MOUNT-IT! Microphone Boom Arm

Απάντηση
stavros
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Δευ Φεβ 21, 2022 3:14 pm

MOUNT-IT! Microphone Boom Arm

Δημοσίευση από stavros »

Έχει μια κομψή βάση μικροφώνου και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κρατήσει ψηλά το ελαφρύ μικρόφωνο μου k678. Είναι επίσης ένα από τα φθηνότερα που έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης με τρύπα (τρυπώντας το ξύλο του γραφείου) αντί για σύσφιξη. Αυτό επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση, εάν έχετε ένα γραφείο στο οποίο είστε διατεθειμένοι να το στηρίξετε.

Η ποιότητα κατασκευής είναι λίγο πολύ μέτρια. Αν και φαίνεται καλύτερο οπτικά. Πολλά πλαστικά. Τα κλιπ καλωδίων στο δικό μου δεν κλείνουν πολύ καλά και οι μεταλλικοί σωλήνες δεν είναι καρφιτσωμένοι στις πλαστικές αρθρώσεις, ώστε να μπορείτε να τους τραβήξετε κατά λάθος λίγο κατά την προσαρμογή, αν δεν είστε προσεκτικοί. Εάν ελπίζετε ότι αυτή είναι μια επαγγελματική αίσθηση σε αυτή την τιμή, πληρώνετε για μια εμφάνιση περισσότερο από μια αίσθηση. Ωστόσο, αυτή είναι η φθηνότερη βάση τύπου σωλήνα με ένα καλό περιθώριο.

Η άλλη μεγάλη γοητεία που νομίζω ότι κάνει τους ανθρώπους να λένε ότι δεν χωράει μικρόφωνο είναι ότι η τάση του ελατηρίου λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο. Δεν είναι προφανές ποιος είναι ο τρόπος, αφού η βάση είναι συμμετρική. Τα κορδόνια πρέπει να τρέχουν προς τα κάτω στην πίσω πλευρά, όχι στο εσωτερικό του βραχίονα να λυγίζουν. Πρώτα το ρύθμισα με τον άλλο τρόπο και έπεσε όπως παραπονέθηκαν μερικοί άλλοι κριτικοί. Μόλις το γύρισα και ρύθμισα την τάση στο κάτω μέρος του βραχίονα ήταν μια χαρά.

Για αυτά τα 47 ευρώ που πλήρωσα μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, με τους οποίους συμβιβασμούς μπορείς να κάνεις σεαυτά τα χρήματα. Λειτουργικά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο από τα φθηνότερα ανταγωνιστικά προϊόντα στην ίδια κατηγορία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αξεσουάρ Μικροφώνων”