Pinterest: Αλλαγές στην πολιτική χρήσης στην Πλατφόρμα

Απάντηση
stavros
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: Δευ Φεβ 21, 2022 3:14 pm

Pinterest: Αλλαγές στην πολιτική χρήσης στην Πλατφόρμα

Δημοσίευση από stavros »

Λαμβάνετε αυτήν την ειδοποίηση επειδή ενημερώνουμε την Κοινότητα Pinterest και τις Οδηγίες για τους διαφημιζόμενους («Οδηγίες») για την επέκταση των υφιστάμενων απαγορεύσεων κατά της παραπληροφόρησης και των θεωριών συνωμοσίας ώστε να συμπεριληφθούν νέες απαγορεύσεις εις βάρος ψευδών ή παραπλανητικών πληροφοριών για την κλιματική αλλαγή.

Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να επηρεάσουν το περιεχόμενο που επιτρέπεται να αποθηκεύετε ή να κοινοποιείτε στο Pinterest. Αυτές οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ για όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των οργανικών pin και των διαφημίσεων.

Σύνοψη των αλλαγών:

Οδηγίες για την κοινότητα: Στις Οδηγίες για την κοινότητα, το Pinterest απαγορεύει ήδη τη χρήση της πλατφόρμας μας για την κοινοποίηση περιεχομένου παραπληροφόρησης ή ελλιπούς πληροφόρησης που ενδέχεται να βλάψει την ευημερία, την ασφάλεια ή την εμπιστοσύνη του κοινού, όπως παραπληροφόρηση/ελλιπή πληροφόρηση και θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία και τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Τώρα διευρύνουμε το πεδίο εφαρμογής αυτών των απαγορεύσεων ώστε να περιλαμβάνουν ρητά και την παραπληροφόρηση/ελλιπή πληροφόρηση που σχετίζεται με το κλίμα.

Οδηγίες για τους διαφημιζόμενους: Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα απαγορεύουμε τυχόν διαφημίσεις που περιλαμβάνουν ψευδές ή παραπλανητικό περιεχόμενο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Επιπλέον, ενημερώνουμε τις Οδηγίες για τους διαφημιζόμενους ώστε να απαγορεύουν ρητά διαφημίσεις που περιέχουν θεωρίες συνωμοσίας ή παραπληροφόρηση ή ελλιπή πληροφόρηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

Οι νέες Οδηγίες θα τεθούν σε ισχύ στις 5 Απριλίου 2022 για όλους τους χρήστες.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τις ενημερώσεις που υπάρχουν στις Οδηγίες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες του Pinterest μετά την ημερομηνία αυτή, συμφωνείτε με τις νέες Οδηγίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το διαδίκτυο”