Blue Yeticaster Microphone

Απάντηση
stavros
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Δευ Φεβ 21, 2022 3:14 pm

Blue Yeticaster Microphone

Δημοσίευση από stavros »

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μικρόφωνο. Εργάστηκα πάνω από 30 χρόνια σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, επομένως η ποιότητα του ήχου είναι πολύ σημαντική για μένα. Πιστεύω ότι το μικρόφωνο είναι μια εξαιρετική αξία για την ποιότητα και μου αρέσει που συνδέεται εύκολα σε έναν υπολογιστή. Είναι τέλειο για να κάνετε φωνητικές εντολές, διαδικτυακά σεμινάρια, κ.λπ. Χρειαζόμουν ένα "βραχίονα μπουμ" καθώς και ένα στήριγμα κραδασμών για τη μείωση του θορύβου. Σκέφτηκα να δοκιμάσω το Blue Yeticaster. Έχω ένα άλλο βραχίονα που δεν είναι τόσο ωραίο όσο αυτό. Η ποιότητα είναι πολύ καλή και ξέρω ότι θα διαρκέσει όσο το χρειάζομαι.

Είχα ανησυχίες όταν το έβγαλα για πρώτη φορά από το κουτί. Δεν μπορούσα να κάνω τις αρθρώσεις να λυγίσουν. Οι οδηγίες δεν ήταν σαφείς. Κοίταξα πολλά βίντεο στο You Tube και κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω. Εδώ είναι η διαδικασία μου και λειτούργησε μια χαρά.
Πρώτα βρήκα τη θέση που ήθελα να τοποθετήσω το στήριγμα και το έσφιξα προς τα κάτω.

στη συνέχεια γύρισα το μπράτσο και βρήκα μια βίδα και λύνω τη βίδα. Αυτό είναι το κόλπο και το κλειδί... χαλάρωση ή σφίξιμο της βίδας της κεφαλής φιάλης, ώστε η τάση να μην είναι πολύ σφιχτή.

Μου φαινόταν ακόμα πολύ σφιχτό, αλλά προχώρησα και τοποθέτησα το μπράτσο στον σφιγκτήρα. Τα δα! φαινόταν να λειτουργεί.

Δεν υπήρχαν οδηγίες για το πώς να τοποθετήσετε σωστά το στήριγμα κραδασμών, αλλά είναι λογικό. Απλώς καταλάβετε ποιο άκρο πρέπει να είναι επάνω και βιδώστε το. Επίσης, δεν υπάρχουν οδηγίες για το πώς να συνδέσετε σωστά το μικρόφωνο, αλλά είναι λογικό. Υπάρχει μια μικρή τσάντα με ένα εξάρτημα που πρέπει να συνδέσετε το μικρόφωνο στη βάση σοκ στο κουτί. Διαθέτει 2 ροδέλες. Λογικό να καταλάβετε πώς να το τοποθετήσετε στο στρογγυλό μεταλλικό κομμάτι που προεξέχει στο κέντρο της βάσης αμορτισέρ και βιδώστε το στο μικρόφωνο.

Τέλος συνδέστε το καλώδιο μικροφώνου. Υπάρχει ένα ωραίο κανάλι με κλιπ-σφιγκτήρες που μπορείτε να αναδυθείτε για να κρύψετε και να ντύνετε το καλώδιο.

Συνδέστε το μικρόφωνο στον υπολογιστή. υπάρχουν πλαστικά πράγματα σε κάθε ένωση που μπορείτε να σφίξετε και να χαλαρώσετε για να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Όταν όλα είναι στη θέση τους, είναι εύκολο να προσαρμόσετε τα 2 μέρη του βραχίονα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Μου αρέσει που ο βραχίονας του μικροφώνου μπορεί να γυρίσει 360 μοίρες. και είναι πολύ ήσυχο όταν κινείται. χωρίς ελατήρια που τρίζουν.
Έκανα μια δοκιμαστική ηχογράφηση και ο ήχος είναι καλός.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το στοιχείο σε οποιονδήποτε κάνει οποιαδήποτε φωνητική εργασία, από φωνητικές εντολές έως διαδικτυακά σεμινάρια ή podcast.

Είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη μόλις καταλάβετε τα πάντα. ;-)
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Δημοσίευση από Anita »

Εντάξει παιδιά, αυτό το μικρόφωνο είναι φοβερό. Εξαιρετική ποιότητα ήχου, αλλά ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: παρακολουθήστε ένα βίντεο στο youtube για το πώς να το ρυθμίσετε διαφορετικά ο ήχος σας θα είναι χάλια. Νομίζω ότι πολλά από τα παράπονα εδώ οφείλονται σε σφάλμα χειριστή. 2 βασικά πράγματα: 1. μεταβείτε στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα - τη λειτουργία σε σχήμα καρδιάς και κρατήστε το μπροστινό μέρος του μικροφώνου μπροστά από το στόμα σας και 2. γυρίστε το κέρδος ΚΑΤΩ. αν κάνετε αυτά τα 2 πράγματα η ποιότητα του ήχου σας θα είναι καταπληκτική.

Επίσης, μου αρέσει το boom μικρόφωνο. Πρέπει να στρίψετε πραγματικά στα εξαρτήματα του πόμολο για να το κρατήσετε στη θέση του, αλλά δεν βλέπω κανένα άλλο προϊόν σαν αυτό στην αγορά και το δικό μου περιστρέφεται καλά. Μόλις ρυθμιστεί είναι υπέροχο. Μπορείτε να δείτε πώς το χρησιμοποιώ στη φωτογραφία μου. Κάνω podcast, επομένως είναι πολύ χρήσιμο για μένα να περιστρέφω αυτό το πράγμα μέσα και έξω και φαίνεται υπέροχο.

Τέλος, η εξυπηρέτηση πελατών ήταν πραγματικά φανταστική. Στην πραγματικότητα έχασα ένα κομμάτι και η εταιρεία με βοήθησε πολύ και μου πήρε το μέρος που έχασα (λόγω υπαιτιότητας μου) πολύ γρήγορα. Λατρεύω
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Δημοσίευση από melina »

Μου χρέωσαν 200 ευρώ για αυτό το πράγμα και δεν έχει καν φίλτρο... που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να το χρησιμοποιήσω. Κάθομαι εδώ για 30 λεπτά προσπαθώντας να το χρησιμοποιήσω και όποτε λέω τα γράμματα "P" ή "B" ο ήχος καταγράφεται φρικτά λόγω του αέρα που προκαλεί η φωνή μου.

Προσπάθησα να πάω στο κατάστημά τους στο Amazon για να δω αν θα μπορούσα να αγοράσω ένα πακέτο ή ένα μεμονωμένο παρμπρίζ ή οποιοδήποτε είδος φίλτρου και δεν υπάρχει. Κυριολεκτικά δεν πουλάνε ένα από τα πιο σημαντικά αντικείμενα που χρειάζεται κάποιος για να βγάλει αξιοπρεπή ήχο από αυτό το πράγμα. Αυτό είναι σαν να αγοράζεις ένα αυτοκίνητο Ferrari και να μην έχει παρμπρίζ και πάνω από αυτό να μην μπορείς να αγοράσεις ένα παρμπρίζ Ferrari από την ίδια τη Ferrari. Αναγκάζομαι να πάω να αγοράσω έλα 3rd party και να περιμένω μέχρι να φτάσει εδώ.

Θλιβερό που δεν μπορούσαν να ξοδέψουν άλλα 5 ευρώ και να συμπεριλάβουν ένα φίλτρο ή παρμπρίζ για να το συνοδεύσουν ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ Ή ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ.
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Δημοσίευση από Stavroula »

Λατρεύω αυτό το μικρόφωνο. Άρχισα να κάνω streaming στο Twitch και οι φίλοι μου, που έχουν γίνει αρκετά επιτυχημένοι ως streamers, μου είπαν ότι το μόνο πράγμα στο οποίο πρέπει να επενδύσω προκλητικά είναι ένα ποιοτικό μικρόφωνο και ένα ποπ φίλτρο. Με την πρώτη ματιά ήμουν νευρικός λόγω της τιμής. Έδειξα στους φίλους μου αυτή την ανάρτηση και τρόμαξαν. 200 $ για το μικρόφωνο, το δαχτυλίδι αμορτισέρ ΚΑΙ τον εύκαμπτο βραχίονα μπούμας. Αυτή ήταν μια καλύτερη συμφωνία από ό,τι βρίσκετε στον ιστότοπο του Blue Yeti. Επιπλέον, ως κύριο μέλος, το πήρα πιο γρήγορα χωρίς κόστος αποστολής. Το Blue Yeti επρόκειτο να χρεώσει περίπου 20 $ για την αποστολή. Θα πω ότι η εγκατάσταση της βάσης στο γραφείο μου ήταν λίγο δύσκολη, αλλά δεν ήταν δικό τους λάθος. Το γραφείο μου έχει περίεργο σχήμα. Το μόνο μου παράπονο θα ήταν να έχω τον βραχίονα της μπούμας να είναι λίγο πιο ευέλικτος. Βρήκα τον εαυτό μου να πρέπει να το παλέψω πολύ για να το κάνω να λυγίσει όπως το ήθελα. Γενικά το λατρεύω.

Σημείωση για τους χρήστες ασύρματων ακουστικών, η προεπιλεγμένη είσοδος και έξοδος ήχου αυτού του μικροφώνου είναι η ίδια. Εάν θέλετε η έξοδος να είναι τα ακουστικά σας, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο στις ρυθμίσεις "Ήχος". Μου πήρε λίγο χρόνο για να το καταλάβω.
seriani
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 9:41 pm

Δημοσίευση από seriani »

Κρυστάλλινος ήχος, αλλά πιάνει τα πάντα. Εννοώ τα πάντα. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Συνιστώ μια βάση στήριξης για αυτό το μικρόφωνο, καθώς είναι τόσο καλό που τυχόν κραδασμοί σε μια σταθερή βάση θα μεταφερθούν μέσω του μικροφώνου. Έχω τη βάση κραδασμών Radius III και είναι τέλεια για την απορρόφηση κραδασμών. Αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι διαμαρτύρονται καθώς το μικρόφωνο δέχεται κραδασμούς παντού. Δεν είναι πρόβλημα με τη βάση κραδασμών, καθώς τα χτυπήματα του πληκτρολογίου, τα κουνήματα του γραφείου, οι κραδασμοί του τηλεφώνου κ.λπ. απορροφώνται από τη βάση και σας μένει ο πραγματικός ήχος και όχι η δόνηση.

Το στήριγμα Blue Compass είναι αξιοπρεπές αλλά δύσκολο να ρυθμίζει την τάση στους βραχίονες σε σημεία. Δεν είναι κακό, αλλά μπορεί να είναι απογοητευτικό. Μετακινείται εύκολα και αθόρυβα αφού ρυθμιστεί σωστά.

Η ρύθμιση της ευαισθησίας, το κέρδος και η ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος του μικροφώνου μπορεί να διαρκέσει λίγο, ώστε να κλείσετε τα παράθυρα, να κλείσετε τις πόρτες κ.λπ.

Ωστόσο, ο ήχος είναι εκπληκτικός και το χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από ένα χρόνο για δουλειά και ευχαρίστηση. Κανείς δεν είχε ποτέ άλλο θέμα εκτός από τον θόρυβο του περιβάλλοντος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μικρόφωνα PC”