις θα σου βγάλω το καπέλο. Όχι πως δεν χάνω, αλλά οι ικανότητές μου είναι εξαιρετικά καλές
GMat

Δημοσίευση από GMat »

Σας ξέρω εσάς τους "ηλεκτρονικούς" σκακιστές...
Βάζετε την κίνηση του αντιπάλου σε πρόγραμμα σκακιού στον υπολογιστή σας και απαντάτε με τις κινήσεις που σας υποδεικνύει το πρόγραμμά σας. Σε τα μααααας;;;; :lol:
Δεν ξέρεις τι Elo έχεις;; Δεν θα είσαι αρκετά καλή, γι'αυτό.
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Το ELO μου κυμαίνεται κοντά στις 2.000.

Σαφώς και δεν θα αρνηθώ ότι όντως υφίσταται αυτή η απαράδεκτη από διάφορους υποτιθέμενους σκακιστές που θέλουν να διακριθούν εξαπατώντας τον αντίπαλο με δόλιες μεθόδους. Ωστόσο κανένας σοβαρός παίκτης που σέβεται το άθλημα, δεν θα προβεί σε τούτη την ενέργεια, γιατί πρωτίστως πολύ πιθανόν να πιαστεί από τα προηγμένα συστήματα anti-cheat με συνέπεια να τους κλείσουν το λογαριασμό.

Εγώ προσωπικά παίζω τίμια, και δεν έχω ανάγκη να ανεβάσω τεχνητά την βαθμολογία μου προκειμένου να λάβω τα εύσημα, τα οποία φυσικά δεν μου αξίζουν.

Και κάτι τελευταίο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι κοινώς αποδεκτό σε όλο τον κόσμο ότι οι εξυπνότεροι άνθρωποι στον κόσμο είναι οι σκακιστές. Σαφώς όχι όλοι, αλλά η πλειονότητα έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης, γιατί έχει να κάνει καθαρά με θέματα στρατηγικής.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαθηματικά”