Razer BlackShark V2 X Gaming Headset: 7.1 Surround Sound - 50mm Drivers - Memory Foam Cushion

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Razer BlackShark V2 X Gaming Headset: 7.1 Surround Sound - 50mm Drivers - Memory Foam Cushion

Δημοσίευση από Stavroula »

Για το κόστος του, είχα σχετικά χαμηλές προσδοκίες από αυτό το ακουστικό. Προέρχομαι από ένα ασύρματο ακουστικό Corsair Virtuoso SE που είχε εξαιρετικό μικρόφωνο και πολύ καλό ήχο, αλλά η σύνδεση με το PS4 μου δεν ήταν ποτέ πολύ σταθερή και θα παρατηρούσα σχετικά συχνές εγκαταλείψεις ήχου. Φίλοι με PS4 ορκίστηκαν χρησιμοποιώντας την υποδοχή 3,5 mm στο χειριστήριο και αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω για δοκιμή.

Ποιότητα κατασκευής

Όταν σηκώνετε τα ακουστικά το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι πόσο ελαφρύ είναι. Αισθάνεται κάπως σταθερό, αλλά είναι επίσης σαφές ότι αυτό δεν είναι ένα ακουστικό που έδινε προτεραιότητα σε υλικά υψηλής ποιότητας. Είναι επίσης εξαιρετικά άνετο λόγω του πόσο ελαφρύ είναι. Παρόλο που δεν είχα ποτέ προβλήματα με βαρύτερα ακουστικά και πόνο στον αυχένα, αν λάβετε υπόψη αυτό, τα ελαφριά υλικά θα πρέπει να είναι εξαιρετικά για μακροχρόνιες συνεδρίες.

Τα τακάκια είναι από ψεύτικο δέρμα στον εσωτερικό και τον εξωτερικό δακτύλιο. Το μέρος που ακουμπάει στο κεφάλι σας μοιάζει με κάτι λίγο πιο αναπνεύσιμο. Δεν νομίζω ότι θα έχω προβλήματα φορώντας αυτά για μεγάλες συνεδρίες. Η δύναμη σύσφιξης είναι ένα καλό μέτριο επίπεδο όπου δεν θα πέσουν κατά λάθος, αλλά δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε λαβή θανάτου.

Ποιότητα μικροφώνου

Έκανα μερικές κλήσεις χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο και, πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο κομπλιμέντο για την ποιότητα του μικροφώνου, κανείς δεν πίστευε ότι χρησιμοποιούσα ακουστικά. «Είναι σαν να μιλούσες πραγματικά μέσω του τηλεφώνου σου». Παρόλο που έχουν ατμόσφαιρα παίκτη, σίγουρα θα μπορούσα να δω τη χρήση τους σε κλήσεις συνδιάσκεψης (όσο το βίντεο ήταν απενεργοποιημένο.) Βασικά, το μικρόφωνο είναι υπέροχο.

Ποιότητα ήχου

Εδώ περίμενα να καταρρεύσουν τα πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα δεν το έκαναν. Αποφάσισα να κάνω μια εντελώς άδικη σύγκριση μεταξύ αυτών και του ζευγαριού μου Sennheiser HD600 από ένα AudioQuest DragonFly Black DAC/AMP. Σαφώς δεν υπήρχε διαγωνισμός μεταξύ των δύο ακουστικών όσον αφορά τα φωνητικά ή την ανάκτηση λεπτομερειών, αλλά το Razer δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένα κακό ακουστικό. Είχε καθαρό και παρόν μπάσο, χωρίς να λασπώνει. Αισθάνομαι ότι το Corsair Virtuoso είχε πιο γεμάτο ήχο, αλλά η κηλιδωτή σύνδεση το κατέστρεψε.

Το gaming τείνει να είναι, νομίζω, πιο συγχωρητικό από το να ακούς μουσική... έτσι έτρεξα μερικά παιχνίδια ως δοκιμή. Δοκίμασα ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι εστιάζει στη μουσική υπόκρουση (Unravel), το οποίο ακουγόταν υπέροχο. Δοκίμασα επίσης κάτι με πιο έκρηξη (Borderlands 3) και το ακουστικό ένιωσα εξίσου ικανό.

Ελαττώματα

Το κουμπί έντασης είναι το αντίθετο από τον τρόπο που το μυαλό μου αντιμετωπίζει κάθε άλλο κουμπί έντασης στη ζωή μου. Δεξιόστροφα μειώνει τον ήχο;! ΓΙΑΤΙ?!

Θα μου άρεσε μια λυχνία LED για να μου υπενθυμίζει ότι είμαι σε σίγαση. Η πρώτη μου απόπειρα κλήσης απέτυχε επειδή είχε ενεργοποιηθεί η σίγαση.

Συμπέρασμα

Το Razer Blackshark V2 X μπορεί να έχει τρομερό όνομα, αλλά είναι ένα καταπληκτικό προϊόν σε τιμή. Δεν παίζω τόσα παιχνίδια στο διαδίκτυο όπως παλιά και ακούω πολύ περισσότερη μουσική. Για μένα, είναι λογικό να έχω ένα υπέροχο ζευγάρι ακουστικά για μουσική και σόλο αναπαραγωγή καθώς και ένα φτηνό ακουστικό για διαδικτυακό παιχνίδι με φίλους και κλήσεις διάσκεψης. Αυτό λειτουργεί για μένα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακουστικά”